5

Анонимен

преди 3 години

Да. И аз мисля като вас. Това са едни дришльовци, и безделници напълно употребени. През ноща да мине 1 цистерна и с маркуча да ги прогони. Утре антипротест - срещу тия пикльвци които цяла София блокират. Трябва да се направи нещо хора, българи

4

812

преди 3 години

Ако до дома на този човек може да се сигне само с едно превозно средство, той има сериозно сонование да иска оставката на кетицата Фандъкова. Кой ли е кварталът, оставен без алтернативен градски пътнически превоз?

3

Анонимен

преди 3 години

Вчера видях едни *** със знамена свобода или смърт. Само искам да ви кажа, че апостола не е имал впредвид смърт за ББ - човека е бил готов ДА СИ ДАДЕ ЖИВОТА, в името на свободата. НЕ ДА СЕ УЛИВА С БИРА, докато някои други хора се опитват да се придвижват и работят!

2

ЛУСТРАЦИЯ

преди 3 години

Ако се чудите защо България е зле и на последно място по всичко - защото само тук не е приет закон за ЛУСТРАЦИЯ.Всички страни в Източния Блок имат Лустрация или форма на това. Всички без България.ПРОТЕСТА ИСКА ЛУСТРАЦИЯ (закъсняла с 20-25 години)

1

24/7

преди 3 години

Хахаха...какви протестиращи са тези гащници ??? Колко ли от тях изобщо са гласували някога , но важно е купона да върви.