143

Тикволандия

преди 3 години

По парламентарната аритметика няма как да се съберат две трети т.е.160 гласа "ЗА". БСП със сигурност ще е против, а ДПС изобщо няма да гласуват. Така че чакаме оставка и предсрочни избори.

142

До Щерю

преди 3 години

"Даже, не 120, а 70 души."____Ми по тази логика - дай, за да сме спестовни - да дадем страната да се управлява само от един човек. За какво ще се харчи за правителство и парламент? Още по-добре - тоя един човек да си получава директно заплатата от Москва или Дубай - още по евтино ще излезе!България в момента има една от най-хубавите конституции в Европа базирана на Търновската, признато Най-добрата...дай и това да о.се.рем

141

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов в своите си предложения иска също и " увеличени правомощия на президента"На Борисов няма да му хареса

140

Анонимен

преди 3 години

До Математика. 6 класМоже да се свика ако се гласува под строй.Ако не се гласува по строй то няма да се свика

139

Анонимен

преди 3 години

За пореден път питам и отговор няма от протестърите - какво и кой да го направи след любимата ви оставка ? Кой да управлява и как ? - отговор няма и няма да има явно , защото при вас има наличие на мозък, но нямате симптоми , че го ползвате ! Въобще безсимптомна работа - като при ковид 19 ...

138

Математика. 6 клас

преди 3 години

Може и да се свика. Герб/95/, Воля/12/, ОП/20, ДПС/25/ плюс 10 независими, прави 162. Нужни са 160 за Велико Народно Събрание. БСП/78/.

137

Научено от комунисти

преди 3 години

- Власт без бой не се дава!

136

Анонимен

преди 3 години

Според мен няма да има велико народно събрание.Според мен част от депутатите от упавлващата партия няма да гласуват за свикването на велико народно събрание.Бойко печели време до изборите март следващата година.

135

Депутат

преди 3 години

До АнонименТова. Иначе по- старому.

134

Анонимен

преди 3 години

Нова конституция? И чрез нея да си осигурите да няма лустрация, да няма търсене на отговорност за престъпления против народа, държавата, рекета срещу едрия бизнес, да си осигурите спокоен и гарантиран живот с крадените пари от залъка на българските дечица? Това ли ще е новата Ви конституция и рестарта?

133

Анонимен

преди 3 години

Конституцията е фундаментален правен документ засягащ базовите права на всеки гражданин на страната, и трябва да се променя само след широк обществен граждански консенсус, а не от днес за утре, от няколко зависими депутата. Самите хора които я пишат трябва да бъдат грамотни в правото, философията, логиката, а не разни калинки.

132

Анонимен

преди 3 години

Правилно ..и без имунитет,но първо е нужно оставка ,и след това ВНС и конституция)

131

Анонимен

преди 3 години

До СТОЙО 124 За пореден път се учудвам , че още има хора , които искат от президента неща , за които няма правомощия Какво очакваш да направи български президент ? Има 99% представителни функции . Останалото е да подписва разни одобрения направени от други власти . Да подпише назначението на главния прокурор или разни закони . Да помилва затворници , да дава гражданство . Вярно ,може да инициира референдум , да сезира КС , да връща закони за повторно разглеждане Но какво друго ?

130

До Анонимен 127

преди 3 години

Нали Нинова подкрепя протестите а на протестите една от целите е, че се иска нова Конституция. Следователно, ако БСП не подкрепят кворума значи лъжат за целите си.

129

tt

преди 3 години

ей аман от умници и разбирачи от всичко

128

Ася

преди 3 години

Като им знам юридическия капацитет направо не знам каква Конституция биха сътворили,това би било капака на гаврата с парвото ж БГ.

127

Щерю

преди 3 години

Даже, не 120, а 70 души, на толкова малка по население България, трябва да са депутатите в Народното ни събрание. И на средна работна заплата без никакви изключителни привилегии...

126

V

преди 3 години

Такова нещо не е нужно щото сувирен е народа. В целия свят конституцията се избира на референум от всички ,а в България народа не е сувирен .Дори на комунистите конституцията е законна ,а тази с която сме в ЕС не е гласувана на референдум .Демокрацията в България е недемократична. Комунизма е по демократичен от демокрацията :))) Да се направят няколко проекта и да се види кво е мнението на народа .Този проект които е най удобряван да се гласува на референдум ,за да се чуе гласа на всеки .

125

Анонимен

преди 3 години

В последно време бг населението доказа категорично едно - напълно заслужава Александър Лукашенко да го управлява ! Може би Ким Чен Ун е още по-добре ...

124

Анонимен

преди 3 години

Доста подли капани поставят мутрите с този анонс за ВНС. Да видим кой ще ги разкрие.