138

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 149Да оспорва в съд аи да докаже че е прав !да прекарва повече време с децата си ако е възможно финансово да ги подкрепя и да помага при решаването на проблеми свързани с децата му !как ти звучи това !

137

GG

преди 3 години

И както обикновено минават 3-4 коли само в едната посока и никой не спира да помогне

136

Анонимен

преди 3 години

За голямо съжаление, много от родителите, които се разделят не могат да стигнат до консенсус за взимането на детето от родителя, който не е настойник и това са резултатите - боища, полиции, скандали и деца, които нямат близост с единия си родител, най-често бащата. Имам доста примери окоо мен и няма, какво да се лъжем, че другаде е проблема. Родителите използват децата си, като вид отмъщение към другия, чрез липсата им

135

ДДРОнег

преди 3 години

Най-вероятно това е лъжлива новина!!!Постоянно се случва точно обратното - съдът присъжда пълни родителски права на майките и те не дават децата на баща им !!!Следват разправии с полиция, съдилища,прокурори, което се отразява зле на децата и следва да се избягва за сметка на бащите и в крайна сметак пак потърпевши са децата !!!Изобщо не ѝ вярвам на тази, знам как действа полицията при подобни сигнали, а и знам как жените всячески лъжат и мажат и очернят бащите на децата си !!!

134

Koko

преди 3 години

Не защитавам постъпката на бащата. Бил съм на негово място, но след като даваш пари и проявяваш разбиране, злобата на жената в един момента намалява и всичко се развива най- благоприятно за детето, дори в момента е повече с мен отколкото с нея. Бащата не прилага физическа сила, не удря, напратив него се опитват да душат. Никой не обръща внимание на поведението на майката, как крещи неистово, как се опитва да го удари с вратата, какдърпа детето, как после пуска в интернет позорящ баща му клип.

133

Анонимен

преди 3 години

До ЙовоКМЕТА ДА ГО УВОЛНИ !ИНАЧЕ ПРОТЕСТ!тоя утре ще ми разписва проекти ...БОЖЕ!

132

Анонимен

преди 3 години

До ГеоргиПОЛИЦИЯТА !Когато съда ПОСТАНОВИ .и не се изпълнява ..или се нарушава ...идва ПОЛИЦИЯТА !

131

Йово

преди 3 години

Главният архитект на Община Елин Пелин е човек на ГЕРБ. За него законни и конституция не важат нали и неговия ментор премиера не спазва никакви законни, нали са над тях!

130

Анонимен

преди 3 години

До Мониабе така ли се взима дете !???ти каквои глупости пишеш .... детето при всички случай след това дърпане е с синини и оглузвани, доктор трябва да го прегледа психолога е задължителен

129

Георги

преди 3 години

До АнонименКОЕ ИДВА???

128

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"...и подобно поведение не влиза в квалификацията баща ...."А какво трябва да направи един ситински баща? Да изсотави децата си на някаква ненормална квачка коят да им разсипе живота ли?Само защото българския цирк наречен съд е казал така?

127

верно ли

преди 3 години

а защо и взема детето , дали защото не е грижовна майка ? да чуем и него , после да съдим !

126

Анонимен

преди 3 години

Кал се краде собствено дете хахаха. Тая с 2 деца живее при родителите хаха хаха пълна скръб

125

Анонимен

преди 3 години

Не може да си толкова глупав баце...

124

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 137При развод е така ...ако не знаеш ....даже без развод ...като родител имаш ограничени права върху детето в рамките на закона !и имаш ЗАДЪЛЖЕНИЯ!затова като се прави развод ....СЪДА ПОСТАНОВЛЯВА !!!!!И КРАЙ !след тов идва полицията

123

Мони

преди 3 години

Майка съм на дете на същата възраст. Гледах клипа няколко пъти много внимателно - всъщност майката пищи през цялото време, а не детето... Тя крещи "оставете ми децата бе, помощ", а бащата повтаря, че иска да я види... Той е напълно фокусиран в това да дърпа детето, реално нито веднъж не я удря майката, което говори, че не е агресивен спрямо нея, вероятно просто си иска детето. Изчакайте да се съберат данни за цялата картинка, да не се окаже, че истината е друга...

122

Аз

преди 3 години

Единственото хубаво нещо в този кошмар е, че има видеозапис на безумието в това престъпно деяние.

121

до 133..

преди 3 години

Е как се дава дете на афектиран баща бе? Помниш ли онзи лудия от СОТ161 дето застреля бебето си и после се опита да се самоубие, ама се размина с драскотина на челото??

120

Анонимен

преди 3 години

До истинатада бе ....така се взима дете ......ти в кой свят живееш

119

MGTOW

преди 3 години

За съжаление най-вероятно ще го осъдят. Защото и институциите са п-ки като вас.