26

НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ

преди 3 години

беше има няма 10 000 души. Международната полиция е 60 000 без охранителите и пак се шири тотална престъпност. От циг...анските набези по селата до министри с милиони в банкови сметки

25

Беден IT 3000 лв кеш

преди 3 години

Адски много от заможните IT-та, които протестират са служители на западни компании, които плащат данъци в България, САМО И ЕДИНСТВЕНО защото уважават уменията на тукашните млади.Бойко и компания вървят срещу Запада - БУКВАЛНО. Типични комунисти, няма какво да говорим.

24

аз-ът

преди 3 години

олицаите-мутри се страхуват НАЙ-МНОГО от честен съд.--от ЛИЧЕН опит мога да ти го потвърдя. С очите си съм виждал. Те и затова, като сгазят лука го играят ербапи-дигат ти абсурдни обвинения, за да те шашнат, да се откажеш да съдят-демек ти свали твоите, ние нашите. Истината, е че са ***, които НЕ знаят закони. Ама хич. И затова масово губят делата.В същото време много ги е страх от съд, защото след ефективна присъда няма как да останат в МВР и губят 20-те заплатки при пенсиониране

23

ОН ПОЖАРНИКАРЯТ

преди 3 години

по образование и МУТРА по призвание начело на колоната полицаи към съда

22

ПОЛОВИНАТА ПОЛИЦИЯ

преди 3 години

е направо за уволнение по непригодност, а 20% са с единия крак отвъд закона, 5 % са си чисти престъпници. Детектор на лъжата ежемесечно и тест за наркотици

21

ууу

преди 3 години

До Беден IT 3000 лв кешА шефът ти в какви спекулации участва, за да ти осигури такава заплата? Задкулисно, нали? Честно получаваш нечестни пари. За да не си помислиш, че ти завиждам -- доскоро като старши офицер на кораб получавах по 7х. в зелено. А вече спрях в почивка, достатъчни са ми спестените. И не са само тези партии, които цитираш. Всички партии от 30 години насам само от кражби се интересуват, затова и не гласувам, и защото няма осъдени политици.

20

Бой с Гаври

преди 3 години

Полицаите-мутри се страхуват НАЙ-МНОГО от честен съд. За това заплашват.Ще ви припомня само думите на Премиера-полицай-мутра, които бяха: "Знам къде живее дядо ти, проследихме цялото ти семейство! Внимавай какво говориш и си оттегли жалбите!"Слава богу, че студентът от Хага и семейството му имат СЪРЦЕ и не се поддадоха на заплахите.БРАВО!

19

ДИСЦИП. УВОЛНЕНИЕ

преди 3 години

без право да заема държавна служба е единственото възможно дисциплинарно наказание. Без 6,10 или 20 заплати. Да биеш чивек е подсъдно, да биеш окован човек е престъпление, а полицай да го върши си е направо за затвора. Битите следва да заведат граждански дела срещу МВР

18

Анонимен

преди 3 години

Съдете куките във съда по правата на човека нали имате медицивски и видео задължително ще загубят делото. Наемете си добър адвокат и им съсипете живота всеки ден да пътуват до Хага и Страсбург и хем от там ще получат адекватни присъди и ще изкарате една камара пари, оставете ги куките по долни *** само и искайте милиони обезещетение да бъчкат до ГРОБ да ви плащат сега.

17

аз-ът

преди 3 години

щом не казват наказанията - уволнявки няма да има. Диспиплинарно наказание в досието, което след 5 г. се заличава автоматично. А тия дето са дадени на пркуроер - ами плешивия ясно каза, че не вижда нарушения. Т.е. проверката е вече проведена. Съд до Дупка. На всеки от тия 5-та юначета. Виждал съм с очите си, как такива ЕРБАПИ буквално плачат в зала, гледат като сърнички не знаят какво се случва.Отделно дело срещу държавата. Никаква милост и хуманни подбуди не бива да взема място в случая !

16

МУТРИ ВЪН

преди 3 години

Дори и най-голямата мутра-полицай се страхува от съд.За това заплашват жертвите си, да оттеглят жалбите си, за това си слагат главни прокурори и така нататък.Много ги е страх от съд. МНОГО!

15

Анонимен

преди 3 години

На тази територия полицаите са слуги на мафията!!! Разпространяват дрога, сводничат и бият наред по повод и без повод.....

14

Анонимен

преди 3 години

КойОт кой уши байракаСтана кой назначи баджанакаОт стана на три морета Стана страна на прасета. От страна на писатели Старана на гадатели От страна розатаСтрана на дозата От страна шарени планини Страна пълна с боклyци долини.Остна само едно от време едно всеки да иска да прати да пасеш сено. И другото

13

MMA Боец Протестиращ

преди 3 години

След като тежък побой с гаври по ъглите и сенките се наказва само с мъмрене... мисля че е ясно за протестиращите какво имат право да правят с полицаите и политиците от тук насетне.

12

Анонимен

преди 3 години

Дисциплинарна отговорност е я някоя глобичка, я порицание от началника, най-много уволнение. Аз в качеството си на неченге ако ритам 20 минути някой в главата дали последствията ще са само дисциплинарна отговорност? Не мисла.

11

аз-ът

преди 3 години

до битите....няма кво им лягате на тия... българската кука разбира от едно .... СЪД ДО ДУПКА ! БЛОКИРАЙТЕ ИМ ЗАПЛАТИТЕ ДА НЯМА ХЛЯБ НА ДЕЦАТА СИ ДА КУПЯТ, НЯМА КВО ДА ГИ ПАЗИТЕ ТИЯ, ТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ . *** разбира от сила. СЪД ДО ДУПКА, РАЗКАРВАЙТЕ ГИ КАТО ПАНАИРДЖИЙСКИ МЕЧКИ ПО СЪДЪЛИЩАТА, СЪСИПЕТЕ ИМ ЖИВОТА !

10

ууу

преди 3 години

Съд и затвор!

9

Анонимен

преди 3 години

Боко Тиквата всеки ден си превишава правата и обижда хората нарича ни ***, матерял обижда и председателя на НС нарече и доктора комунист, а той не е бил комунист, а доктор. Оставка бе мутро.

8

Беден IT 3000 лв кеш

преди 3 години

Много добре си спомням времето, в което царя ни казваше "Сменете чипа"... той имаше предвид ТОЧНО ТОВА, което става днес.Избърза тогава той. Ако сега се бе появил, щеше да оправи България за 700 дни. Мутрите тогава го спряха.Призовавам Симеон 2-ри да вземе отношение към протестите!

7

niki

преди 3 години

Най-долнопробните човешки души работят в полицията. Доказателство за това е, че тия мутри, които биха младежите зад колоните не са уволнени дисциплинарно на момента.Както мутрите се пазеха едно време един друг, така е и сега, само че в полицията.