208

Анонимен

преди 3 години

До Демократ"Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо."Константин Иречек.Валидно и до днес.

207

Чичко Сталин

преди 3 години

Този народ е овца. Всеки срещу всеки. Никой няма ясна идея и план за действие. Лидери няма. Навсякъде измами, далавери и крадене на европари. Вместо да подкрепим младите хора които искат да променят нещата към по-добро вие им пречите понеже били блокирали центъра...

206

ЧЕРВЕНИТЕ ФАШИСТИ

преди 3 години

ПРАВЯТ ФАКЕЛНИ ШЕСТВИЯ- ТОВА Е ВЪРХЪТ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ И НА РЪКОВОДИТЕЛЯТ ИМ РАДЕВ- ПОЗОР!

205

Анонимен

преди 3 години

Важното е шоу да става, а че Тиквата ще управлява доживот е известно дори на протестиращите

204

Тука си требе секира

преди 3 години

Когато има екзекутирани депутати на площада тогава ще тръгне тази държава напред.

203

Анонимен

преди 3 години

Младите в България са злото поради БГ комплекс:Всичко в името на детето.Те бяха отгледани като егоисти.Тези кани-бали не носят отговорност за действията си, за издръжката си, за обществото си.Те не са виновни.Вината е на родителите им.

202

Анонимен

преди 3 години

Хем и Боко на власт, хем и протестърите доволни. Такава революция, никаква, може да стане само в робската България.

201

Златина

преди 3 години

Нека всички алчни, безскрупулни, безсърдечни и безчовечни индивиди, които всяка вечер се събират без маски в центъра на София, за да сеят най-ужасното заболяване с които човечеството някога се е срещало, да знаят, че ВСИЧКИ ЩЕ ИЗМРАТ! АМА ЯКО ЩЕ ИЗМРАТ!

200

Върнете Турското!

преди 3 години

Синдромът не недоизживяното турско робство е налице.На онова което Левски и Ботев не успяха да направят.Русняците трябва да се мразят, защото ни освободиха насила!Никой не им е искал освобожвението.Сега можем да се освобождаваме от самите себе си!Колкото си искаме. Накрая да освободим територията от това племенце мило!

199

обединение

преди 3 години

България може да се оправи само акопротестиращи се обезинят с управляващи и премажхнат олигарсите които дърпат конците едни и същи от години. Нищо няма да се промени при смяна на Борисов с Нинова, Радев ,Симеон Кобурготски, Костов и всеки следващ зависим българин. Протестиращите са вече длъжници на тези отзад.

198

Анонимен

преди 3 години

Тези хора имат ли някаква идея какво искат? Освен оставка, което на практика не е искане, а е "стани да седна". И като седнат какво? И те не знаят.

197

До БЪЛГАРИН DE

преди 3 години

Хубавое,че живеете в бяла държава! Радвайте се на живота,но не забравяйте от къде сте тръгнали?! Не е добра идея да смесвате живота на запад и манталитета на хората с това което се случва тук! Не може и не е нормално при всеки протест правителството да си тръгва! Още повече тук протестиращите не са наясно ,какво точно искат? Нямат програма,нямат водачи,а едни предсрочни избори в този момент не са от полза на народа в България! Замислете се преди да пишете !

196

Анонимен

преди 3 години

До Българин DEА, дали в Германия са 80% дееббили? Тук ти трябват 30 години диктатура като в Южна Корея за да претопят социалистическия човек. В Германия правиш ли простотиите като в България?Ядене и пиене до 4 часа,и в 9 си на работа? Паркираш където си искаш. Надуваш чалга където и както си искаш. Хвърляш си цигарата и опаковките където си искаш.Пушиш където си искаш.Пускаш кучето си където си искаш?Като кажеш"а",кажи и"б"."Ама там било така".Тук искат само заплатите и соц.придобивки,реда не.

195

Анонимен

преди 3 години

На територия, в която улицата диктува обществения ред може ли да има държава? Такава анархия и разсипия и през турско време не е било. Герберите виждат, че не могат повече да управляват, но ще се инатят още. И докога? Да си хвърлят оставките поради неспособност да се справят със ситуацията и да отстъпят на други. Друг изход просто нямат. Герб е история, която ще бъде забравена. Ще останат само разрухата и разсипията.

194

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 261Моля те не цитирай Маркс и Енгелс в тази част. Тук мисля, че са в грешка. Печалбата, най-опростено е премия за находчивостта на предприемача. При развит пазар на труда и толкова достъпна информация няма как да откраднеш от работника. Той ще отиде при друг работодател, ако е толкова ценен.

193

srh

преди 3 години

АЛоооу, Маджо плаща ли и той като Черепа?!?! Да ви таковам в куите "протестърски" чутури!!! лош матрЯл, много лош...

192

Анонимен

преди 3 години

Зле сме, защото младите искат по-висок стандарт на живот от този, който могат да си осигурят.За големите западни държави и техните деца работят цяла Азия, Африка, Латинска Америка.Принципът на капитализма е, че за да има печалба на някой не трябва да се плати за труда, на работника.Не очаквах, че ще доживея подобна ментална деградация на нацията.Вчера гледах запис на уеб камерите на Орлов мост-зомбиленд, братче!

191

Анонимен

преди 3 години

До ГЛУПАВИ БЪЛГАРИПреживял съм 89-та, Студентската стачка. Не искам да коментирам акъла на почитателите на "градската десница". Приятелката ми екогластничка тогава, отличничка от елитна софийска гимназия и от Соф,университет. "Жалко, че са изсекли гората по билото на планината".На село в 8 клас учехме, че на тази височина виреят само лишеи и мъхове. Аз до 21 години бях убеден комунист!Майко мила!После ми дойде акъла като съчетах теорията от"Капиталът"на Маркс и Енгелс с практиката в Софстрой.

190

Анонимен

преди 3 години

Тази сутрин арменското светило по конституционни въпроси заяви по БНТ на Зайчарника на Радев, че Законите не са Закони, защото Конституцията е над тях...това го учил в арменското училище.В същото време Фигуранта е събрал завера от комунистически антики да пишат нова Конституция, че Конституцията не е Конституция.От горното става ясно, че протестиращите и целия български народ са участници в играта "тука има, тука няма" на Фигуранта, неговите беквокали Куку, Пипи и Ян Бибиян, и Черепа.Легенда

189

A

преди 3 години

Ало, Маджо, ти ли си?