126

Анонимен

преди 3 години

И бирата им намалихме на протестиращите кво искат повеке

125

Анонимен

преди 3 години

"Ти хубаво ще им подариш биричка, ама дали ще можеш да се измъкнеш здрав от площада след това?Дали няма ти начупят прoстaтa гербаджийска тиква, а?"Ето там е тънкият момент, тъй като Тончо е просто едно страхливо мишленце тролещо за Тиквата срещу шепа трохи от чекмеджето на сигурно място скрит зад монитора.

124

Тонката

преди 3 години

Ами аз след около час съм на Бийч Бара:):):)Да дойдете да се пробвате:):):):)

123

Програмист

преди 3 години

Кво стана, пичове? Вече съм си в къщи. Блокадата ви не работи. Там си стойте. Цял живот,нали помните?

122

ПроСото

преди 3 години

Смешковциии

121

Анонимен

преди 3 години

Протестите са за неудачниците, които очевидно не ходят на работа, а имат време да правят цирк... Нека правят цирка, за да ми е весело на мен - ще си купя пукакни и ще ви гледам !!!

120

Анонимен

преди 3 години

Само да ви кажа, като човек работил с престъпници - и един лев няма да видите от Божков, ще ви изхвърли като най-долните ..., сега разбрахте ле, че сте безплатни?

119

Анонимен

преди 3 години

Герб = бсп. Оставка! 10 години лапане не ви ли стигна

118

Трио тъпчовци

преди 3 години

Днешния протест го посвещаваме на рождения ден на нашия шеф Черепа!

117

Жалка работа

преди 3 години

Според "бъдещето на нацията", което подскача по площада и техните родители, които усърдно драскат тук и по други форуми, този човек само защото е с чуждестранно име е за бой. Тъй де, в ИТ фирмите трябва да работят само Спировци, Кировци и някоя друга Пенка! От де на де ще ми идва тоя тука и ще взима голямата заплата докато щерката, каква е убава, никой не ще да я вземе на работа, поне докато не си намери мъж. Ей заради такива чужденци по разните му международни компании наште деца са на борсата!

116

Тонката

преди 3 години

Гледам ги сега протестиращите и не мога да им се нарадвам:):):)Голем майтап,ше взема и аз да им подара няколко каси Хайнекен е така за сеира:):):):)

115

ZZ Top

преди 3 години

Този може и да е провокатор (може и да не е), ако обаче е, глупендерите вместо да го пуснат по живо по здраво се литнаха и ги снимали на всичкото отгоре. Толкова ви е акъла

114

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаВиж сега жена, не се излагай пред хората :)))

113

КАРАДЪХЛЪ

преди 3 години

ЕДИНСТВЕНО И САМО РАМАДАН АТАЛАЙ И НИНОВА СА ЕДИНСТВЕНИТЕ НЕКОРУМПИРАНИ РОМИ ДА ЖИВЕЕ СТАЛИН И КУРАНА ДПС И АТАКА ПОБЕДА

112

Анонимен

преди 3 години

Пред президенството вече има около 10 хиляди човека и продължават да идват от всички страни.

111

12

преди 3 години

Хаха, *** той невинен бил. Ясно се вижда, че кръстовището е блокирано и другите коли стоят, или обръщат. *** най-нагло влезна в насрещното и подмина чакащите коли, и реши, че може да мине. Да се радва, че с малко се е отървал, че такива псевдомутрички си заслужават шамарите..

110

Тонката

преди 3 години

Сега по новините дават как Христо Иванов е събрал около 200 човека пред Съдебната Палата и държи реч:):):)Много страшно става:):):)

109

Анонимен

преди 3 години

"Отговор до номер 70:Аз не давам акъл,казвам си мнението.Само че ти не търпиш различно мнение .И да ти пикая на заплахите,льольо.Дето се казва , не си ми ни на акъла, ни на образованието.Дреме ми на мене от някакви лузъри."Като ти гледам правописа и каруцарския речинк, определено не съм ти на образованието, тъй като си със средно. Определено долавям у теб свещената простота, с която се охарактеризира всеки активист на сикаджията.

108

Анонимен

преди 3 години

Протеста в София в момента е голям.

107

Анонимен

преди 3 години

Отговор до номер 70:Аз не давам акъл,казвам си мнението.Само че ти не търпиш различно мнение .И да ти пикая на заплахите,льольо.Дето се казва , не си ми ни на акъла, ни на образованието.Дреме ми на мене от някакви лузъри.