29

JJIvanov geolog

преди 3 години

Полазват нагло престъпна дигитално холограмна видео терористична техника ..Убиват в болниците пациенти с проучвано от нас обемно блокиращо жизено важни центрове оръжие.Ударените с него легнали на легло се вижда ясно..Оръжието се вижда като обемен ореол над или под маркирания за убиване ..Подобни нагло престъпни експерименти трявбаше да се заловят от спец службите още след 2000 година.Всички камери по пътищата подържат поразяване на милиарди организми вкл и хора с черна чума масови убиици

28

българин

преди 3 години

Не познавам професор Григоров, обаче всеки изказва мнение като него не като специалист, а като човек.Моите уважения, но професорът сам си противоречи.Първо казва, че е убеден че този вирус е оръжие, а после че не е любител на конспиративните теории.А накрая казва, че още нищо не знаем за вируса.Е как тогава хем е убеден, хем не знае нищо?Освен това, хубаво, в Китай заразата е овладяна, жертвите са малко.Но така е и в Африка! Значи ли това, че и африканците участват в конспирацията?

27

Анонимен

преди 3 години

До 33Говориш пълни глупости. Няма доказателство, че изгражда имунитет понеже има хора прекарали го и пак се заразяват.

26

Анонимен

преди 3 години

Това е поредния коронаджия, който сам си противоречи! Хем има някакво ужасно изключително опасно заболяване с разнообразна симптоматика, хем под 5 % са се сблъскали някога с него. Нали вируса беше супер заразен и практически безсмъртен по повърхности? Повтаря се като мантра думата "ваксина", но същите тези специалисти после реват че имунитета от коронката бил нетраен. Ами, че тази ваксина по два пъти на ден ли да си я слагаме?

25

Анонимен

преди 3 години

А мeнтeто Мангъров ми дрънка глупости за имунитет...

24

Анонимен

преди 3 години

Един факт е безспорен - при прекарване на коронавирус човек изгражда доживотен имунитет, това е 100%, 1000% сигурно и доказано! Ако е вярно, че имунитетът тук не е такъв, а временен, това доказва на 100%, че е вирус създаден от човек и биологично оръжие!

23

не мислете че има

преди 3 години

стаден имунитет няма такъв - за да се разболеят милиони българи ще минат години и то само ако се целуваме по улиците и си плюем в лицата, ако ви стиска давайте лесно ще ви разпозная *** по улиците:)))

22

САТЪНИЗЪМ

преди 3 години

ИCПAНCКИТE CAТAНИCТИ ПOДГOТВЯТ ЗAКOН В КOЙТO ЩE ИМAТE CAНИТAРНИ КAРТИ ВКOИТO ЩE E OТБEЛЯЗAНO КOЙ E ПРEБOЛEДУВAЛ КOЙ ИМA AНТИТEЛA И C ТAЗИ КAРТA БOГOИЗБРAНИТE ЩE ИМAТ ДOCТЪП ДO КИНO ТEAТЪР CПOРТИ ЗAЛИ И Т.Н. 10O ПЪТИ CA ПOВТOРИЛИ ЧE ТOВA НE БИЛO ДИCКРИМИНAЦИЯ A ИCКAЛИ ПРOCТO ДA НИ ЗAЩИТЯТ.CЛEДВAЩA ФAЗA E ВAКCИНИРAНИТE ЩE CA БOГOИЗБРAНИ КAРМEН ДИAЗ E ВНOCИТEЛЯ НA ЗAКOНA КAЗВA ЧE ПЪРВO В ИCПAНИЯ И ПOCЛE В ЦEЛИЯ CВЯТ CЪБУЖДAЙТE E ИЗМИТAЙТE ВCИЧКИ CAТAНИCТИ КOИТ

21

Анонимен

преди 3 години

Май няма по-вярна поговорка от "Старост - нерадост". Познавам и лекари, които вярват в хомеопатията, занимават се с астрология, говорят за карма и прераждане. Дипломата не е гаранция за разум, но пък за годинките е ясно, че натежават неизбежно.

20

Оффф

преди 3 години

Еи тоя социализъм разсипа и продължава да съсипва България.Амън от измислени професори от соц. времето.

19

Анонимен

преди 3 години

Радьо го докара от Космоса докато летеше с кораба Милениум Фалкон БКП_Манивела. Било е някъде около Нептун където намалил скоростта за да не блъсне синята птица и един галактически прилеп налазил звездолета.

18

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че е биологично оръжие! Пуснаха го жълтите. Светът трябва да обяви война на Китай и да спре всякакви дипломатически отношения с тях!

17

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Един професор -кардиолог,които редовно канеше за кардио-съвети,водещият на предаване проф.Вучков.Явно силните и по...умните ще се...приспособят.Пречистването на света е в ход,с това...биологично оръжие.Който не го е разбрал си е за...негова сметка.

16

Анонимен

преди 3 години

Вчера колектив от руски учени публикува в две международни специализирани списания резултати от изследвания, доказващи,че вирусът е животински, но е мутирал, поради което е станал опасен за хората, но нашия професор явно не е чувал за това. В изследванията си те сравняват новия вирус на Ковид-19 с доста стари вируси- този на грипа, на Ебола и т.н.

15

Парадокторче

преди 3 години

Професора и той се включва подмолно в истерията наречена Ковид 19. А вирусът е социално-икономически разпространяващ се основно чрез медии и дезинформация. Това хиляди симптоми, лечения , са за объркване и невъзможност да се получи ясна картина за ситуацията.Професоре, време е хората в медицинските среди с някакъв авторитет да се стегните и да кажете истината, а не да обслужвате истерията!

14

Анонимен

преди 3 години

Явно човекът е объркан. Това не му дава право да обърква другите. Още повече, че се води професор.

13

Анонимен

преди 3 години

Аз пък се чудя как е възможно аномимен заварчик от форума да опровъргава или да налага своя теория и да отстоява,че това е истината и нормата за обществото.Бряяях,то под всяка статия философи,разбирачи,капацитети,изследователи....и т.н.Да се чуди човек как в такава бедна и хаотична държава живеят толкова много умни хора !

12

Анонимен

преди 3 години

Вируса е пуснат от Бил Гейтс във Китай, хем да удари по Хуавей хем по Андроид и мобилните телефони идващи от Китай. Бил Гейтс не можа да произведе нищо кечествено за мобилните телефони и 5 Джи мрежите.

11

Анонимен

преди 3 години

До СветозарЯ прочети статията и тогава коментирай, специално за груповия имунитет. За цял свят вируса е непознат, само Мангъров бил наясно с него, щото чел старите си учебници.

10

daweda

преди 3 години

Тоя човечец явно не знае, че има няколко такива вируси в последните 20 години... Защо подяволите му дават поле за изява след като не е запознат много с фактите?