24

дедо

преди 3 години

до сега германците не са показали нито един документ свързан с техните изследвания които правят на Начални само бла бла новичък,в арсенала на руснаците има монго по опасни отрови които за секунди убиват и за минути изчезват от организма,немците по до ре да разкажат с какво и колко хора умориха в газовите си камери,наглостта граници няма ш.ваб.ите ревът за един алкохолик а си затварят очите за 5милиона убити и отровени еврей

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31Ами като искат да мрът, да си мрът!!!! Някой пък на краварите да им предлага ваксина!!! На тия даже и от-ро-ва няма да им подам!!! То беше ясно, че "случаят навални" си го създадоха те, заради ваксината и заради Северен поток-2!!! Това и на слепите и на глухите им стана ясно! Това е, умиращата змия хапе най-лошо! НИЩО НЯМА ДА НАПРАВЯТ НА РУСИЯ! Само окончателно се компрометират в очите на останалия свят!

22

Хахаха

преди 3 години

Идил - хиляди бАйци от раша.... ликвидирани то раша.

21

Анонимен

преди 3 години

Русия на практика намали инвестициите в американски ценни книжа до нула.

20

Анонимен

преди 3 години

Бързият крах на либералния демократичен глобален ред травмира много от бившите му жители, оставяйки ги политически бездомници, залитащи през сегашния разрушен пейзаж в състояние на объркана скръб и надежда, че по някакъв начин старата реалност може да бъде възстановена. Както удавник се хваща за сламка, така сега се правят опити за запазване на статуквото с всяване на страх от вируси, въвеждане на изънредни мерки принуждаване на населението да носи намордници.

19

Анонимен

преди 3 години

Днес, в контекста на такава пандемия, която се случва веднъж на век - и която избухна след глобалната финансова криза от 2008 г., атаките на 11 септември, войните в Афганистан и Ирак, прекрачването от червените линии в Сирия, възхода на режимите на Владимир Путин и Си Цзинпин, пристигането на Доналд Тръмп и Брекзит, невероятната сила, авторитет и усещане за неизбежен триумф, които Западът имаше само преди няколко десетилетия, изведнъж изчезнаха. Така приключва американската ера.

18

След 130 години

преди 3 години

Правилността на анализа на Маркс за произхода на капитализма всички сега го наблюдаваме на живо.

17

Анонимен

преди 3 години

САЩ обяви налагането на санкции срещу пет руски изследователски института:- 33-ти Централен научно-изследователски институт- 48-ми Централен изследователски институт в Киров- 48-ми Централен изследователски институт в Сергиев Посад- 48-ти Централен изследователски институт в Екатеринбург- Държавният научноизследователски институт по органична химия и технологииТова означава, че всеки който купува руска ваксина попада под американски санкции.

16

Анонимен

преди 3 години

Ние много добре знаем какво и как може да отговори колективният запад на собствените си плитки заигравания и първосигнални провокации. Несравнимо по-интересно е какво ще каже Путин на 22.09.2020 г. в речта си пред Асамблеята на ООН. Не се съмнявайте, че той няма да ви направи удоволствието с някакви оправдания, а най-вероятно ще развие и задълбочи въпроса, който формулира точно преди 5 години на подобна асамблея. Точно преди да удари и да ликвидира Идил.

15

Анонимен

преди 3 години

ЕС и САЩ следят внимателно и отблизо ситуацията и подкрепят 100% ГЕРБ и Бойко Борисов. Управляващите засега сами се справиха с протестиращите русофили и протестра организиран от Москва, но ако се наложи ще изпратят помощ за ГЕРБ и Бойко Борисов да потущат протестите и да спасят демокрацията в България.

14

Шърлок Хулмс

преди 3 години

Създателите на Новичок ,казват че това не може да са симптоми на отрявяне с Новичок и че той действа по съвсем различен начин ... ноооо писателите за Новичок въобще не им пука и си развяват фантазията както си могат.Всъщност "опозиционера" Дневални последните няколко години хич го няма.Само харчи едни пари дето му идват наготово през сороски фондации и никаква активност.Не е зле да се проверят и версиите някой от сътрапезниците му да му е завидял за винаги пълнта банкова сметка и да го е .....

13

Путиняга

преди 3 години

Абе, те докато се усетят да отговарят за Навални моите момчета пребиха тоя 22 годишния дето и той опозиция го раздаваше .... егати забавата значи.

12

Факт

преди 3 години

Удар по Русия и Германия заради СП-2,и децата го знаят...

11

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоСПТУ-то не се опитвай да мислиш, не ти се удава.:)))))

10

Истина

преди 3 години

Тези руснаци излязаха големи некадърници, една отрова не могат да направят която да не се разбира че я има и да отровят един човек като белите хора, иначе ваксина измислили за Короната... едно време КГБ какви отрови правеше... няма малко в кома или малко умрял, не се повтаряше!

9

Ами сега

преди 3 години

Беларус е при хванала разговор между Германия и Полша в който се говори че няма отрова в Навални но момента за удар по Русия не е за изпускане. До дни Руаия ще побликувал записа.

8

ПроСоТо

преди 3 години

нещо не става ясно:-Умрял ли е вече Навални?..Защото,ако се вярва на официалната информация за "новичока",това е изключително силно БОВ...Така че ако е още жив,значи не е използван "новичок"..А ако са СИГУРНИ че е "новичока" значи,че той не е БОВ,а..."подсладител за самогон"..Та?..как стои въпроса?

7

Може ли?

преди 3 години

Изкукалата баба Меркелица и още знайни и незнайни, изживяващи се покрай нея като "политици" от западна и не толкова западна Европа вият като вълци и без да влагат мисъл (защото това изсква елементарно интелектуално усилие) искат руснациште ведната га им отговорат на дабилтния въпрос: ние отрихме нещо и искаме вие да кажете какво е то? Това е въпрос за пациентите на клиниката на "4-ти километър" в София.

6

Анонимен

преди 3 години

Интересен факт - Нивочокът е измислен от немския химически концерн Байер преди десетилетия....

5

Путиняга

преди 3 години

Да ме критикуват .... нали го гътнах да не ми се пречка.