6

Анонимен

преди 3 години

Анитваксърите страдат от прекалено много свободно време, недостатъчно интелигентност и липса на трудови навици. Затова обществото трябва да им помогне като ги въдвори в учреждения които да им помогнат да придобият трудови навици и да намалят прахосването на свободното им време. С терапии с продължителност от 10 до 20 години. Интелигентността им ... е и две от три е доста добър резултат.

5

Какво намалява?

преди 3 години

Намалява брояТ на...

4

Анонимен

преди 3 години

Ми нормално народът деградира вярва на врачки и медиуми става все по неграмотен, в култ са издигнати физическата сила ,сексуалната мощ и притежаването на предмет и физическото насилие.Дори министър-председателят обяснява как ги е "бил и преди и пак ще ги бие"Бавно и постепенно българите се превръщат е маймyни.Наблюдавайки стадо животни човек не може да не забележи много сходства в поведението на голяма част от нашите сънародници.Просто факти..

3

Анонимен

преди 3 години

Разбира се ,че кой уважаващ себе си би дал здравето си за да печели някой от това ????

2

95994

преди 3 години

Нищо изненадващо! Ламтежът за печалби подкопава доверието към щумно рекламираните екарства и ваксините. Освен това не са малко хората, които лично се убедиха в неефективността на някои ваксини срещу сезонния грип.

1

Анонимен

преди 3 години

Е, тва е новината. Без да чета ви казвам, че статистиките са манипулативни. 99% от българите няма да се ваксинират с алуминии, живак, антифриз, клетки от абортирали ембриони и тнт.Този коментар ще бъде изтрит след 3,2,1 ...