152

Анонимен

преди 3 години

СДС е кухо понятие.Навремето разни Надки,Филиповци,Костовци,Стефановци яко се уядоха и се приключи със СДС.Сега са лакеи на ГЕРБ.

151

Далавери Симеонов

преди 3 години

100 тей праете ве? Ек ек ек

150

А'нонимен

преди 3 години

гербераст = комунист

149

Гледам Тв

преди 3 години

Само не разбрах шефа на СДС вчера защо стоя 1 час прав с патерици на ББ? Толкова ли не можа да отиде да седне на първи ред или трябваше да покаже, че ще са патерица на ГЕРБ доживот?

148

Sichtpunkt

преди 3 години

Който не е бил роден по онова време, не помни символа който носеше СДС неговият председател Ж. Желев и първи президент. Не помнят какво знаеше митинг в действителният смисъл на думата. СДС не е просто партия, а идея, въжделение което остава в историята.

147

Анонимен

преди 3 години

БСП, гладни сте.Окраденото от социализма го изядохте на фамилната софра.Гад-ни сте!Решихте да използвате естествения страх на хората от болест и безработица за да ги противопоставите на управляващите, които се опитват всеячески да спасят държавата, а вие да се възползвате.Защо?Защото от 1лв, който харчи българина 0,80лв са от еврофондове и вие ги искате за себе си тези пари.За 30 г.преход колко бизнес проекта от вашите създадаха БВП за България и в каква стойност?

146

Анонимен

преди 3 години

Трифон Зарезан:Кърлеж като се насмуче на кръв сам пада, но гладен кърлеж дето вика "няма такава дъжава" е тръгнал да смуче кръв от "има такъв народ" !

145

Неанонимен

преди 3 години

В тази "свята" сграда от комунисти не можеш да се разминеш,

144

Анонимен

преди 3 години

Маврите на Командиря си отмъщават !

143

Анонимен

преди 3 години

СДС са предатели! Историята го доказа.

142

fF

преди 3 години

От СДС да пуснат радиация навсякъде и на къси и на дълги вълни, тиквата разцепил дясното, а той идва от САЩ, трябва и последната май-му-на да измре от радиация по цял свят за новото начало, Терминатор трилогията гледали ли сте и втората част която се казва Денят на страшния съд? Не знам по коя библия е това, че ще бъде 2029 година атомния взрив и тоталното заличаване на САЩ, според друга библия това е 2060 година,според друга е сега ядрената война, отрицателна и всякаква радиация

141

Сера Лайна

преди 3 години

Голяма грешка, че не им свалихме прозорците.

140

Севда

преди 3 години

Работата на гербeраста е да краде.

139

с ДС

преди 3 години

СДС = с ДС = с Държавна СигурностЛУСТРАЦИЯ НА ДС-ТО И НА ВИС/СИК

138

вие ли

преди 3 години

С Д С=Стани Да Седна!

137

Слави Трифонов

преди 3 години

КЪРЛЕЖ НЕ СЕ СМЕНЯ - ТОЙ СЕ ПРЕМАХВА.

136

Анонимен

преди 3 години

Човек се връща от работа, минава покрай палатковия лагер и пита излегналите се ***: - Абе, вие какво правите тук ?Отговарят му: - Не виждаш ли бе !? Ние сме протестиращи !Тогава човека пита: - Е сега като съм тук и аз ли съм протестиращ ?Тогава протестиращ му отвръща:- А ти от къде идваш бе ?Човека му казва:- Връщам се от работа Протестиращият:- Е те в това е разликата !

135

Mister Cro

преди 3 години

СДС - за покойниците или добро или нищо, в случая нищо! СДС е отдавна отмита в канала на историята!

134

Свят шеви се завие!!

преди 3 години

СЛАВИ ПРЕМИЕР С МНОЗИНСТВО. 40%-50% ако изборите бяха днес.

133

Апостол от Симитли

преди 3 години

Боко, къде си, отдавна не сме се любили ?