380

Анонимен

преди 3 години

"Безделниците" ще изхвърлят гербавите и ще донесат свободата. Комунистите от герп още не го проумяват. Страх ги тресе и нямат усещане за ориентиране. Само дето 32 дни се напъваха. Какви ли не статистики и карантини измисляха за да задържат това управление, което ни докара до последните и в африканския свят. Други зад нас няма. А зад тях е чичо Ставри. Да им е честито.

379

Българин

преди 3 години

Искаме разчленен труп на Бойко!ОСТАВКАТА не стига !

378

ПикЧаршаф

преди 3 години

Нидялко пик крадливецо, Прецахте се яко. С 200. Яжте наденицата сега. Хахаха

377

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 432,премиера да не ти е преводач, хахаха, що за глупости. Путин какви езици говори, Тръмп какви езици говори хахахаха.

376

Българин

преди 3 години

Странджата- е Гербаджия три мандата богославяше Борисов!Странджа аре чао!

375

ууу

преди 3 години

До до 377Предназначението на Радев беше да унищожи ГЕРБ. Скоро ще празнуваме, а Радев ако народът го иска да си го избира пак.

374

Анонимен

преди 3 години

Като кажете комунист, сякаш е обидна дума.Комунистите построиха съвременна България.Построиха я с участието на Строителни войски, Бригадирско движение и Да, безплатен труд на трудещите се,Но за да има за общото трябва да се вземе от частното.България не е имала роби и икономически колонии за да експлоатира труда на други националности.

373

Анонимен

преди 3 години

Герберското утре не ме касае.Изриваме 10 годишния шит на герберюгите и строим отново

372

Българин

преди 3 години

Чао Борисов, няма да ми липсваш, ни за миг !

371

Анонимен

преди 3 години

Започваме на чисто от УТРЕ.Твоето утре или моето.....?

370

Анонимен

преди 3 години

На никой няма да липсва Борисов.Чудесно е че си заминава една корумпирана и самозабравила се смешна фигура. Изложи България по целия свят с проcтoтията си и алчността си.Започваме на чисто от УТРЕ.

369

Анонимен

преди 3 години

Десет години мъдро управление и накрая тез от НПО-тата дето разбирали от права докараха държавата да се командори от един мост. Аз утре отивам със 10 лодкари да ловя риба във едно блато хем ще ловим риба, хем ще протестираме и ще командваме държавата от блатото и ще кAзваме кой да си ходи и кой не. Осигурете ни медии от Таймс, Дер Шпигел и СNN да предават на живо.

368

Анонимен

преди 3 години

Гербавите *** какво ще правят утре. Заминава си вождът им. Оставката е сигурна. Ставри чака. Поне жълтите стотинки и подаяния да си вземат от Боко.

367

Анонимен

преди 3 години

Порникарския не е умекнал.....казват метежниците на Орлов мост.

366

Василев

преди 3 години

Най новият перфектен рекет на ГЕРБ и правителството , ако имаш сериозен бизнес и печелиш държавни поръчки и европрограми, е пращат ти човек, който идва в офиса и се прдставя за офицер от службите и иска да стане съдужник, за целта иска дял и акции от бизнеса, и предлага измама!!!Това е изпипан рекет , но никой бизнесмен няма да излезе и каже истината, защото се страхува за бизнеса и семейството си!!!Само Чичо Сам знае как да лекува кръвното на Борисов!Агент Ричард Хънт!ЦРУ!!!

365

до 377

преди 3 години

томислава дончева ли си, или някакъв друг тип " умна мисирка"? Какви БТР - ри, какви жертви , та чак и от двете страни... За водни оръдия чувал ли си? За сълзотворен газ м? Какви ръкопашни борби сънуваш и объркваш и без това вече сбъркания от притеснения за утрешния ден народец. Хора, ясно е вече че Борисов подава оставка, идва руския агент радев да ви управлява, знам че е стряскащо, ама преди 3 години да не се бехте изхвърляли с " натовския генерал" да " балансирате" властта на ГЕРБ! Сега е къ

364

Протести до дупка

преди 3 години

Тези "безделници в палатките" до този момент:1. Отвоюваха незаконно превзета българска територия от Ахмед Доган2. Уволниха 4 корумпирани министри, назначени от Пеевски и Доган3. Вдигнаха заплатите на държавните служители с 30%4. Раздадоха по 150 лв на всеки български пенсионерИ най-вероятно утре ще уволнят и Бойко Борисов. Не знам, за безделници ми се струва да са постигнали много повече, от гербавите тролчета, на които максимума в живота им ще бъде да нахейтят малко в коментарите тук.

363

Анонимен

преди 3 години

Злите езици говорят, че копейкаджиите обикаляли и събирали яйца и домати покрай МС за да ядат. Пада ви се безработни рубладжии, правителството и Бойко са ви виновни, нали.

362

Анонимен

преди 3 години

БКП е жива днес......колкото 100годишнатаБезплодница.

361

Анонимен

преди 3 години

Радев е главнокомадващ.Ако нареди ще измете милиционерите биячи барабар с Борисов. Търпелив и интелигентен е човека