47

Срам срам

преди 3 години

Явно няма държава,няма полиция, няма прокуратура!Държавата е абдикирала, полицията с 35 000 личен състава и умряла от страх а прокуратурата е захвърлила своите задължения!Защото тези протестъри нямат право да са на кръстовищата и да отнемат правата на другите хора! Защото е очеизвадно че ядрото на протеста са платени! Къде са службите? Не могат да се справят с една шепа хора а ако бъдем нападнати от външен враг?

46

Анонимен

преди 3 години

До 51Във Варна вече няма полиция и са ги оставили да се оправят и сега реват по фейсбук че полицията (ония еничарите) не ги пазят :)

45

тормозят

преди 3 години

банда разбойници по кръстовищата тормозят цяла софия.Пък и толкова са нагли че говорят от името на останалитеПлатени некъдърници които се опитват да изкарат някой лев.Лошото е че много хора им вярват.

44

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е софиянци да направят "ленински" ден и да направят оборка на столицата !

43

измества се основния

преди 3 години

въпрос а той е имаме ли нужда от промяна или да си останем с корупцията,срастване на държава с бизнес кръгове източващи държавни средтсва чрез обществени поръчки и чрез съдействието на съд и прокуратура, да останем с здравна система която всяка година получава повече средства но не обслужва гражданите...така е и с образованието и полицията. въпросите колко на брой са протестиращите и дали са безработни,ързеливи не е от значение . вазно е дали имаме нужда от смяна на герб и ц полическата систем

42

Анонимен

преди 3 години

Полицията да се изтегли от всички кръстовища и народа ще се разбере с пияниците и наркоманите.

41

полицията да се махн

преди 3 години

полицията да се махне и тогава ние гражданите да изметем уж неПЛАТЕНИТЕ протестиращи.

40

Анонимен

преди 3 години

Трите кръстовища да ги нарекат "Факултето", "Филиповци" и "Столшпиново" !

39

Цък

преди 3 години

Кърджиев не е там само заради дневната надница.Това момче е с болна амбиция да направи кариера, но отвсякъде, където са го взелина работа, бързо го изритват след чутовни скандали, забъркани от него.Може да има и някои други като него там по палатките, които да си въобразяват, че ако пучът успее, те ще станат депутати, посланици или най-малкото директори.

38

Анонимен

преди 3 години

Има ли още полиция в София защото във Варна ги оставиха на народната любов и в момента реват, че нямало полиция да ги пази от шофьорите :)))))

37

Риторичен ?

преди 3 години

В град Сталин Костя Копейкин ще иска ли "хуманитарна помощ" от Путин ?

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37Как да нямат мозък, бе?Пари изкарват хората там. Да ти плащат дневна надница и да ти осигуряват даром храната, пиячката и кафето само за да си лежиш в палатката или до нея. Който се е уредил така, добре си е направил сметката, особено ако е от породата дето ги мързи да гледат, камо ли да работят.

35

До 35

преди 3 години

Маджо е в сянка и командва държавата след като разчисти пътя си от другите босове сега е капо ди тути капи на италиански началник на, всички началници той е и началник на премиера

34

Риторичен ?

преди 3 години

В град Сталин Костя Копейкин на барикадата ли е ?

33

Да си го кажем

преди 3 години

Престъпността и Подземния свят искат да си върнат държавата бе хора, затова са тези протести!!!!!!! И използват тези наивни хорица, една част като Триото платени, другите балъци!

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31Яааа, ама по 500 еврака ли ви обещаха?Това за какво ще ви го дават? Като бонус в края на месеца ли?*** той много щедър този батко от чужбина, бе! Браво!Ама за всичките 100-200 протестъра ли ще има по 500 евро или само за кокорбашиите им?Кажи де, кажи. Може пък и някой друг да дойде да "протестира", ако има и такъв бонус освен дневната надница и храната.

31

Анонимен

преди 3 години

Ако тези имаха поне малко мозък в главитеси щяха да проумеят, че е невъзможно да постигнаттова, което искат, защото ще стане прецедент и никойняма да иска да управлява държавата, ако шепанещас"тници ще определят политиката и.Само си губят времето и тровят нервите на останалитехора.

30

Тонката

преди 3 години

Само да напомня на тези с опорките за"нашия"съд Пашата и Сик,че на последна инстанция съда върна Каваците на Баневи и изгони оттам Делта Гард и Каратиста.

29

Пълно мълчание

преди 3 години

Къде е телевизията и прокуратурата да разнищят Христо Иванов заради записа с Маджо, защо се крие всичко!

28

Кандидат за протести

преди 3 години

Къде да намеря Бабишкян, *** и *** ? Искам да заработя някой лев. Тези тримцата левенти на протеста дали ще ме одобрят? Зная руски език и мога да превеждам като вземат властта и станем Задунайская губерния. Еееееех , колко водка ще люскаме тогава ! Бабичкян каза и че жените ще бъдат общи ! Ухаааа!