192

Доло Радев!

преди 3 години

Радев е паталогичен случай е не бива да бъде оставян да разруши България.Време е да бъде свален веднага!Сега се кове историята. ГЕРБ вече има достатъчно основание да го направи.

191

Наблюдател

преди 3 години

Как така Европа не пита кой подпали държавата ? Как така Европа не пита , с вдигнат юмрук и закани " Мутри вън" , така ли гради демокрацията един Фигурант ??? Как така Европа не пита как така един Фигурант иска да закрие Народното събрание , да измете законното правителство и да налага свое правителство ???? Все въпроси, които Европа не задава ! Защо ????

190

Стоян Заимов

преди 3 години

До предателствотоОтявлен руски шпионин с паметник! Навсякъде се шири предателството....

189

предателството

преди 3 години

До Знае се!Всички наши национални герои и борци за свобода-революционери са предавани от нас!

188

гяур

преди 3 години

До ДПС - само теОт българина само предателство можеш да очакваш! -преврати, атентати, убийстваВинаги ни побеждават на всички войни а печелим и умираме само в битки безполезно

187

ДПС Ще ни освободи

преди 3 години

До Знае се!Но по-малко се говори за това а само за 5 века благоденствие и хляб за раята!

186

Докога?

преди 3 години

Докога ще публикувате мнението на хора като Георги Марков, за които предварително е ясно, какво могат да кажат.

185

Анонимен

преди 3 години

Доносника на ДС-Георги Марков-агент Николай седнал да критикува и плюе по генерал Радев ...те на това се казва гербав гьон суратлък

184

МНЕНИЕ

преди 3 години

Трябва Радев да спре Концесиите на Майката на Марешки и Родата Му .Това е върха на Айсберга - Другите Концесии са ПОТРЕСАВАЩИ - Раздадени са Мафията и Партииците - Утре може да ви Бутнат Къщата и да завладеят Земята ви - ДИВИЯ ЗАПАД преди 300 години в Америка .

183

Радев&Бойко атов

преди 3 години

Те се ритат а магаретата-народа страдат...Само турците ще ни сложат на место!

182

Знае се!

преди 3 години

Щом има национални предатели като Георги Марков- Николай ДПС ще покаже червен картон на всички българи!

181

Георги Марков

преди 3 години

Подкрепя мафията и унищожаването на България. Предател.

180

Анонимен

преди 3 години

ЩОМ МУТРАТА ПО ПРЯКОРИ ТИКВАТА И ТУЛУПА,ЩОМ ГНУСНИЯ ДОНОСНИК НА ДС ГЕОРГИ МАРКОВ ,ЩОМ АНТИ КОНСТИТУЦИОННАТА ПРО ТУРСКА ПАРТИЯ ДПС И ЩОМ НАЙ ГОЛЕМИТЕ ОЛИГАРСИ В БЪЛГАРИЯ -ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ И КИРО ДОМУЗА СА ПРОТИВ БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ -ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ,ТО ЗНАЧИ САМО ЕДНО РАДЕВ Е ТОЧНИЯ ЧОВЕК ЗА БЪЛГАРИЯ И ЦЕЛИЯ НАРОД СТОИМ ДО НЕГО В БОРБАТО СРЕЩИ МУТРИТЕ И МАФИЯТА.

179

оставкка

преди 3 години

Защо Радиото трябва да кани приятелите на Борисов, които да го хвалят в първо лице Бойко така, Бойко онака..Това не е в интерес нито на госта, нито на Борисов, нито на Радиото, нито на народа.

178

Анонимен

преди 3 години

Откъде извадихте лекето, което уж беше част от сдс, после лобираше за царя, а сега като виден демократ-*** се лепна за задните части на охранителя на републиката и стабилността?И не ви ли е малко поне срам да викате такива фурнаджийски лопати да ви дават интервюта?

177

pfff

преди 3 години

този агент на ДС ли да слушаме ? Конституционен съдия от квотота на номенклатурата. Скрий се и *** сам дърт ***. #лустрация

176

Оставка на мутрите

преди 3 години

Фигурантът- мутрата г-жа Лъжа- мутресетада си подават веднага оставките.

175

Джедай Мастър

преди 3 години

Известният доносник и подлизурко Марков ще чете морал. Оставка, мутри!

174

ДПС - само те

преди 3 години

Те ще ни изкарат от калта и върнат на султана!

173

Анонимен

преди 3 години

Бойко каза за Радев - "и неговата ,не е лесна" ,което означва ,че Радев също е притиснат и не говори свободно от негово си име,освен това е неопитен в политиката и наивник, виждам,че военните се опитват да подкрепят своя колега Радев,но може и да му направят мечешка услуга с това!