49

социолог

преди 3 години

Жалко г-н Първонов, вие знаете, че едно изследване по телефона не е представително и резултатите могат да варират в много широки граници. И да представяте тези резултати е МАНИПУЛАЦИЯ!!!

48

Какво се случва

преди 3 години

Кой подменя дневния ред на обществото. Нима за нас няма значение това, че години наред държавата е защитавала един престъпник? Нима не ни интересува доколко се е разпространила и враснала в държавата неговата империя? Нима не ни интересува, какво се е случило с печелившите от лотарията, които не са си получили печалбите? Как справедливостта, която хората искат се стопи дотолкова. Тук има много за което да се протестира, но то не е това за което ни призовават! Нашия дневен ред е подменен!

47

Анонимен

преди 3 години

До Алтернатива имаИ като има машинно гласуване и ГЕРБ според теб не спечелят, значи ще спечелят БСП, ДПС или кой ? То други няма, на изборите дали ще са предсрочни или не ще са пак същите партии със същите хора. Просто ще се пренаредят малко, но всичко ще се запази по старо му. Няма кой да остави БСП да управлява, ако случайно те спечелят ТОГАВА ВЕЧЕ ЦЕЛИЯ НАРОД ПАК ЩЕ БЪДЕ НА УЛИЦИТЕ И ЩЕ ИМА ПРОТЕСТИ С ПО 20 000 И НАГОРЕ ХОРА, а не като сега с 1000 платени протестиращи.

46

До 49

преди 3 години

Оплаквачке,парите на Божков се наляха в чекмеджетата на Борисов и Горанов-67 милиона.А ти още се питай какво се случва.

45

БСП, ДПС и Черепа

преди 3 години

Оставка! Дайте ни властта веднага!

44

Анонимен

преди 3 години

Кой им дава право на тия да блокират Орлов мост??? Кои са те, кои сме ние? Те не са повече от 1000 човека и тормозят целия град. За тормоз на цялата столица не се ли предвижда съд и затвор??? Това си е чист тероризъм над жителите на столицата.

43

До 42

преди 3 години

Алтернатива има-това са младите,образовани и неопетнени хора,които повече няма да търпят диктатурата на мутрите.

42

30

преди 3 години

До: 43Така е. Има логика и тя е желязна. Фалшификации винаги могат да станат, дори при машинно гласуване. Но за него са нужни хакери, каквито Бойко не знам дали има, той самият не го бива горкия за това.Помня, че искаха да внасят някакви машини от Венецуела за тази цел, ако така направят, мерси, хич не ни трябват, че може да излезе с тях че ГЕРБ печели изборите със 120%!Тоест, много е важно какви машини и софтуер ще се изберат и кой ще ги контролира!

41

Какво се случва

преди 3 години

абсурдите достигат невиждани размери.Защо се подменя нашия дневен ред. Защо ме занимават с някакви записи от интимния живот на хората! Та това е по унизително за този, който го разпространява отколкото за този, който го говори! Това е толкова по-унизително за нас на които ежечасно ни се натрапва. Не виждам смисъл да се възмущавам от някакви псувни, но виждам смисъл да се възмущавам от съдбата на хилядите които наливаха пари в пирамидата Божков. Къде са защитени техните интереси? Кой ще ги защити

40

Анонимен

преди 3 години

Всички ли.зачи на властта след едни предсрочни избори ще подвият опашки като бити улични ***.

39

Анонимен

преди 3 години

Българският народ реагира психологически като бита жена. Ами търпя си, щото не се знае другия дали няма да е по-лош. Ами нали ти си го избра (гласува). Има и светсни, ама те са за нашите балкански разбирания "джен.дъри". Жалка история. Няма спасение и бъдеще за този народ. И няма да е ковида виновен, а вирусът в нашите глави.

38

Джо

преди 3 години

Оставка бе!!!

37

До 32

преди 3 години

Твоята словесна логорея е толкова смешна,че чак не ми се коментира.Жалък опит за запазване на властта,въпреки просташките изцепки на вожда и огромните кражби на наш гръб.

36

Алтернатива има

преди 3 години

До Анонимен 30: ГЕРБ ще спечелят 100% нови избори на куково лято.Защо трябва Бойко да подаде оставка и да се проведат предсрочни избори?Защото тогава изборите ще ги организира временно правителство, ръководено от президента Радев. А той ще въведе на практика машинното гласуване и ГЕРБ няма да могат да фалшифицират резултатите както досега.Ако Бойко провежда изборите, пак ще се опита да ги спечели без машинно и с фалшификации.

35

1

преди 3 години

Не Първанчо, това означава, не, че хората не искат предсрочни избор, а това, че не виждат по-добра реална алтернатива на ГЕРБ, и поради това не виждат СМИСЪЛ да се правят такива в момента. Няма политически проект, за който хората, които искат по-добро управление, да гласуват.

34

Анонимен

преди 3 години

Моля проверете какво работи и от какво се издържа един от ръководителите на протеста Тихомир Василев.Такива ли ще са бъдещите ни ръководители!

33

Анонимен

преди 3 години

До: 29Извинявай, ама пишеш пълни измишльотини, или може би така ти се иска на тебе?Защото първо, видя се от проучванията че 60% от населението е против ГЕРБ, което значи че ГЕРБ ще спечели най-много 40% на едни избори в момента.И второ, невъзможно е едно служебно правителство, защото то няма никакви правомощия.Тоест, главната му задача е да организира предсрочните избори.А всичко останало което върши е нещо като автопилот - да вървят текущите дейности в държавата до изборите.

32

До 33

преди 3 години

Е,не можем всички да купуваме хасиенди за любовниците си в Барселона и къща за милиони в Бояна за пиарката си.Както и да пълним чекмеджета с пачки и злато. Крайно време е всеки да си получи заслуженото.

31

dfg

преди 3 години

кой беше този клоун Първан Симеонов, че не мога да го зъстановя нещо

30

мечо пух

преди 3 години

Преди месец от ГАЛЪП твърдяха, че одобрението на народа към ВОЖДА е високо а то какво стана..............