213

Анонимен

преди 3 години

И каква е разликата между Румен Резила и Марешки?!Няма разлика, само дето единия одобрява проект за конституция, без да я чел, а президента слага вето върху закон, още преди да е създаден, само защото не е писан от дрОгарЕте.

212

Само така

преди 3 години

Мачкай *** кратуни

211

Анонимен

преди 3 години

РР - Румен Резила

210

Пст

преди 3 години

Радев си цъка за още един мандат и после шапка на тояга. Ако много искаше да оправя живота на българите, прави партия, влиза във власта и работи. Ама да не е лалав, с говорене е по-лесно и не ти пада рейтинга.

209

Отново

преди 3 години

виждаме съгласувани действия между "майките",Галева и фигу.ранта за радикализация на опита за метеж.Понеже кинтоците за платени действия от Дубай секнаха или онези тримката ги ограбиха,сега започват всякакви манипулативни и подли опити за насъскване на гражданите.Вчерашната провокация в НС с детето и тоалетната беше точно такава.В постановката естествено са включени и клакьорите на "бизнесдамата " от Крушовица -Кутев и Зарков.За цвят е вкаран и Карадайъ.Организацията е факт.

208

Анонимен

преди 3 години

219Ямболски цървулпреди 10 минути 1 2Румен Радев ...Аз съм за.Ако искате да ме разстреляте-няма да си променя мнението.######Ти си ни ясен.Хубавото е,че сте малцинство.

207

Петър Славов

преди 3 години

Фигурант не читател,фигурант писател.Още не прочел закона и сложил вето.

206

Зозо

преди 3 години

Политическият кибик Радев може само да стои острани и да гледа как хората правят политика!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Ааа да, може и да срича на Нова година 5 минути :))))))))))))))))))))))))))))

205

Ямболски цървул

преди 3 години

Вие не разбирате ли,че Радев,Тръмп и Лукашенко са ни изпратени от Висшите сили за промяната на системата?

204

ВМРО

преди 3 години

за 224. Льжа! Нашият премиер е най-големият патриот. Даже по-голям от всички патриоти взети заедно.

203

Анонимен

преди 3 години

До ГаньоОстроумието ти не се получи, а фигуранта с потника е време да почне да се държи като президент, а не като натикан гамен на мач на Локото и Берое.

202

Анонимен

преди 3 години

А има ли ден в който това да не опозopи президентската институция???

201

Шпигел 11.09

преди 3 години

"Цацаров и Борисов са нарушили закона за да угодят на Ердоган" или "Как българският премиер Борисов се превърна в слуга на Ердоган?"

200

Анонимен

преди 3 години

РАДЕВПоведение за спечелване на общественото доверие чрез привидна загриженост.

199

Калеко Алеко

преди 3 години

Товарищ Радев да не си играе на дребно, а направо да налага Вето за излизане на България от ЕС и НАТО, както настояват поддръжниците му от Партия "Възраждане" с които гори намето на ЕС на яз.Копринка ... Той и без това вече е наредил състава на служебното правителство и има готов Проект за Конституция на България, и не му трябва нито Правителство, нито Парламент, нито Съдебна система, с вдигнат юмрук ще призове тълпата и ще си направи Държава в държавата, подвластна на Черепа и ген.Решетников...

198

U2

преди 3 години

Ти да видиш...Господин Никой пак се изказа...Радев ти не разбра ли ,че никой не те брои за нищо в тази игра??? Необходим си за управлението на държавата колкото пети играч в каре на белот...

197

Анонимен

преди 3 години

Радев разбирам от вас че парламентарните избори ще са манипулирани ИСКАМ ДА ГЛАСУВАМ С ЦВЕТНИ БЮЛЕТИНИ друг иска с боб господине ви как искате да гласувате

196

Ямболски цървул

преди 3 години

Румен Радев ...Аз съм за.Ако искате да ме разстреляте-няма да си променя мнението.

195

Зозо

преди 3 години

За руските комунисти БСП, Атака, Воля, Възраждане, Мая, Трифонов, Радев и др., само бой, глад, ейбан и родопска музика :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

194

Анонимен

преди 3 години

Пачките с пари и пистолета до спящия ни премиер са кофти гледка, но не са заплаха, или закана към никого, поне аз не се чувствам заплашен от спящи мъже, та дори и с пистолет до възглавницата. Щом спи с пистолета, значи по- скоро той се чувства застрашен.