76

Анонимен

преди 3 години

До: 88Ама президентът не е казал "Танковете да дойдат!" нали?А на първия протест срещу него Бойко извади бронираните машини без да казва нищо, тихомълком!

75

Анонимен

преди 3 години

Наивно е да се мисли, че не с работи по въпроса с крайния радикализъм, от службите. Наивно е да се мисли, че МВР като институция, не работи по въпроса и с митингуващите и техните организатори, финансови потоци и свързаности. Просто се оставя някакъв отдушник, който е под контрол.За 15 гоишен пикол, няма да се грабне ДАНС, щото се упражнява в радикализъм по форуми, но не се заблуждавайте, че сте надхитрили системата. Разминава се но не на всички.

74

Анонимен

преди 3 години

как изчисли че 60% от населението иска предсрочен вот? Слави трифонов ли ти го каза?

73

Анонимен

преди 3 години

Над 60% от населението е съгласно на предсрочен вот!Защо трябва някой (борисов)да се запъва,щом си убеден в популярността на своята партия,не виждам причина да се явиш на Поправителен!

72

Анонимен

преди 3 години

Опаа *** раздават рубли. Хайде всички на протести да махаме демокрацията и да ни махат 50 процента от заплати и пенсии, нали ще влизаме в Евразийскиат Съюз там са изравнени заплатите с Бразилия и Русия. Въй Въй Въй.

71

Анонимен

преди 3 години

До ЗороИ аз искам да се подпиша за импийчмънт на Разединителя на нацията.

70

До Анонимен 89

преди 3 години

58% значи?А защо не кажеш коя социологическа агенция изтипосва такива предварително поръчани и добре заплатени "резултати от проучвания"?Кажи коя е агенцията и после ще си поговорим защо у нас не мина закон за тотална лустрация. Децата и внуците на онези, които съсипваха държавата 45 години сега са на всевъзможни топли местенца с високи заплати, във всички области, включително и в социологията. И дори се боядисаха в синьо през 1990 г. Ама резултатите от проучванията им - все в полза на БСП.

69

Зоро

преди 3 години

Знае ли някой къде е подписката за импийчмънт на Десислав Руменов Грипенов-Фигуранта? Искам да отида да се подпиша!

68

Зоро

преди 3 години

До оставка и затворА ти знаеш ли колко ми е лесно да те намеря още днес и да те накарам да си изядеш лайнатта, маргиналче изпушило?

67

Анонимен

преди 3 години

ХА-ХАВчера с големите заглавия Барикадата падна а днес с минорен тон Орлов мост остава затворенСМЕШНИЦИиии!!!Това са жмурналята.Клоуни!

66

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА НА KAУHA радеф!!!

65

И какво?

преди 3 години

Бойко подава оставка и оня картоф със зелените чорапи трябва по закон да даде мандат за съставяне на правителство на ГЕРБ!

64

Анонимен

преди 3 години

Този платен протест е начин да се легализират едни сиви пари. Дават ги на митингуващите, а после държавата им ги прибира през глоби. Знаех си че черепа е уникален икономист.

63

Анонимен

преди 3 години

Още ли стиска кокала крадеца? Смок от дупка се вади на парчета,така и нашият саможив крадец може да бъде махнат от власта!

62

Анонимен

преди 3 години

До: номер 66 (Антикомунист)Да, да, знам! То от вас комунистите само това можем да очакваме! Вие с кръв сте взели тази власт и с кръв ще я дадете нали?!Трябваше да направим като румънците - утрепаха Николае и Елена Чаушеско още 1989 г. като кучетa, и виж сега как са по-добре от нас! Нямат корупция, ама арестуват цели правителства!

61

Анонимен

преди 3 години

Театър на безумието

60

Анонимен

преди 3 години

Това са една шепа хора - само 58% подкрепят протестите!

59

!

преди 3 години

До АнонименВ Ливан, а в Беларус?Хайде да не гледаме другите!

58

Анонимен

преди 3 години

До 69Чудно ми е как си представяш 50 човека да окупират цялото Цариградско шосе от Орлов мост до хотел Плиска и чак до 4-ти километър???-----------Кога пък сте окупирали Цариградското шосе от Орлов мост до хотел Плиска? Чак и до 4ти км???? Тръгвате в двете платна по 30тина човека и вече окупация? Блокирахте и пречите на всички! Заслушай се в оглушителната тишина от обществото. На изборите няма да минете и половин процент!

57

Възмутен

преди 3 години

На блокадата на "Къмпинг Орлов мост" полицията трябва да отговори с контра-блокада! Блокираш всички , които са в момента там и никакво движение насам-натам, никаква вода, храна, излизане, влизане и т.н.Нека си спинкат в палатките! До кога ще тормозят 2 млн. столичани ? И аз не харесвам всичко на това правителство, но като дойдат избори аз ще си помисля за кого да гласувам!