270

Анонимен

преди 3 години

До-297 Е нали точно това му изяде (тиквата) главата!Нито един от управляващите от най новата ни история не е успял да балансира между интересите на изтока и запада,нито Кобурготите,нито Правешкият хитрец бай Тодор,какво остава един средно статистически крадец като Бойко да може да го направи!

269

Анонимен

преди 3 години

Нали и без това Фъндъкова иска да прави пешеходни зони, да забраняват автомобилите.

268

Анонимен

преди 3 години

Що са им толкова еднакви палатките бе? Божков не се ли сети като им ги купуваше, че ще изглежда подозрително да са едни и същи?

267

Анонимен

преди 3 години

Органите не освободили кръстовищата, защото отвън имало много жени.------- Всъщност, имаше много повече мъже и бяха мнооого повече от жандармеристите. Явно са очаквали да има 20 човека, като миналата нощ.

266

Анонимен

преди 3 години

Къде пък ги видяха тия бабаити с бухалки. Глупости пишат някъде. Търкалят се в палатките няколко махмурлии от снощи. Днес ще се наспят и довечера пак се почва на белот и софра, и така до края на света. Тия нищо не ги лови, камо ли вирус. Ще чакат хората да завали дъжд и град да падне, та да се освободи кръстовището. Щурава работа.

265

До кога?

преди 3 години

Баш катун е. Ос.раха всичко наоколо. Някой да е видял снимка на химическа тоалетна от която и да е въшкарска барикада? Напълниха малките улички наоколо с памперси и дамски превръзки. Измитайте ги тези безработни гащорани

264

КРАЙНО ВРЕМЕ Е1

преди 3 години

Крайно време е полицията да покаже дали е в състояние да си свърши работата по опазване на обществения ред.В противен случай много скоро ще някой ще си изпусненервите и ще има кръв, много кръв и от след товаизбухналите безредици. Това искат червените!Полицията да потвърди, че работи в полза на гражданите и законно избраното правителство на РБългария, член на Европейския съюз и НАТО.

263

Анонимен

преди 3 години

Органите не освободили кръстовищата, защото отвън имало много жени. Че кой да е отвън, мъжкарите поркат вътре в палатките и тракат белот. Довечера ще кажат, че баби с хурките стоят отвън. Загубена работа е това.

262

Радой Ралин:

преди 3 години

Мале, руснаците как чакат да влязат с танковете.,,Пиша ти от Плевен,драги Ванка.Помниш ли когда пришол със танка.Беше млад, но се държеше мъжки, зарази семейството ни с въшки.Помниш ли как кушаше картофки.Наконец забърса три кокошки...,,Днес работят с пъдпъдъчи яйца.Яйчицата им се спаружиха на ресофилчетата.

261

Анонимен

преди 3 години

Много палатка, много нещо. Като гъби никнат, тука има-тука нема. Обърнеш се наляво-палатка, надясно-палатка, погледнеш нагоре на дървото-пак палатка. То куче не може да се размине покрай тях, та кола ще пропуснели.

260

Анонимен

преди 3 години

Това на снимката горе единият ПиАр ли е или просто наПиен другАр

259

Анонимен

преди 3 години

До До 283и кое му е доброто, че с нашите пари ще пълним гушите на некакви олигарси в Газпром, които да си щракат по казината на Монте Карло, аре вземи се .....

258

peticiq

преди 3 години

Против опита за държавен преврат. Подписвайте хора.Това е инструмента,подкрепен със закони и Конституцията. РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ.

257

До 287

преди 3 години

Бацето строи потока от страх да не го бутнат руските агенти, балансира човека с надеждата да не настъпи като Местан руската мина! Но купи Ф16/70, завършва ТОЧНО ИНТЕРКОНЕКТОРА ЗА ЩАТСКА ГАЗ който никой друг не посмя да ЗАПОЧНЕ! Вкара страната в чакалнята на Еврозоната, това не му прощават руските агенти, а радев и хунтата му са точно тези руски агенти!

256

До 283

преди 3 години

С твойте пари строи.Да не си го строи в градината в Банкя.Прави го за доброто на всички нас.

255

Анонимен

преди 3 години

Довечера като завали дъжд, автоматично палатките ще влязат в контейнерите.Не като онзи ден да ги търсят в реката.То като няма хора, парите няма как да направят ,, революция,,

254

Анонимен

преди 3 години

Днес идват немските полицаи, и ще покажат на протестиращи,фигуранти,клакьори... що е то демокрация....вече показаха миналата седмица в Берлин...там само за 2 часа се справиха с 20 000 демонстранти... тук за 15 мин.

253

До 288

преди 3 години

Абе дали аз ще се скрия или ти ще плющиш глупости тук не интересно,фактите говорят Червен картон за Борисов е показан от Големият брат,ЗАЩО? Явно нямаш толкова от онова вещество между ушите за да си го обясниш,ама простено ти Е,все пак си млад и надъхан Гербер!

252

Корнелия Манолова

преди 3 години

Нещо, което всеки може да направи е да докладва групите им във фейсбук, през които се организират, за тормоз, фалшиви новини и омраза! 1000 човека да ги догладват и ще ги блокират!

251

до 284

преди 3 години

Държавната администрация е в отпуска и за това няма Извънредно при 300 болни на ден!На Есен като се върнат по чиновническите си барлоги ще ни затворят отново в панелкитеИ тогава никои няма до протестира защото ще има 5000 лв . глоба