360

Анонимен

преди 3 години

Трябва БСП, ГЕРБ, ДПС, "патриотитие" и разни остатъци от СДС, просто да бъдат забранени!

359

гг

преди 3 години

До Анонимен 388 Комунистите не са те проверявали и т.н. дето си ги изредил, щото тогава нямаше протести. А си гъкнал и хайде Белене, Скравена или направо си безследно изчезнал. А може да си бил от активните борци, които не са и искали протести.

358

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите май са обезоръжени, жалко как сега няма да може да имат нови клипчета как ги били биели. Тримата *** нещо друго ще трябва да измислят ама не могат да мислят.

357

до георги

преди 3 години

значи ти да крепиш мутрата, а протестиращите да не затваряли пътищата, че трябвало да мислят за твоя комфорт.Ами като си се надупил на герб така ще е, няма само да ни ограбвате и да лапате на наш гръб.

356

до 370

преди 3 години

През комунизма протестиращите ги даваха за храна на прасетата в Белене. Ако не се сещаш да ти пропомня. Полицаите не ходиха до зъби въоръжени, защото нямаше кой да им каже гък. Ако кажеш нещо ти хвърлят един бой, ако не се усетиш те бутат в някой затвор. Комунизма имаше и плюсове, но не ми говорете за свобода :). И точно заради комунизма сега сме на този хал, защото всичките ни управляващи са соц. отрочета. Защото те много обичаха нормалния човек да няма избор, те да са най-важни.

355

шопендар

преди 3 години

малко не им достига за да стане велико народно въстание,никой ли не сети да покани червената армия която да им донесе победата на върха на щиковете.

354

Анонимен

преди 3 години

Борисов е завардил всички кръстовища да спира протестиращите и е впрегнал цялата полиция от цялата страна единствено да спира хорат и после неговите медии да внушават че това са една шепа, всички ме обичат и защо тогава спираш тази шепа хора, защо си пратил безброй полиция, от тази шепа хора ли те е страх безроднико, алчен и ненаситен за власт.

353

Георги

преди 3 години

Платените протестиращи поизхарчиха парите по морето и сега пак се завърнаха на работа, т.е. на протеста :D. Живи и здрави да са, срамна работа няма - само да не затварят пътищата, че останалите хора, за да работят е необходимо да пътуват.

352

Анонимен

преди 3 години

Вестник "Политико":"Защо България се превърна в мафиотската страна на Европа?".Ние си знаем защо.Остава и европейците да престанат да се правят на ни чули-ни видели.

351

Анонимен

преди 3 години

Едно време "лошите" комунисти не са ме спирали за митингите, не са ме проверявали, арестували, полицията не беше въоръжена до зъби, не са ме пребивали, и не са вадели водни оръдия срещу протестиращите. А сега при "демонкрацията" баце си осигури с нашите парички "ред и спокойствие" да не го притесняваме и той главния Мафиот ни нарича нас мафия.А всички които го крепите сте просто едни национални предатели и жалки ***.

350

Реалист

преди 3 години

Пак ще му ядете на Борисов маркуча не ви ли омръзна хо хо хо

349

Анонимен

преди 3 години

Не е вярно,че протестиращите са малко.Това е дезинформация.Истината е съвсем друга.Има най-малко 3-4 хиляди души в момента,а довечера ще бъдат много повече.

348

Ха

преди 3 години

До Анонимен 357Кой хрантутите бе? Повече от половината сте безработни и не можете себе си да изхраните, полиция ще храните! И освен права имате и задължения към тази държава! Като искате се замислете, какво сте допринесли!

347

Протестиращ

преди 3 години

Мутри вън вън ама Фигуранта си е вътре и си мисли за Деска да не вземе да се върне при Свиленски или не дай си Боже при Учиндолския където е била много преди да го срещне...

346

Бай Тошо

преди 3 години

До БСП"Довечера на площада ще има 2-3 милиона Българи!!!" Научи се да броиш, че си добави цели ТРИ НУЛИ.

345

Радеф е Тъпанар

преди 3 години

До а после?На РадеФ кратуната не е празна. Не знаеш колко бръмбари има в нея.

344

баба мара

преди 3 години

мафия мафия МАФИЯ

343

тишаа

преди 3 години

какво ще правим с бившите членове на БКП сега депутати и министри от Герб

342

ВИКИ

преди 3 години

ОСТАВКА НА СУДЖУЦИТЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА ДО ЕДИН

341

МИЛЕН

преди 3 години

МУТРИ ВЪН