206

Анонимен

преди 3 години

малии дърти и млади русофобски трольове изпълзяха в несвяст да лаят. Имат си ваксина ще си я ползват ,вие си чакайте 100 доларовите спринцовки на Модерна или Астра зенека,пък умрелите, те според Тръмпича са си обречени.

205

Руска ваксина-смех

преди 3 години

А бе хора вие вервате ли на ***, те шевна машина не могат да направят като хората, та ваксина ли ще направят...

204

Анонимен

преди 3 години

Ти верно ли си мислиш че Сащ ще свалят санкциите над Раша за Северен Поток 2?

203

Фейк новини ?!

преди 3 години

САЩ пуска бомби нас цивилни граждани, Русия създава противовирусни ваксини. Дай едно доказателство, че Русия е създала противирусна ваксина за covid-19 !

202

Анонимен

преди 3 години

До До мда 200Той си няма и идея за какво става дума. А руснаците ако продавата на 10 долара ще генерират само загуби. Или техните фармацевти и лаборанти пак ще рупат цвекло и ще мизерстват. То всичката работа им е такава.

201

Изявление на МЗ...

преди 3 години

Руската ваксина е опасна ... Затова Българското министерство на здравеопазването е сключило договор за доставка на 3 мил. ваксини от САЩ на цена 2 милиарда долара.В понеделник превеждаме цялата сума а в близките 4-5 години американската фармацевтична компания .......... /не се чете/ ще ни достави ваксините. Щото са безопасни и трябва да минат пълните тестове, американските ваксини ще се забавят .... малко, но ще дойдат почти по едно и също време със самолетите които СЪЩО платихме предварително.

200

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 211Глупости, разбира се, че се знае всичко покрай тестването, просто ру*итата не искат да покажат колко са безцеремонни и колко хора са пострадали от безотговорните им действия. Знае се че при 38 човека има 144 странични проявления.

199

Анонимен

преди 3 години

9ти август. Кошмар в САЩ: Във Вашингтон поредният психопат уби на улицата 21 души.

198

До мда 200

преди 3 години

Дори всичко, което твърдят руснаците да е вярно ( те никога не лъжат?! ) , и имат капацитет на производство от 500 мил. дози годишно - ваксината се прилага в две дози значи това са 250 мил. по 10$ = 2.5 млрд. $ годишно ! Нали не вярваш, че такава смешна сума ще предизвика загуби за западните концерни в десетки или стотици милиарди, както твърдиш !

197

плефнелиеф

преди 3 години

само данкциии на Русияи ша са опрайми

196

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 209Тестовете за безвредност продължават поне 12-18 месеца, всякакви други твърдения преди този срок са несериозни, отделно че резултатите от тестовете трябва да бъдат публикувани и достъпни за медицинската общност

195

Анонимен

преди 3 години

До "Тествана е " Няма такова нещо. - Няма как да се признае тестване върху армията, за което никой от тестваните не е разбрал. Това е военна разработка на лабораторията на МФТИ. Затова няма публикации, няма и да има. Все пак се разбра за какво става дума, поне кой вирус е използуван за вектор.

194

Анонимен

преди 3 години

Е то и ГДР беше с Рассия а ФРГ със Запада.Видяхме накрая кой къде е.

193

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 209Тая ваксина "срещо ебола" африканците още чакат да я видят.Няма и да дочакат.. ...:)))

192

Ром'с

преди 3 години

Може и да са прави тези от СЗО и германские спецове,но пък може и руснаците да не искат да им дават "формулата' защото са под санкции ...и засега имат милиони продадени ваксини ...Запада и Ко да държи още санкциите и САЩ да Спира Северен поток_2,а руснаците ще им дават "формула та'.Не става тъй..

191

Анонимен

преди 3 години

До кой каквото можеКакви ваксини е създала Русия досега?:)))))

190

Анонимен

преди 3 години

Руската векторна ваксина използва като вектор (носител) човешки аденовирус, който е безвреден за човешкия организъм. Те преди така са създали международно призната ваксина срещу ебола. Високата ефективност на ваксината се обуславя от повторното ваксиниране с нея А тъй като аденовирусът е безвреден за човека и е умъртвен, това обуславя и безвредността и леката преносимост на ваксината. Нейната безвредност се потвърди както с опити върху животни, така и върху няколкостотин доброволци

189

Анонимен

преди 3 години

До МдаРу*няците могат да продават само на бедни нации нещо, но ме съмнява че и там няма да могат.Западните компании продават на пазарите които имат кинти.Естествено, най-важния въпрос остава, че западните ваксини ще работят, а там където се прилагат руските пак ще има "необясними епидемии от пневмонии" .... посред лято ...:)))))

188

Анонимен

преди 3 години

До Мдадори и на целия свят 7 млрд души да продадеш ваксината това са 70 млрд $ смешна сума на фона на фармацефтичния бизнес, тази надпревара не е за пари, а за престиж, затова и политиците се изхвърлят с недоказани неща

187

Анонимен

преди 3 години

Русия е безспорен лидер в производството на отрови, Новичок, Полоний 210 и т.н. Там е силата на Русия. Затова сега е излишно Русия да се сърди на Запада че не иска да признае новата и отрова Спутник V.