35

Petra

преди 3 години

До Petra (Продължение) Леля казваше, че не могла да се примири да живее в Кичево, май заради шиптрите. Идвайки на посещения в София, Ванчето настоявал леля да го следва на няколко крачки след него. Познавам леля си (лека й пръст), и това искане от негова страна не му се приело с ентусиазъм.

34

Petra

преди 3 години

Леля ми беше женена за македонец. Той имаше бизнес в София-пекарна. След Девети семейството заминава за Кичево. Леля не могла да се примири, освен това Ванчето имал порок-хазарт. (Веднъж Ванчето заложил одеялцето на детето, леля ми успяла да проникне в помещението, където комарджиите играелиа, грабнала одеялцето и избягала.) След това взела детенцето и се завърнала в България. Ванче й идваше на гости, веднъж го доведе у нас на гости. Ванчето говореше един завален, но приятен език. Леля казваше,

33

Анонимен

преди 3 години

ЕС иска да ни скара с Македония и Западните Балкани и да скара Македония и със Русия и Гърция със Македония и нас със Гърция и хибридното Балканско буре да се подпали. Нашите кълвачи са налапали здраво въдицата Не трябва със никой да се преговаря за нищо докато Меркел не подаде оставка.

32

обикновен

преди 3 години

Има само един начин и двете страни да са победители в спора - едната да признае, че има български корени, а другата да ги почерпи с висококачествена домашна по случая!

31

обикновен

преди 3 години

Какво има за договаряне? Гоцето е българин, борил се за български идеали извън родината!

30

Ко?

преди 3 години

Защо пет милиона българи трябва да угаждат на един милион българи?!

29

Ха-ха

преди 3 години

Намериха будали макетата и наглеят!Трябваше да подходим към тях като гърците,които взеха на 90% своето(че и отгоре) и пак са недоволни.А ние се продадохме на 100%...

28

хгф

преди 3 години

Ей, заради ЕС ни изчезна историята, изчезна ни народа, изчезна и бъдещето, и независимостта ни. Последно остана да си продадем и майките за пари и лакомия. Пък те и без това са изоставени заради масовото преселение на младите.

27

dmx

преди 3 години

Прав е, да се разберем. Да си оправим Балканите, да се обединим!

26

Анонимен

преди 3 години

за какво има да се преговаря?!? :)

25

Анонимен

преди 3 години

Лош момент да се "решава" този проблем. ТикBи в момента не може да допусне отстъпкипо отношение на такива чувствителни теми. Иначе Гоце Делчев е Българин а мъкедонците колкото и да ми е жал за тях са ГМО наТито.

24

Анонимен

преди 3 години

Нищо не бих преговарял с тези,докато не признаят че са българи!

23

пиринско маке

преди 3 години

Какво има да преговаряме за Гоце Делчев и каквото и да е друго от преди 1944г.Точно и ясно е определена дата на създаването на т.нар. Македония както и езикът и.Всичко преди това по тези земи е българско и населено с българи. ТОЧКА!!!

22

За Боко предстои

преди 3 години

Оставка защото е национален предател и мерзавец.

21

Боже опази!

преди 3 години

Б.Борисове голям спец по историята. На пожарникарите във ВМШ такава история са им преподавали, че замалко вместо "малък д-р" да го направят професор. Професор, активен член на БКП от 18-годишна възраст, звучи гордо: като на свИн-ч-е звънче... Тоя ще ми води преговорите със Зоран Заев по историята на България и македонския край през 19 и 20 век?! Тоя знае ли кои са братя Миладинови и че те в един глас са заявили, че са българи! И че Г.Делчев е бил юнкер в софийската, а не в битолската военна школ

20

Агент Гоце

преди 3 години

Заю Баев вече сигурно се усетил, че няма смисъл да преговаря с изчезващи видове като каракачанки и кухи тикви и се ослушва за следващите.

19

42

преди 3 години

Бойко е новият глобалист и като Г.Димитров предава за сетен път българската история в името на чужди бардаци.Позор!

18

Анонимен

преди 3 години

Македонски език!!! ок.

17

Анонимен

преди 3 години

Най жалкия "лидер" в Европа е руската играчка Радеф

16

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБойко - най добрия премиер. Руските кукли умират от злоба.Хайде разберете се накрая кой е руски агент в България. Едните сочат Бойко, другите - Радев. Накрая какво ще излезе - все руски агенти.