174

Ф.С.В.

преди 3 години

дО 199 - АЗ приятелю като служих ВМС Флагманска ракетна *** 1991-1992- г -Ти си си играл с котките под масата - И си викал на татко си в колата -ТАТЕ ТАТЕ -МОЖЕ ЛИ ДА БИБИТНА??

173

Атина

преди 3 години

Атина е готова да рискува и ако се наложи, да понесе загубите!;)

172

XaXa

преди 3 години

Да се трепат ако искат. НАТО ще ги защитава. А и ЕС ще дрънчи глупостите си нон стоп. Така е на запад, така ще бъде рано или късно и с БГ територията. :)

171

Анонимен

преди 3 години

Ако Гърция рискува война, Турция ще загуби. Единствения начин да спечели, е ако воюва само срещу Гърция, а това няма да стане. Ще бъде ЕС срещу Турция и Турция няма да успее.

170

Анонимен

преди 3 години

До фсбаз пък съм космически ракетен инженер от НАСА вече 30 години нищо че съм на 32 ок?

169

EL TURQO

преди 3 години

Абе вие с едни кюрди не можете да се оправите.С кюрдите тренираме армията в реални условия. А ***, Ханс и Мишел на теория знаят всичко, но в реален бой си пълнят гащите. А когато ни предизвикат си взимаме своето. Северна Сирия е наша, северен Ирак е наш, 1/3 от Либия е наша, цялото източно средиземноморие е нашо.

168

Да не наближават

преди 3 години

избори в Турция, Ердоганчовците пак взеха да пръскат простотия навред.

167

Анонимен

преди 3 години

Азис, новия император на бегетото!

166

Ф.С.В.

преди 3 години

Не ми се говори с ТЪПЧПОВЦИ! Над 20 г съм Корабен механик - С вас *** от село -Ли да СПОРЯ?? СМЕШКОВЦИ!

165

Ф.С.В.

преди 3 години

дО 183 -НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ!! Това с противопожарни Помпи!! Ако е много малък катер който няма генератор(няма да има достатъчно KW-за помпа 20-40 KW) - То има редуктор към Двигателят в който може да се зацепи помпата (заводски) Помпа Морска вода за охлаждане е отделно от тази -Помпа морска вода охлаждане е зацепена пакет към двигателя както и маслената и горивната!

164

Константин

преди 3 години

Само нас да не ни занимават и да не тръгнат да се мъкнат бежанци. Да си воюват сами, ние доста сме воювали, накрая големите конфликти ги загубихме с тях територия и население също. Иначе от всички съседи, мое мнение, с турците нямаме проблеми и те ни харесват най-много. Гърците изобщо. Иначе като съпоставим население и армия, смятам, че турците ще опукат здраво гърците. И Турция има най-важното за една война, човешкия потенциал.

163

DO EL TURQO

преди 3 години

Бих си мерил приказките, да не стане така че нема турция... Русия може да си увеличи територията до босфора за два месеца ако трябва.

162

аз-ът

преди 3 години

Това което ВИЖДАТЕ НА СНИМКАТА Е - ПРОТИВОПОЖАРНА ТРЕВОГА ( СИМУЛАЦИЯ) -МАЛКИТЕ КАТЕРИ И ПО ГОЛЕМИТЕ ВЛЕКАЧИ -ИМАТ ЛАФЕТНИ УСТРОЙСТВА (СТАЦИОНАРНИ СТРУИНИЦИ ТИП ОРЪДИЕ) С ПОЖАРНА ПОМПА 12 БАРА С ГОЛЯМ ДЕБИТ И НАД 50 МЕТРА СТРУЯ- ТОВА Е С ЦЕЛ ДА ГАСЯТ ПОЖАРИ НА ПЛАТФОРМИ И КОРАБИ- ТОВА Е УЧЕНИЕ!--тц. тва са влекачи. баба ти е учение, нищо не разбираш.

161

Анонимен

преди 3 години

До EL TURQOАбе вие с едни кюрди не можете да се оправите.

160

Анонимен

преди 3 години

Тази вода охлажда двигателя. Малък двигател с повишена мощност и съответно нуждата от добро охлаждане.

159

Анонимен

преди 3 години

най са ми смешни разни пенсионирани военни, големи спецове, тоз още Варшавския договор сънува. Кой го знае къв послушко е бил ама сега ербап го дава. Войни ще печели, сякаш е в средновековието. Айде сега НАТО да го видим, чл. 5 как ще се задейства....жалка история.Иначе Соломончо ни обясняваше как вече няма врагове никой няма намерение да напада и в Нато вс е шанпанско и рози

158

Ф.С.В.

преди 3 години

До аз-ътТова което ВИЖДАТЕ НА СНИМКАТА Е - ПРОТИВОПОЖАРНА ТРЕВОГА ( СИМУЛАЦИЯ) -МАЛКИТЕ КАТЕРИ И ПО ГОЛЕМИТЕ ВЛЕКАЧИ -ИМАТ ЛАФЕТНИ УСТРОЙСТВА (СТАЦИОНАРНИ СТРУИНИЦИ ТИП ОРЪДИЕ) С ПОЖАРНА ПОМПА 12 БАРА С ГОЛЯМ ДЕБИТ И НАД 50 МЕТРА СТРУЯ- ТОВА Е С ЦЕЛ ДА ГАСЯТ ПОЖАРИ НА ПЛАТФОРМИ И КОРАБИ- ТОВА Е УЧЕНИЕ!

157

Sichtpunkt

преди 3 години

Това, което казвам, е че от всички коментиращи темата, без знчение мнението им , Вие сте единствения който иска да си забожда пера в з*дника. Вярвайки, че ще допринесе за световния мир по този начинНаистина ли мислите, че аз вярвам че ако си забия перо това би допринесло за световният мир! Ако е така имам добър психолог! Разбира се че го казах метафорично!Искам да Ви успокоя - всичките ми гаджета са били момичета и от доста време нямам сексуална връзка! Успокойте се!

156

Анонимен

преди 3 години

Все пак има армия. И едвали ще рискува някой да направи такава голяма война. Те вече не атакуват Асад... Камоли да се с бият Турция.Нищо няма да стане и никой няма да. Вади газ. Докато не се разберат 2те държава да вадят газ някой ден, като го умре диктатора.

155

XaXa

преди 3 години

Защо Русия трябва да защитава Гърция да кажем??? Гърците го дават дупе и *** с САЩ, ами САЩ да си ги защитават. Да реват гърците в ЕС да видим какво ще получат.