75

до 74

преди 3 години

Не чакай на Борисов днес, издирват го, има сведения че е зачезна с козите и филия мас в балкана

74

срамота е

преди 3 години

А полицаите не са ли хора? До кога ще са търпеливи? Вижда се,че на площада има хора, дошли специално за провокации.А когато ги замерват пак ли те са виновни? Срамота е хората да се държат по този начин, а медиите постоянно да изопачават поднесената информация както им изнася, а не безпристрастно. Изтърка им се плочата вече, все едно и също повтарят...

73

АТАКИСТ

преди 3 години

На площада е Ген. Шивиков с униформата си но герберастите които драскат тук на надник няма как да знаят кой е той

72

Василев

преди 3 години

Добър ден селяни прости!!!ГЕРБ и ДПС сами са си виновни , защото раздаваха евросредства и обществени поръчки само на послушни и свои хора, и рекетираха бизнеса с най-различни средтсва!!!Оставка на Борисов!Оставка на Гешев!Румен Радев , трябва да върне заграбения апартамент от държавния фонд с любовницата си, по време когато е заемал висша военна държавна длъжност!!!ГЕРБ и ДПС на избори с машинно гласуване!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!!!Агент Саймън Долф!ЦРУ!!!

71

Анонимен

преди 3 години

Четох едно мнение въпрос, за какво протестират тези хора? Първо да уточня, че аз съм аполитичен отдавна, а и съм над 55 години. За мен 2/3 от живота преминаха и ми е все едно. Но... Предимно младите хора протестират срещу модела на управление, който вече 30 и повече години съсипва България. Аз буквално се изумявам, как е възможно интелигентните хора в ГЕРБ /малко са, но ги има все пак/ да търпят 10 години човек, който е от бивашата силова СИК? Това е смешно и недопустимо, абсурдно дори.

70

АТАКИСТ

преди 3 години

Бойко = Лукашенко

69

гербисто-патриот

преди 3 години

Абе я направо джандармерията да измете тази гмеж от площада и директно да я товари по вагоните и да я праща в лагера в Белене. Не ни трябва такава гмеж, да я изринем от площада, ако трябва и армията да дойде с танковете.

68

Иванова

преди 3 години

Бойко: Писах ти във ФБ, пиша и тук: ПРОЯВИ ТВЪРДОСТ НА ДЪРЖАВНИК И НАРЕДИ НА ПОЛИЦИЯТА ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА! НЕДЕЙ ПОВЕЧЕМДА ТОЛЕРИРАШ ТЕРОРИСТИ.

67

Анонимен

преди 3 години

малко шум и после пак нищо. Тиквата оставка доброволно няма да хвърли. Не му се ходи в затвора и предпочита да плаща милиони от шкафчетата, само и само да остане на власт. Така ще може да манипулира и фалшифицира и следващите избори, които уж да спечели и да си продължи с фасадната демокрация, а тайничко да си раздават поръчки с Дебелян и Доган и да диктуват на съда и прокуратурата кого да опраскат

66

Не

преди 3 години

До Анонимен 53Тия нерези там не са народа. Не вярвах, че някога ще напиша такова нещо, но Подкрепям полицаите. Този безсмислен опит за метеж трябва да спре.

65

АТАКИСТ

преди 3 години

Тиквата докарал полиция от селата защото столичните се познават с повечето протестиращи и не искат да ги бият

64

Анонимен

преди 3 години

До АТАКИСТСлабо. Не ставаш.СМЕНЯЙ!

63

Анонимен

преди 3 години

Смажете превратаджийте !!!Тези продажници спиращи развитието на държавата за 80лв .Борисов,не ги бави ! Вади тежките момчета и ги занулявай.Те са страхливци,не протестират от глад ,а за пари.Протестът им не е искрен.Театър е.Ще гътнете първата редица и останалите ще избягат н***срани ! Не е лошо да има и ранени г()***,за да знаят,че държава градена 10 години не се срива с преврат.Ако имаше реален мотив за оставка и нещо насреща,щях да съм първи.Протестът е спонсориран от олигархията !Убеден съм

62

Анонимен

преди 3 години

Герберухи, няма смисъл да се напъвате, батковците ви от ДПС ви ритнаха столчето още онзи ден. Днес даже са ви поискали оставката (и на президента, де, ама и вашата). Усетили са, че сте бита карта. Вождовете ви ще се спасят, ама вие - не знам...

61

70

преди 3 години

ВИЖДАТ СЕ КОИ СА МУТРИТЕ И МУТРЕСИТЕ! МВР ДА ГИ ПОЧВА ЧЕ Е ВРЕМЕ ЗА ПУКАНКИ И БИРИЧКА ! А НА ГРИПЕНА ЕДИН ХУБАВ ПЕРДАХ И НА СЕЛО СТИГА Е ЯЛ НАРОДНИ ПАРИЧКИ !

60

Анонимен

преди 3 години

До Lefis"Как я мисли ти тая работа да започнат да прибират всеки който им скочи?"АХАХАХАХАХАХХАКак я разбирам? Ако скочиш на жандармерист си за прибиране, льольо. Трябва да прибират всеки, който им скочи. 1000 платени викача ще скачат на държавата.

59

АТАКИСТ

преди 3 години

Дедо къде ти е контра протеста от 12 човека с флоров и стъки хахахах

58

АТАКИСТ

преди 3 години

До 50 А какво търсиха деца на задната седалка на гербарастка с бяла кола тръгнала да гази хора?

57

водни оръдия

преди 3 години

И къпане на кирливитеКомуняги

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40"Мачът" не бе на Борисов. Както с КТБ. Както с Гебрев. Сега се правят на "разумни" и на "опозиция".