65

Бай Пеньо

преди 3 години

До ognyanzСпечелихте президентските избори щото Бойко тури за кандидат Цачева. Иначе щяхте да спачелите дуки...

64

Анонимен

преди 3 години

Всичко различно от поемане на политическа отговорност свързана с конкретни цифри,постижения,ефекти,резултати и цели се нарича ПОПУЛИЗЪМ!Нинова,щом Бирисов краде и е ощетил държавата,ти можеш ли да обещаеш,че ако управляваш и НЕ крадеш ,това ще се отрази на нас-обществото?Например ще направиш безплатно образование и здравеопазване,МРЗ=1000лв,майчинство=1500лв,още две магистрали,да намалиш смъртността,която така удобно използвате за негатив.М ?? Ами ако не успееш,ще означава ли,че и ти крадеш ?

63

Бай Пеньо

преди 3 години

До Анонимен 41А дано, ама надали...

62

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДо 59 Жалко че не си разбрал.Че точно Нинова и БСП държаха д-р Борисов на власт до сега с лъжливите си игри на упозиционери уви! Иначе Борисов да беше паднал отдавна!-----------Нямаш си и представа каква опашата лъжа пишеш,толкова БСП са с ГЕРБ,че когато ГЕРБ управляваха,много хора от БСП бяха уволнени от работа,избити,преследвани, мачкани,следени,разболявани от рак и заплашвани ,притискани!

61

МУТРИ ВЪН

преди 3 години

До BG- БНБ- 12.2.1997Г 1 ДЛ = 2965ЛВ,ОТНОШЕНИЕ НА БГ ЛЕВ КЪМ ДРУГА ВАЛУТА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ИНФЛАЦИЯ НАД 2600%НСИ- КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ, МИН ЗАПЛАТА 5500ЛВ- СПРАВКА МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ ПО ГОДИНИ- ЗА 22 РД ПОЛУЧАВАХМЕ 1.8ДЛ, СРЕДНА РЗ- 3/5ДЛ, ФАЛИРАНИ 16 БАНКИ И МУТРИТЕ ОБРАХА МИЛИОНИ НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ ДАДЕНИ САМО НА ХОРА ОДОБРЕНИ ОТ ДС СПЕСТЯВАНИЯТА НА ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ- ДЪЛБОК ПОКЛОН НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ- ТЯ ОБРА НАРОДА СИ- ВЪН ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ И МУТРИ ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО!

60

Анонимен

преди 3 години

За Техноимпекс е минала давност и затова тя ехидно се лендзи и показва среден пръст на хората.

59

ognyanz

преди 3 години

Всичко, което е казала Корнелия Нинова е вярно."Заедно с вас вдигнах партията на крака, спечелихме президентските избори, увеличихме депутатите от 38 на 80, увеличихме евродепутатите, кметовете и общинските съветници. Направих промяна вътре в партията - мандатност за депутати, за председател на партията и пряк избор от всички членове.Вярно е и това, че задкулисието не се предава лесно. Но на война, като на война. А това е война не само за бъдещето на БСП, но и за бъдещето на България.

58

Анонимен

преди 3 години

Не разбрах, вдигнала краката на партията?!

57

Анонимен

преди 3 години

До 59 Жалко че не си разбрал.Че точно Нинова и БСП държаха д-р Борисов на власт до сега с лъжливите си игри на упозиционери уви! Иначе Борисов да беше паднал отдавна!

56

Най-после

преди 3 години

БСП е единствената последователна опозиция в Парламента. Като изгони подводниците на ГЕРБ,БСП най-после ще се отърси от въшките и колаборантите.

55

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКакво ми говориш за пари ,като населението е избивано и тероризирано и живее в страх? И не ми излизай с тези номера за заплащане,защото мнозинството в България живеят мизерно,да не говирим и че не се съгласихте да се актуализират пенсиите ,както Нинова предложи преди време!

54

Техноимпекс?

преди 3 години

До въпрос към Нинова: Пак ли извади за стотен път този копи-пейст? Засрами се, бе. Ако имаше нещо нередно в това, че Корнелия Нинова е купила и продала на фондовата борса акции на Техноиммекс досега Бойко и гербаджиите отдавна да са задействали прокуратурата. Гледаха под лупа и нищо не намериха. И затова оставят на жалките *** като теб да го тиражират, та дано излъжат някого.Няма по-нагли л'ъжци от гербаджийските ***.

53

Анонимен

преди 3 години

До Демокрация ЕХ СЕГА И ТИ РАЗБИРАМ, ЧЕ ИСКАШ ДА РАЗВИВАШ КОМУНИЗЪМ И ДА ИЗПЪЛНЯВАШ ПЕТИЛЕТКИ- ЕМИ ЕТО КИМ ПЛАНИРА НОВА ПЕТИЛЕТКА, ДНЕС РАЗБИРАМЕ ЧЕ В РУСИЯ НАВАЛНИ Е НА ИЗКУСТВЕНА ВЕНТИЛАЦИЯ- БИЛ Е ОТРОВЕН, А ТАМ МИН ЗАПЛАТА Е 118ЕВРО- ДЕМОКРАЦИЯТА ТИ ДАВА ПРАВО ДА ЖИВЕЕШ КЪДЕТО ИСКАШ, ПРЕДИ НИ ГЪРМЯХА ПО ГРАНИЦИТЕ ЗАЩОТО НЕ ПУСКАХА ГАДНИТЕ КАПИТАЛИСТИ ДА ПРЕМИНАВАТ И ДА ПОДЯЖДАТ ВЕЛИКИТЕ ЗАСЛУГИ НА КОМУНИСТИТЕ...ЗАЩОТО МАГАЗИНИТЕ БЯХА ПРАЗНИ.

52

Анонимен

преди 3 години

БСП е време да си тръгнат заедно с ГЕРБ от политическата сцена!

51

LosHo

преди 3 години

Да каже срещу каква сума върна Гуцанов - Медузата начело на БСП Варна....после се борела със задкулисието хахахах виц на деня !

50

Видев

преди 3 години

Държавата върви в правилната посока. Нинова иска промяна -- за колко дни ще ни оправи или кръгом и пак напред:)

49

повярвах й как не

преди 3 години

"Каквото обещах - го направих"...И каквото не обещах...пак го направих....Толкова си може жената сега,нали се надява пак да е във властта, има време да направи каквото може след време....да досъсипе и доокраде каквото може.По-би й прилягало: "каквото можах, окрадох, каквото не можах..." Все за народа мисли и работи,краде в името на народа, лъже в името на народа, манипулира....все в името на народа...и сама си вярва и продължава в същия дух.

48

BG

преди 3 години

Българи, не забравяте 300лв. 1 долар. Празните магазини при управлението на червените другари. Наистина, това ли искате пак.

47

Анонимен

преди 3 години

НАИСТИНА ГЕРБ НИ УНИЩОЖИХА - МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 2009Г ПРИ СЕРГЕЙЧО- 220ЛВ- СЕГА 610ЛВ. И СЕ ПИТАМ КЪДЕ БЕШЕ ТОГАВА БОРКИНЯТА ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ- ЕЛЕНКА ЙОНЧЕВА....2009Г МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ 125ЛВ- АБЕ ЙОНЧЕВА ЩО МЪЛЧА ТОГАВА

46

До42

преди 3 години

Затова сега задължителна лустрация на ГЕРБ.За да няма повече комунисти на власт-Борисов,Фандъкова,Цачева,Кирилов и т н.