82

Анонимен

преди 3 години

В момента на един пациент в тежко състояние първо ще му направят тест за короната и после като почине ще го пишат че от короната е починал.

81

Анонимен

преди 3 години

Правят впечатление опитите всички неуспехи на кабинета да се прехвърлят на короната. Няма лекари - това е щото хората не слагат маски.Икономиката е зле - короната.Няма специалисти - короната.Образованието е в дупка - короната.А някои от тези проблеми са от много, много време.

80

Анонимен

преди 3 години

ФАЛШИВА НОВИНА!!!!!! Вие сте за съд бе!!!!Кога надминахме Италия, Испания та и ред други ЕС? На документи сигурно можете и Хуан(или там както се казваше) да изпреварите.....

79

Анонимен

преди 3 години

E нали банкянската про'ста тиква казваше, че ние сме биле най-успешните в борбата с този грип и той ни е бил спасителят ?

78

Анонимен

преди 3 години

Сега вървят смъртните случаи вследствие пика отпреди две седмици. Ако статистиката, която ни съобщават, има нещо общо с истината, смъртните случаи ще намалеят след седмица-две.

77

Ken

преди 3 години

Как ще сме на второ място по смъртност от коронавирус в Европа ?Преди нас са Белгия, Испания, Великобритания, Италия, Швеция, Франция, Нидерландия, Ирландия, Швейцария и още други.Разпространявате фалшиви новини и попадате под ударите на закона.

76

газ

преди 3 години

работата е там, че в момента всичко се пише ковид19за да се вземат парисега е жътватавсичко коз докторидърпайте кинтисега ви се е паднало

75

Анонимен

преди 3 години

Не, че нещо, но кой е виновен, че няма доктори в болниците, за медсестри да не говорим? Хората, които не си слагат маски ли? Че този проблем е от години и никой нищо не направи по въпроса.

74

Да допълня...

преди 3 години

До Анонимен 60 Напълно си прав. Децата се неуправляеми и не може да им се налагат ограничения и маски. Само дистанционно обучение за деца с грамотни родители. За останалите нулева година.Живота е по важен от всичко друго.

73

Анонимен

преди 3 години

никой не пази нито себе си,нито другияРаботата е там, че дори да пазиш себе си и другия, проблемът с кризата откъм кадри в болниците няма да изчезне :)

72

Сократис

преди 3 години

Това безумие да се пишат произволно стряскащи заглавия и черни прогнози, трябва да спре НЕЗАБАВНО!Свободата на словото се превърна в свобода на словоблудството, и на всяка поставена калинка пред редакторския комп. и се дават указания, да произвежда сензации, да стряска, да плаши и насажда несигурност със дописките си.Инструкциите са от редакторите, а на тях им ги дават лица свързани с политиците.Това е истината-ЗА СЕГА! Съвсем скоро изведнъж ще изчезне "смъртоносния вирус" и ще се стане обичаен!

71

Иванов

преди 3 години

Защо се учудвате бе,нали никой не вярва,че го има? Не сте го виждали,не сте го чували,никой не пази нито себе си,нито другия-маски не слагате! После доктори нямало,болници нямало-някой да е чул,че няма места в болниците-ама по лесно е друг да е виновен!!!

70

анонимен

преди 3 години

Обаче смена ПЪРВО МЯСТО по брой на роми в света

69

Я па ти..

преди 3 години

До Анонимен 55 Ами пуквай. За какво са ти тези 800 лева ?

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73Много са дойните крави в българското здравеопазване. Вкъщи има болен с паркинсон. Лекарството е Мадопар, който до миналия месец беше около 30 лв. за опаковка. От този месец продават опаковки с наполовина на брой таблетки, които са пак 30 лв. Т. е. увеличение два пъти. А това е нещо, което се взема доживот и не може да се пропусне - последствията са фатални.

67

Анонимен

преди 3 години

Както се оказа тези дни, лабораториите у нас купуват един тест срещу 1-4 долара. Продават го на знаете какви цени.Няма скоро да отмине този вирус. Такава дойна крава не се изпуска лесно.

66

Феминистът

преди 3 години

До АнонименНе, не знаете. И няма откъде да го знаете. Развитието на пандемията по света повтаря процесите на всяка друга епидемия и/или пандемия.Радвам се, че сте здрав, защото имате още много неща да постигате. И дори невъзможните на пръв поглед неща ще постигнете. Защото... "... невъзможното се намира само в мечтите на слабите".

65

даааа

преди 3 години

До АнонименИ детето ти ще стане умно като тебе!

64

морския

преди 3 години

Ще се борим за първото място

63

Анонимен

преди 3 години

Когато престанете да слагате де що е умрело към короната!