142

Чудя се

преди 3 години

... от къде пари за балончета бре?!

141

Пожарникар Премиер

преди 3 години

И си се върти даже, и си такова Сутринта имах същия случай, и Влади Горанов беха, Сотир, Гешев за по телефона и се смеят тихо, а аз с такова удоволствие им обяснявам на колегата немец, баварец, че вследствие моята простотия всичко се случило И после една () унгарец, или колегата поляк, () накрая Гешев вика Абе, аз обичам да се правим на луд, ама вие, господин премиер, май се правите много успешно. Не, бе, викам, брат ми *** съм и ми е лесно. То е кофти да си сложен.

140

Протестиращ

преди 3 години

Ся без Барнито, тре да гаврим върколака Дариткова ли ве..Баси гадното. Барнито поне изглеждаше смешно, а не омразно... Баси гадното. Дариткова... блякс!

139

Пожарникар

преди 3 години

Аз сутринта три пъти, нали, му обяснявах, понеже съм *** и не знам английски, всъщност, не съм разбрал това, което ми е казвал правилно и съм ги наевaл с двеста тези чужденци, премиери и сега като усетиха, че съм им го вкарал, аз съм се оправил, а те са затънали, и се обаждат да ми кажат защо съм и викам ей, не е със лошо, *** съм, на мене английския ми е лош, всъщност какви пари искате, мама му да *** Язък, еее, ама то То се набута вече у дупaрaта и си се такова

138

НФСБ

преди 3 години

169 руските опорки си ги наври у зъгъ айде не ме занимавай с фильми ru " радиоактивни шитни" хахаха Абе *** в Германия какви танкове щатски седят и в тоя момент в US базите бе, ами тия в Полша какви са т34 ли? Или Абрамс М1?

137

GG

преди 3 години

До протестиращТи ли ще газиш бе? Ходи си на Прайда и там да те газят както ти харесва

136

Анонимен

преди 3 години

Всички селяни дойдоха в София да живеят и работят...ок! Ама защо превръщате София в родния ви бунар!

135

Брей!

преди 3 години

Казаха "Мутрите Вън!" и Баце ги изкара да трошат, бият и газят протестиращите....Нямахме тва предвид, бе БАЦИ? Неш май се обърка, малчоган такъв?

134

Анонимен

преди 3 години

Мутрата Борисов Вън!

133

Анонимен

преди 3 години

Е стига това "недоволните", "протестиращите", "триото"! Напишете и кажете партията такава и такава протестира! Стига тарикатстване!

132

Анонимен

преди 3 години

Мен не ме интересува комфорта на Софиянци.Интересува ме България. 1 млн гласа е взел на последните избори. Давайте му по 100 лв месечно, 10 млн да се наяде. Аз не искам да ме краде хунтата. Така че барикадите остават докато пияндурника каруцар си замине.

131

Протестиращ

преди 3 години

Лицето на ГЕРБ: Жорж ФлоровСигурно ви е мноу гадно тоя да ви представлява, а? Ама ето. Факт е.Най-голямото пинко излиза да ви защитава позициите. Вие сте се скрили в миши дупки и пишете от дъното на дъното.ТАКА, ТАКА!

130

Корк Тики, Таки

преди 3 години

161 Това с 90 те % е като на оня ди////бил иванов 80 те % ...Къде го пише черно на бяло че 90% е резервирал газпром м? Покажи линк към документ, то не става с обаждане по телефона, или с телеграма , и ако е така покажи телеграмата да я видим. Айде сик....тер с тия ченгесарски номера, тръбата е българска на 100% само това е важно и ясно за всички. Ако има американски санкции към турски поток, така или иначе руска газ няма да постъпва в българската тръба ТОЧКА по тъпизмите ти!

129

ИСТИНАТА

преди 3 години

И най-страшната мутра се крие в миша дупка, като усети, че мускула на народа се стЕга.Ще ви чегарим МНОГО ЛОШО!

128

GG

преди 3 години

До протестиращЧе то вие всичките до един сте такива бе. Само хомо, *** и вегани сте....

127

Анонимен

преди 3 години

Радев и останалата платена пaплач да си обират пapцaлите и към Сибир!

126

Анонимен

преди 3 години

До НФСБТи май не си много добре с главата. абрамса е радиоактивни отпадъци от американси АЕЦове на колела за да си изнасят отровите. Не е защитен в горната част на купола , новите снаряти удрят точно там . Стара технология като ф16 при това не вярвам ЕС да разреши вноса на радиоактивен ***.

125

Анонимен

преди 3 години

Ако си мисли Тиквун, че форумни *** в пеевски медии ще го запазят на власт много се е объркал

124

Неподкрепящ никого

преди 3 години

Махнете ги от улиците, моля!

123

Протестиращ

преди 3 години

Бойко, мисирките му, дупелизците и провокаторите му си заминават като бит пeдeраст.ПОСКАН САЛЗА! :'(