35

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко не окраде Беларус, като евроатлантиците ГЕРБ.

34

Анонимен

преди 3 години

ЕС има съглашения за реадмисия и облекчаване на издаването на визи за Белоруси. Практически всеки белорус може да вземе виза и да проси и да мие улиците като българите, но не го правят. Предпочитат да работят в държавните заводи при Лукашенко.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35Виза за САЩ се взима много по-лесно отколкото навремето виза за СССР.Децата на лицемерните русофили са в САЩ.Защо така колхозник?

32

Анонимен

преди 3 години

Познавам белоруси, които живеят по 4 в стая в България и вършат работа, която никой българин не иска да свърши за тези пари.

31

Анонимен

преди 3 години

Впрочем какво става с визите за САЩ трябват ли още визи за САЩ? САЩ нали имат договор за безвизов режим с ЕС, ние го спазваме и ги пускаме без визи. САЩ спазват ли го, или за тях България и българите са полу-човеци втора категория и не е нужно да се спазват с тях договори.

30

визи и лъжи

преди 3 години

До АнонименБелоруски граждани НЕ МОГАТ да влизат в Шенгенско пространство без визи.Това което сте написали е ЛЪЖА, както и другото.Не казвам че няма да им дадат виза или пък че ще стане нещо кой знае какво след като вземат виза. Само отбелязвам безкрайните ЛЪЖИ, които се пишат тук

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30Щом лукашенко е пич, защо вие русофилите не си пращате децата в белорус, а в САЩ?А колхозник?

28

Праведен

преди 3 години

Абе малоу..мни медий, от 3 м., само за насилие говорите, що за изч..дия сте, никой ли поне едно добро не е направил ?!!

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12Защо опозиционните лидери били избягали в Украйна ли?А Божков защо избяга в Дубай?

26

Анонимен

преди 3 години

България е по-зле от Беларус защото Лукашенко е пич, а Бойко е мутра, която разпродаде България. Той само и само да оцелее сега се натиска на САЩ и копува изтребители и втечнена газ. Така че протестите в България са напълно обективни. Борисов обедини леви и десни, русофили и американофили срещу себе си.

25

Анонимен

преди 3 години

До Активист на БСППри бай Тошо никога не спираха интернета.Дойде ГЕРБ и взеха да спират интернета.

24

Анонимен

преди 3 години

Ти си бавно развиващ. В комунизма не крадеш за себе си.... Не си ли го разбрал....Други те крадат.

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Чули сме.

22

запада не

преди 3 години

До АнонименЗапада не се е правалил с опита за преврат, защото Запада не е правил подобен опит.Опит за преврат се извършва в България от президента Радев, по очевиден за всички начин.Методите ви да наричате бялото черно и обратното са съвсем елементарни, но затова пък досадно дразнещи

21

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко обича властта, но не направи децата си милионери нито той стана милионер. Спрямо народа Лукашенко винаги е действал на принципа "аз не крада от вас, и няма да позволя и вие да крадете". А опозицията иска да краде, да влезе в ЕС, да усвоява пари, грантове, да строят имоти, да купуват яхти, вили в Испания, господарите ще плащат щедро за да разположат военни бази в Белорусия.

20

Анонимен

преди 3 години

Белорусите имат право да пътуват без визи в ЕС. Да сте чули белоруси да просят из Западните столици, или да берат ягоди или да работят в кланиците и да живеят по 12 души в стая с 6 двуетажни легла и една тоалетна и мивка на етажа в Мюнхен както българите?

19

Анонимен

преди 3 години

Запада се провали с опита си за преврат на Лукашенко. Просто не минават вече тия номера, особено в Беларус.Като гледам и тук много им умряха същите опити... а у народно възстание - трънки. Никой не ви вярва и не ви иска голите обещания за демокрация и честни избори.Хората искат по-ниски сметки за ток, вода парно, по-евтини горива и по-евтина храна.С безсмислен популизъм НЕ СТАВА!

18

Анонимен

преди 3 години

Един българин просяк в Кьолн или Париж изкарва 40 евро на ден и нощувката и храната му е безплатна в приют за бездомни с топла храна и безплатно уайфай да се види с жената и децата в България по скайпето вечер като се прибере от просене, а на месец може да си докара от просене към 800 евро, 10 пъти повече от средната за Русия заплата 86 евро. Правото да просим пред катедралата в Кьолн и в Париж ни го даде членството в ЕС, един български просяк живее 10 пъти по-добре от руснака.

17

Анонимен

преди 3 години

В Белорусия за разлика от членката на ЕС и НАТО България хората разполагат в домовете си течаща вода. А в Белорусия няма много вода, нито имат обилни залежи от злато, за разлика от американската партньорка България която има гори, планини, реки и язовири и злато и полезни метали в изобилие.

16

Факт

преди 3 години

Беларусина с просене пред катедралата в Кьолн/Нотр Дам ще изкара повече пари за месец от колкото като чиновник в Беларусия.