63

До Специалист

преди 3 години

Специалистпреди 3 минути 1 3 Ама е гот да джиткаш с кола трета употреба и да бачкаш за 600 евро. Имате хубав живот с Баце. Пазите Орлов мост от метежници, а не виждате че дори той е с изпопадали плочи, разбит асфалт, а реката е разровила камъните.######Пич ти знаеш ли за колко бачкахме при другарите и какви коли карахме, че да пишеш простотии.

62

Анонимен

преди 3 години

БЪЛГАРИТЕ живеят много зле при ББ! КИЛОМЕТРИЧНИ ОПАШКИ НА ГРЪЦКАТА ГРАНИЦА! ВСИЧКИ ОТИВАТ ДА ПОЧИВАТ! Няма свободни резервации и по къщи за гости! Мъка!

61

До 80

преди 3 години

Нищо му няма, крепи го идеята да довърши България. А този не е и българин.

60

Анонимен

преди 3 години

Гледам телевизия, БАБИКЯН се изказа на пресекулки, двама му помогнаха да слезе и после го подкрепят, едвам говореше, сложиха го да седне! МНОГО ИЗМОРЕН! ДАНО НЕ Е БОЛЕН!

59

Специалист

преди 3 години

Вие сте *** риба, жалки бедняци! Ама е гот да джиткаш с кола трета употреба и да бачкаш за 600 евро. Имате хубав живот с Баце. Пазите Орлов мост от метежници, а не виждате че дори той е с изпопадали плочи, разбит асфалт, а реката е разровила камъните.

58

Анонимен

преди 3 години

Съда пусна хулиганите на президента и те отново се въргалят по кръстовищата

57

Скален орел

преди 3 години

Бегайте - мътя

56

Анонимен

преди 3 години

Българска работа, даже и един протест не можем да направим като хората!

55

До 67

преди 3 години

А на теб нов мозък !!!

54

Анонимен

преди 3 години

Няма ли кой да им хвърли един качествен бой на тия катунари

53

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам защо полицията не използва палки за тези престъпници. Това са хора с по пет-шест присъди, много от тях са лежали в затвора за убийства.Докога тези бандите ще заплашват и бият децата ни по улиците в София?

52

До 60

преди 3 години

В твоя чест: ГЛУПОЛЕНД ! ГЛУПОЛЕНД! ГЛУПОЛЕНД !!!

51

До 67

преди 3 години

Нужна е промяна, нов 9-ти септември.##########'За нов 9 септември е нужна и 200 хилядна руска армия на Дунав.

50

православен патриот

преди 3 години

Борбата срещу мутрофашистите е достатъчно трудна, брата и сестри !!!!! Успех в тази нелека битка, патриоти !!!!!

49

Анонимен

преди 3 години

Време е да се усетят началниците от Европа, че е време за промяна и смяна на техния провален проект. Крепиха го 12 години, даваха му пари от германските държавни фондации, еврофондове. Стига, че вече не иска да си ходи и се сраства с държавата.Нужна е промяна, нов 10-ти ноември, нов 9-ти септември, нов 3-ти март.

48

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА НА МАФИЯТА!ГЕШЕВ В ЗАТВОРА!ОСТАВКА НА МУТРИТЕ!ГЕРБ В ЗАТВОРА!БОЙКО В ЗАТВОРА!!!ОСТАВКА НА ГРОТЕСКНИТЕ МУТРИ!ВОЛЯ, ПАТЕРЕОТИТЕ, ВСИЧКИ ПОДПИСАЛИ СЕ ПОД ПАЗАРЛЪКА НА ГЕРБ В ЗАТВОРА!ЛЪЖЕЦА ГЕШЕВ, СТРАХЛИВЕЦА БОЙКО И ВСИЧКИ МИШОЦИ ОКОЛО ТЯХ В ЗАТВОРА!!!

47

Анонимен

преди 3 години

Тук един ЦЪ Р ВУЛ от Ямбол явно се е взел много на сериозно. Щял да вдига армията срещу Боко. Препоръчвам му да смени дилъра, защото тази др ога явно му действа зле.

46

Комплексари

преди 3 години

Освен две три мръсни думи по адрес на полицията, друго не можете да измислите.

45

Абе

преди 3 години

я полицията да ги разчисти тия катунари. ТАмън тръгна движението и пак взеха се правят на интересни. Да си протестират ИЗВЪН пътните артерии, колкото си искат.

44

Дани Кирилов Мр.Бийн

преди 3 години

БОКО, ГОРАНОВ , И КОМИСИЯТА ПО ХАЗАРТАААА ????? ААААААА, КОГА ИВАН ВИШИНСКИ (Прокурора на Сталин) --- ще ги вкараш в ЗАТВОРААААААААА ?КУГА , ДПС ТУРСКО-ИСЛЯМСКИ ПРОКУРОРЕЕЕ , ИВАН ГЕШЕФТОВ ВИШИНСКИ ???