9

Лицемер

преди 3 години

Кво се правят от ВМРО, че им пука за Света София! Само лицемерие и популизъм от тях, много големи християни се изкараха. Пак си играят с етносите.

8

Анонимен

преди 3 години

Това предложение е ловко подхлъзване по пързалка. Не виждам с какво е излишна една свястна джамия в центъра на София - столица на държава, доказала религиозната си толерантност. Излишни са джамиите в провинцията и по малките населени места, нароени със стотици по съмнителни финансирания. Казусът със "Света София" е политически акт и правилният ход тук е отлив на туристи в Истанбул, та на Ердоган да му дойте акълът.

7

Анонимен

преди 3 години

Айде карлосът да си ходи обратно в Никарагуа и да не се занимава с България

6

еди кой си

преди 3 години

И България не е останала без джамии, има села с 2000 души население с по 2 джамии. Чудя се как нормалните хора търпят граченето в 6 сутринта

5

Зозо

преди 3 години

Аз предлагам Карлос Контрера да си смени заглавието /името/ на Шаро Контрев

4

Айдутин

преди 3 години

Тия от МВРО освен евтини идеи, които естествено няма как да станат-нещо смислено да направиха досега? Оня със *** име-Сиди да вземе да си припомни обещанията за минимална заплата и пенсия и т.н. а някакви безбожници да се намесват в духовни дела-туй си е порнография пълна. Това не ти е като да се репчиш на бабичките! Айде да се радват на самолетчетата, дето още ги няма. Разбираме, че им секна далаверата с тескеретата, ама няма смисъл от техните постоянни демагогии!

3

Анонимен

преди 3 години

врмо от тези по големи некъдърници няма в бг

2

Анонимен

преди 3 години

Един от редките моменти, когато подкрепям ВМРО...

1

Анонимен

преди 3 години

Освен музей, трябва да свалят и комините.