77

Анонимен

преди 3 години

Да 63На тебе и нужник ти не трябва...къде ядеш, там и сеpеш !

76

Анонимен

преди 3 години

само немога да разбера, защо с нашите данъци требва да плащаме за газопровод, който ще достава газ от русия до сърбия

75

До 63

преди 3 години

Да важно е да има какво да се яде, и то говорим за държавата която някога е била лидер в качествените селско стопански продукти, това е природено даден ресурс които не използваме пълноценно. А развие ли и качевен туризъм и високите технологии за което също имаме ресурси, щв си върнем икономическата мощ, но уви.Парадоксално е че арабите от пустинята вадят повече храна от нас.

74

А

преди 3 години

То изказването на Борисов е връх на словото в сравнение с пишещите по форумите комунисти, кучета на Божков и обикновенни ***-неудачници

73

.!.

преди 3 години

Виждаме борисоффф виждаме! И се се правят на места по морето където има забрана да се строи! И подпорни хотели се правят и колко небостъргача се издигнагха в софия пак незаконно, ама с позволението на партията! Виждаме и какви "магистрали" се правят, така и не разбрах таз магистрала дето я уж до перник и по надолу, *** то се оказа, че не било магистрала бре! Липсвали и едни 8-10 метра да е магисрала! Виждаме и как се строи и в градинки виждаме ние виждаме, *** що все незаконно бре борисофф? А?????

72

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов направи така Комунизма в България да се разпадне

71

Анонимен

преди 3 години

Баце тебе кога и да те запишат, винаги ставаш абсолютен хит, пак некакви милиони си давал на некакъв си да си праи болница, абе мани...........

70

Боко

преди 3 години

е излишно да се старае да се хареса на българите. Тези които го харесват няма да спрат да го харесват, а тези които не го харесват ще продължат да приказат неща от сорта ако ДПС гласува с ГЕРБ, значи работят заедно, ако гласува срещу ГЕРБ пак работят заедно, Ако наложи мерки против карантина нарушава права, ако не наложи, нарушава права и т.н. Трябва обаче да обърне много по-сериозно внимание на диверсиите, които се случват, защото ако живота и здравето на хората бъдат застрашени, ще загуби.

69

Анонимен

преди 3 години

Прости сте никй не е по достоен да е премиер от Борисов. За капак стри за по 100 години напред.

68

Анонимен

преди 3 години

Пак казвам че инфраструктурата не е важна!Не ни трябват магистрали и добра инфраструктураБългария 1500г. не имала магистрали и сме оцелели

67

Анонимен

преди 3 години

Някакви нови записи изтекли.Да,обаче ако са автентични,то това е директен автогол на издателя.Защото Борисов ясно подчертава 2 тях и се чува,че иска да прави нещо добро за България,но с тея *** Радев и БСП,които вечно спъват и компромитират е ясно,че е трудо.Затова и ги псува.Иска и да не се вдигат данъците,иска си потока,оплаква се от малкото пари в хазната и това,че е помогнал с повече,отколкото явно е трябвало.Никъде не се чу нещо за кражби,злоупотреби,нагласяне на поръчки.

66

Анонимен

преди 3 години

Предлагам най-новият запис на премиера с каруцарския език да бъде изпратен в ЕС и разпространен сред всички евродепутати.Не че не им е ясен,де,но така ще отпаднат всички съмнения.

65

жал

преди 3 години

Радев го е яд че не може да се мери и на малкото пръстче на Бойко.Затова издивява. Както знаем, умственото безсилие поражда физическо насилие.Не че ако се срещнат лице в лице, има някакъв шанс в ръкопашния бой.Радев е бита карта отвсякъде.

64

Анонимен

преди 3 години

Всеки който поне малко разбира от икономика е наясно, че без инфраструктура няма да дойде нито един инвеститор, та така за тия които не го разбират на *** български съм га написал.

63

stiling

преди 3 години

Ганьа Балкански направо прогбуши ушите на всички с тия кражби от тия строежи!*** не може да направи разлика между кражба и печалба на строителната фирма.Една строителна фирма за да построи проект за 100 милн лева поне 20% чиста печлаба трябва даискара и това е нормано! Управляват 1300 човека, документи, техника проблеми, сроково и ядове само! *** иска обаче някода му построи магистралата без печалба, в срок, супер качествено и да му даде 10 години гаранция! НЯМА ОБАЧЕ КОЙ ДА СЕ ХВАНЕ!

62

Анонимен

преди 3 години

Г-н Борисов всичко се вижда само слепците от жълтите павета не виждат.

61

Превод на записа

преди 3 години

Баце и Томи:Премиерът и вицепремиерът на Република България проведоха работна дискусия. Бяха обсъдени текущи въпроси, свързани с данъчната политика, опазване на околната среда и въглеродните емисии, приоритетите на бъдещите български депутати в европейския парламент, отношения между изпълнителна власт и държавния глава, както и някои детайли, свързани с бюджета на общините.Срещата премина на обичайното високо ниво и конструктивен тон.

60

Анонимен

преди 3 години

България трябва да стане област на Русия и да станем руснаци и Владимир Путин да ни е президент и ние като област на Русия ще сме много добре

59

Смейте им се ве!

преди 3 години

Оня ден мутрафона даже и не познава цифрите. Обявява мерки за милиард и 618 млн. А по БНР два часа по- късно казаха , че са милиард и 161 млн. Това половин милиард лева за нищо ги няма айхахаха !

58

До 52

преди 3 години

Естествено, че няма да напредва тръбата. Този проект е мъртъв заради санкциите. Заемите на БТГ за строежа всички ще ги връщаме. Така става когато се слугува на Путин.