29

до Майна

преди 3 години

Еле, Ела някой ден "на преглед"

28

Георги Марков

преди 3 години

"От много отдавна вече не вярвам в свобода на словото, която на практика се свежда и в двата свята до свободата да крещиш на глас у дома си или пред неколцина приятели това, което те вълнува. Но я се опитай да изкажеш мнение в независимия вестник ТАЙМС, или в независимото Би Би Си? Имаш много здраве от пробитата шапка на демокрацията. Там, но както и в Работническо дело, трябва да се съобразиш с линията на вестника или радиото. Принципите са абсолютно същитe

27

Анонимен

преди 3 години

Ех, пак ли на честна дума без факти ще я караме..

26

Анонимен

преди 3 години

Kато член на Ловната дружинка на Тодор Живков Марков има най-високите хонорари - десетки хиляди лева годишно при доходи по 3000 годишно на средния българин, кара собствено БМВ, докато автопаркът у нас по същото време са Жигули и Москвичи, напуска България с редовно издадена от ДС изходна виза. Всичко това явно е станало ясно на англичаните едва през последните месеци преди инцидента, когато бунтарят Марков е започнал да изявява несъгласието си с новата цензура, на която е бил подложен.

25

д-р Иванов

преди 3 години

отровите се откриват и в ексхумирани трупове даже месеци по-късно, я не ми говорете за немската болница, че не може да направи анализ на кръвта му

24

Анонимен

преди 3 години

То и за Скрипал все още липсват факти.

23

Майна

преди 3 години

Д- р Иванов е патоанатом към фсб. Вярвам му на 100%.

22

Анонимен

преди 3 години

Георги Марско го убиха английските тайни служби, защото беше диамант в короната на пропагандата - галеник на Живков, отишъл легално на Запад, и сега критикува България, но рязко смени резбата и започна да пише срещу запада.

21

Анонимен

преди 3 години

Германските пълчища нахлуха в чужда страна и там палеха, разрушаваха, изнасилваха, убиваха, обсаждаха градове и ги мориха с глад и отнеха живота на 20 милиона братя славяни. И всичко по повелята на техния канцлер който дори беше избран демократично, всички като един стояха зад него, нито един германец не каза - какво правим в тази чужда страна, защо убиваме тези хора? Никаква съпротива! И тези сега се загрицили за някакъв руски грантаджия на Сорос със залязваща слава на протестър.

20

Анонимен

преди 3 години

Отровен е, отровен, няма значение че няма факти, доказателства... важното е че "международната демократична общественост" твърди, знае и е сигурна, че Нахални е отровен! Останалото са остарели и недемократични методи - доказателства, свидетели (хайде, тях ги намират по-лесно), факти ...

19

О хо хо

преди 3 години

НАВАЛНИ СЪС СИГУРНОСТ Е ОТРОВЕН. ВСЕКИ ЛЕКАР МОЖЕ ДА ГО РАЗБЕРЕ ПО СИМПТОМАТИКАТА. ЯСНО Е, ЧЕ НЯМА ДА НАМЕРЯТ СЛЕДИ ОТ ОТРОВАТА ПО ДВЕ ПРИЧИНИ. 1. ТЯ СЕ ИЗХВЪРЛЯ ОТ ОРГАНИЗМА КАТО ВСЯКО ДРУГО ВЕЩЕСТВО. 2. РЕАКТИВИТЕ, С КОИТО РАЗПОЛАГАТ ЛАБОРАТОРИИТЕ СА КЪМ ИЗВЕСТНИТЕ И ОБИЧАЙНИ ОТРОВИ. КЪМ НОВИТЕ, ИЗОБРЕТЕНИ ОТ БСБ ОТРОВИ - ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ НЯМАТ РЕАКТИВ. ДА ВЗЕМАТ ОТ ФСБ.ТАМ ИМАТ.

18

д-р Иванов

преди 3 години

не съм токсиколагт, патоанатом съм и ми мяза на метилов алкохол, самогон

17

Петров

преди 3 години

Старата русифобка Меркел дру не и остава освен да плюе по Русия и да злорадства. Това се нарича "атлнтически ценности".

16

Анонимен

преди 3 години

Не може да бъде при такава демокрация в СССР!

15

Анонимен

преди 3 години

Най-вероятно и извънземен живот съществува, ама тези пусти факти...

14

.!.

преди 3 години

Епа руснаците се славят с отровите си! Георги Марков е пример за това! В чадър с такава малка капсула с рицин! Абе добре се справят с отравянията на тези дето ги ръчкат! Няма какво да се лъжем! А това дали е отровен или не може да стане ясно месеци след самото отравяне! Даже и след аутопсията! При Георги Марков се е разбрало, че е отровен бая време след смърта му!

13

Анонимен

преди 3 години

"Берлин: Навални най-вероятно е бил отровен, но все още липсват факти"Накратко- отравянето е фалшива новина.

12

Анонимен

преди 3 години

Тестван ли е за корона вирус :) така като слушам има всички симтоми :)

11

Анонимен

преди 3 години

"Как се наричаха твърдения без факти, че нещо ми убягва термина..."Чиста истина ала Бойко бакшиша

10

Анонимен

преди 3 години

И без факти е ясно, че е отровен, не е първия, няма да бъде и последния който надига глас срещу Путин.