800

Анонимен

преди 3 години

не било вярно шкафчето пишат феновете, ама бате не отрече, обърках се?!

799

Замисли се

преди 3 години

Световната корупция ни изяжда нямаме икономика ,нямаме заводи няма работа за младите всичко е ликвидирано по нареждане и сега нареждат по бързо да се мре.Продадена и ликвидирана България.Идва хаус и мизерия.

798

гост

преди 3 години

До Анонимен 873Какъв ценз бе човек - те тия около Тулупа са с пазарувани дипломи или с образование преди 1989 г. Ценз всеки може да демонстрира, докато не му възложиш задача - тогава лъсва грозната истина , ама е трудно да махнеш назначена калинка.

797

!

преди 3 години

Аз подкрепям г-н Борисов. Комунистите искат след тези протести да вземат властта но това няма да стане. Ако успеят да вземат властта след изборите ние такива многохилядни протести ще им направил че 2014 г. ще им се види рай. Комунистите да са предупредени ние няма да ги оставен на власт а нашите блокади няма да са само по кръстовищата а по цялата страна. Целия свят подкрепя г-н Борисов само комунистите не го разбраха.

796

гост

преди 3 години

Абе ***. За каква правова държава ми говориш като си наредил мутри, престъпници, калинки и рушветчии на всички възможни позиции. Я се разкарай .!.

795

красен

преди 3 години

Така е , прав сте другарю Борисов ,ама много сте прав ,но я ми кажете може ли в правова държава кметове за един -два мандата да стават милионери и с подставени лица да придобиват имоти и отгоре на всичко да се държат като дерибеи, може ли в правова държава определени хора да си правят каквото искат ,например хотелче направо на пясъка, на плажа, да разорават дюни , да създават "свлачище" и да твърдят,че това което виждаме не е хотел а просто подпорка на свлачището. Оставка ***.

794

До874

преди 3 години

Абе за кариеристите си прав, ама по време оно същите тия успяваха да се сдобият най много с едно апартаментче без ред,ха сега направи сравнение с днешните "кариеристи"сложи си ръка на сърцето и кажи с какво могат да се Сдобият?

793

Анонимен

преди 3 години

ей активисти - баце ще ви похарчи всички, като цацка и цецко - не се надявайте

792

Простичко е

преди 3 години

ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР ЗА бай *** и ИНСТРУМЕНТА каскет Каренин с незабавни честни избори....

791

Анонимен

преди 3 години

И малките деца вече знаят колко е лесно да се направи компромат с пачки шкафчета или с каквото си искаш.Борисов си го каза че е аранжирано ама то си беше ясно и преди това.

790

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 206Да, продажните кариеристи се бутаха да стават партийни членове. Почтените хора не бяха членове недей да съдиш по себе си и обкръжението си и да лъжеш младите, които и без това са силно неориентирани и вярват на глупостите ви за "земния рай" на тоталитаризма.

789

Анонимен

преди 3 години

България с корупция, схеми, турски поток и руски резидент за президент, изгонени евроатлантици и премиера на крака пред Ламбо, парламента в партийния дом. Затова ли гласувах за ГЕРБ?

788

Анонимен

преди 3 години

За Радев хората са като войниците. Няма значение колко ще загинат само той да си направи служебно правителство.На Радев трябва да му се мазнеш и да си негов човек. Всички останали не са хора за него, а врагове.Досега е показал поведение на завършен комунист - той не признава грешки, а само обвинява и все другите са му виновни.

787

Анонимен

преди 3 години

"Вие баламите , спазвайте законите.....................хаха....................аз пък ще си пълня нощните шкафчета с кюлчета злато и с банкноти от по 500 евро...............хаха!"Ей..............Бойко .....................това ли ти е правовата държава???

786

До Учете руски

преди 3 години

................правилно, и задължително да завършите руска филология като Данчето Фандъкова!!!

785

Анонимен

преди 3 години

ей повечето от вас са млади, тато повтаряше мантрата за правова държава няколко години - нищо ново

784

До Българин 857

преди 3 години

Жертвите на комунизма.........................хаха......................ами жертвите на демокрацията...................кога????

783

До подай оставка 861

преди 3 години

Много правилно, независими прокурори да разследват Борисов за всички записи и за нощните шкафчета с кюлчета злато и банконоти от по 500 евро.................независими прокурори,не такива, подчинени на Каскета, които не са от България....................да са от Германия, Франция, Русия, може и от Китай!!!

782

Анонимен

преди 3 години

само едно нещо ако отговорите - шкафчето истинско ли е....променя всичкобате не отрече

781

подай оставка

преди 3 години

И разследване на независими прукорори за всички записи шкафове ,все недупустими неща за премиер... вече няма как да искаш хората да спазват закона защото всеки е тръгнал шкаф да пълни ....