110

комунизма си отива

преди 3 години

Днес прехода свършва с капитулацията на комунистите.Неспособността да измамят народа ги докара до истерията да се хвърлят в отчаян бунт рискувайки живота на български полицаи.Те ,който години наред ни караха да се прегръщаме с роми и всякакви чрез НПО тата днес са готови да убиват българи,пак.Червените са готови и за концлагери за всички които не протестират да дадат отново властта на Дайновци,Кръстевци ,Лозановци и всякакви червено либерални троцкисти.1990 излъгаха народа,но прехода свърши!!!

109

Анонимен

преди 3 години

жалък народ сме и след 10 години няма да ни има. страхливци.

108

Анонимен

преди 3 години

Власта е блокирала всичко , няма видео по фейсбук, блокирани са коментарите по факти. Демокрация," мисирките" мълчат.Полицията от целата страна варди власта и затова им вдигнаха предварително по неколко пъти заплатите и извънаредният труд.ОСТАВКА.

107

123

преди 3 години

Депутатите приключили първия работен ден в 11 сутринта?????????????? Евала

106

Анонимен

преди 3 години

Що така бе, другари от ГЕРБ? Що толкова много полиция и жандармерия - два буса и недостигат и търсите още подкрепления? Що ви трябват полиция и жандармерия, да ви пазят от "народната любов" ли?Нали народът ви обича, нали народът ви е избрал? Къде го този народ?Пак да попитам, защо ви е толкова много полиция и жандармерия срещу иначе "шепа недоволни протестиращи", както се опитвате да ги наречете?

105

Mda

преди 3 години

Аре ЧАО на Радев, Манолова и Иванов :) Всенародното въстание се сведе до 300 отчаяни в безсилието си дeбила. Пълно фиаско на клоунадата наречена "протест" !

104

emigrant

преди 3 години

Фигуранта,от,качалник пак сочи върха и вика,тамо са раите и мутрите сърдити за тринайсети път атакуват народното събрание,но и те и началника им не рзбраха,че мястото е НОВА БЪЛГАРИЯ в ЕС,а не курица не птица?!Как си представя ямболския ***,че избран с избори да си изпълнява нормално функциите за които е избран,той се превърна в пучист?!Може да е и след 10 години,но ще гние в затворът доживотно!!Няма как да управляваш държава в ЕС чрез пуч.Ще те блокират и си дотам.НАРОДЪТ ще те обеси самичък

103

Анонимен

преди 3 години

Тоя протест е някаква полюция на засегнати олигарси. Що искат оставката на Гешев, който за пръв път подгони крадците? Някой да отговори? Не питам троловете на Божков, Радев и Корнелия.

102

ОПАААААА

преди 3 години

Арестували касиера на Божков- Весо Брадата! Който се надяваше на него ....нищо няма да получи.

101

Анонимен

преди 3 години

Като каза проруски организации.Държавата досега не смее да покаже отчетите на Лукойл. Защо? Да не би да е проруска?Танов искаше да въведе ред там и нещо..мхм... Защо?

100

Анонимен

преди 3 години

Довиждане ГРОБ!!

99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 123Не ти ли писна да копираш едно и също бе, шемет надрусан?!

98

Анонимен

преди 3 години

тиквун ще държи до последно но е добре, защото рейтинга съвсем ще отиде в ***

97

Анонимен

преди 3 години

Това ли ви беше великата октомврийска революция? Изхвърлихте се като ч...я на пясък!

96

Анонимен

преди 3 години

Руми Венсеремуса, дето е на хранилка на Божков може да се разпореди да гръмнат някоя църква - нали са вярващи в свети Ленин! Тая религия се кланя на пари и кръв!

95

Анонимен

преди 3 години

стигне ли се дотам , полицията да пази едни управляващи , с тях е свършено . Въпрос на времеКаква ти полиция, та ние НСО имаме още. Уж голяма любов, пък без охрана не ходят никъде. Даже Фандъка ходи на работа със служебна кола, дето уж е мегауспешната кметица, печели избори наред и т.н. Вози се в трамвая само с журналисти наоколо.

94

пепе

преди 3 години

Я дайте една снимка от високо. На бас, че протестърите са най-много двеста човека...

93

10 малки тролчета

преди 3 години

Протестиращите протестират, троловете - тролят, а полюцията пръска със спрей.

92

Анонимен

преди 3 години

жалка история са гроб , но малко остана

91

Анонимен

преди 3 години

До Sichtpunkt 103 дали народът пази управляващите ? Колко процента беше доверието в НС ? едноцифрено число или около нулата ?