28

Анонимен

преди 3 години

До Герб ме убихаТрябва да се обесиш наистина.... Обаче слагай си памперс, че много мирише после.

27

Анонимен

преди 3 години

последни напъни да излезе по гъсто , ама то пак ще е рядко...

26

Очакваше се

преди 3 години

"Извънредната" обстановка изисква и "извънредни" мерки, които още повече опростяват правилата на играта "Лева ръка у десен джоб". Крайно време е всичкото български електорат да вдене, че партията ГРОБ се състои само от патологични и неизлечими клептомани. За тях да пуснат кокала с тлъстата мръвка е по-страшно от смъртта.

25

Герб ме убиха

преди 3 години

Мисля да се беся заради премиер Борисов и приятелите му от Перник-Юлиян,Светльо,Павлина-тероризират ме не че 60 дни!Тоест беся се в момента!Звънял съм на всякъде,хукват ме,бандата ме,терора е неуписуем,BG,2020 PERNIK,RALICA,7

24

Анонимен

преди 3 години

До: 18Ауууу, ами сега? Извънредното положение ще падне ли и то или не?Кого да питаме? Пълна бъркотия!

23

Анонимен

преди 3 години

Директно за 31 дни,да има как направо до края на март,ясно че и от стачки се страхуват гербаджии и патриотчета и воля ,оставка и избори електронно

22

Стратегия на ГЕРБ

преди 3 години

ГЕРБ знаят че губят подкрепа и затова имат хитър план! В края на мандата ще направят такива ходове с които да вкарат икономиката в сериозна криза. Тънкият момент обаче е че тази криза ще се усети най силно чак след 1-2 години когато на власт ще е някоя друга партия. А до края на сегашният мандат ще крепят нещата със заеми. После като дойде друга партия ще кажат от виждате ли новите само за 1 година съсипаха икономиката а при нас вървеше нагоре. И така ГЕРБ ще си осигури нов мандат!

21

Помощ

преди 3 години

Пътник правя 10- опит за самоубийство,никой не помага,заради критики към пмиера и съседи хитри приятели.на ББ рал 5 това са 10 фам.от един род. мой адр. Перник,Рал. 7 аз съм пътник и за капак ме изкарват психо 10-те фамилии!Звънял съм в мвр-хак-гавра,гдбоп-хак,ДАНС-да жадува на МВР. Хора помощ смъртните съм БГ,,ЕС- 2020.07.27- дни 60 заложник!

20

Уонко Нормалният

преди 3 години

Когато въжето се нарича Чекмедже. И други Палави неща.

19

Анонимен

преди 3 години

Вече не ми дреме за това правителство.ОСТАВКА и СВОБОДА !!!

18

Анонимен

преди 3 години

По думите му това ни никакъв начин на влияе на хората, а целта е да останат в сила социално-икономическите мерки в помощ на хората и бизнеса на фона на кризата заради пандемията от коронавируса" aaaaa какви мерки в помощ? някой видял ли е помощ ?

17

Mr. Tikvun

преди 3 години

В шкафа на Баце има пенсии за 20 000 човека или населението на 50 български села.

16

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне на 29.07.2020 г.

15

Анонимен

преди 3 години

Ако сега в средата на лятото не могат да прекратят "извънредното положение" тогава какво ще стане есента и зимата?Явно тези твърдо са решили да съсипят икономиката и да ни вкарат в такава криза от която няма да излезем поне 10 години.

14

Оффффф!

преди 3 години

ОСТАВКА на новата мисирка на здравеопазването!Явно не си научиха урока.

13

gio

преди 3 години

та ние сме си в извънредна обстановка от 30+ години!

12

Анонимен

преди 3 години

Българина не е болен както италианците и американците. Не го ли разбрахте. Българина само глада може да го умори.

11

Ммм

преди 3 години

Новият министър очаквано се оказа по- голям тупуп от стария.Затова продължаваме ,ОСТАВКА.Не можаха да проумеят,че с тъпите си мерки нищо не постигат, случаите ако са верни цифрите( щото те освен да лъжат и крадат друго на правят) се увеличават.Не обвинявайте хората,че не спазват глупавите ви мерки, просто лятото в 30 жега да носиш маска е тъпотия.

10

Анонимен

преди 3 години

Ба тия бесилката им е малко!

9

Pen

преди 3 години

И така до края на света ......