20

Анонимен

преди 3 години

Интересно ми е, червените *** дали събират обратна връзка, гледам дълбоко черено неодобрение всеки един коментар, ама те си продължават. Абе вие да не работите за ГЕРБ?

19

Диана

преди 3 години

До БоецГлей да не ви съдят вас по народния съд, значи - доказано е в историята - всичко се връща!

18

Анонимен

преди 3 години

Упорити тикви са от партия ГЕРБ. Сега зимата като огладнее народа ще видите вие протести.

17

Диана

преди 3 години

До Анонимен 15Та те за туй са по тез места, значи, защото народът им е казал да праят квот трябва, значи и да не слушат таквиз хулигани кат теб...Лаете, лаете, ама после лапате, лапате...Негодници! Кой ви храни, бе! Да ходите да целувате ръце на Правителството, значи...

16

Боец

преди 3 години

На 22 септември диктатора Борисов ще види що е то народна любов!!Но тогава той сигурно ще е натоварил шкафчетата с злато на Фалкона и ще е в някоя Карибска държава!!Но нищо ние ще бесим Герберите тогава, неговите верни роби!!

15

Simvola

преди 3 години

До Днес. БГ престанете да ни занимавате с тези протести. Едно време Румънците така ги занимаваха с Чаушеско, другаря Чаушеско се събуди, др. Чаушеско си и ми зъбите другаря Чаушеско закусва, другаря Чаушеско чете вестник, другаря Чаушеско отива в Рим на посещение а вие другари Румънци отивайте на работа.

14

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден Бойко БЪЛГАРОYБИЕЦ СИ ГОВОРИ С ДИКТАТОРА ЕРДОГАН!!!За такива ли се жертваха Левски и Ботев!?!?За национални предатели които ни продават на поробителя наказанието е само ЕДНО !!!НЕ Е ОСТАВКА

13

Анонимен

преди 3 години

Всеки да подаде оставка и държавата на самотек, само така ще я затрием финално!

12

Диана

преди 3 години

До БоецЩо ба, кво съ ти сторили, значи?

11

Анонимен

преди 3 години

Тиквата няма да изкара още дълго и тегли милиарди за да пълни гардероби в чужбина!!!Трибунал за престъпника срещу човечеството Бойко Методиев Борисов!!!Позор за Методи Борисов и за цяла България!!!

10

Анонимен

преди 3 години

Волене , напоследък ти говориш за православието и смиреност. Волене ,защо твоята репортерка, /която се хвали, че не сте пропуснали отразяването на митингите от началото/ косвено призовава чрез подвеждащите си въпроси към кръвопролитие на 22.09

9

До1

преди 3 години

Абе не знам как са кинтите на Божков,ама имаме да връщаме още едни пет милиарда лева с които вожда ти ще се опита да си купи индулгенция! ?

8

Боец

преди 3 години

Всички симпатизанти на ГЕРБ ще горят в ада!!Но преди това ние ще ги пратим там!!

7

Анонимен

преди 3 години

Бойко Българоyбиец на трибунал за незаконна коалиция с диктатора Ердоган!

6

Анонимен

преди 3 години

В доган.бг се появяват новини с написани коментари!!!ХахаххахаСмешници анти-български, скоро народа ще ви измете заедно с вожда ви!

5

Анонимен

преди 3 години

Да бъдем откровени ,крайно време е!!! Единствения Успешен Премиер на Република България с ВИДИМИ ГРАНДИОЗНИ изградени проекти до днес, изграждани и в момента, и за в бъдеще такива !!! Възродителя и Строителя на Новата Европейска България!!! Най можещия ,дипломатичен , прецизен ,разумен и мъдър стратег!!!Най харизматичната фигура в политическия ни живот !!! Пример за подражание на всички политици!! Бъдещето на България! Бойко Методиев Борисов.

4

Анонимен

преди 3 години

Ее усетиха Протестерите, че в парламента има безплатни тоалетни и се изнесоха там. Че Румбата не ги пуска да пикат в Президенството

3

Анонимен

преди 3 години

Времето на герб изтича, Европа вижда и ще вземе мерки. Казаха европейците, че отсега нататък еврофондовете ще бъдат давани само ако има върховенство на закона и няма да се правят компромиси. Време е за спиране на еврофондовете за най-мафиотската държава.

2

Анонимен

преди 3 години

С тези яйца, чушки, домати и др. зарзават могат да се нахранят гладните. Но защо да правим добро, когато гледаме собственият си интерес.Или както е казано - по делата им ще ги познаете.

1

Анонимен

преди 3 години

Кинтите на БожкоФ свършиха, а дрОгарЕ?