61

Анонимен

преди 3 години

Викате срещу ГЕРБ,ама някой ще се заеме ли със сметищата и виновниците,както Гешев го направи?Съмнявам се!Затова ги дразни Гешев,защото започна правосъдието да работи,а на тях не им е удобно да има законност!

60

Анонимен

преди 3 години

Мишо биратаПо време на разговора си с Танов, премиерът му заповядва: Хайде прибирай ги оттам, нали поехме ангажимент да не, което означава веднага да изтегли проверяващите от складовете на Леденика.В записите присъства и още един разговор на Борисов с Танов, както и обаждания на Танов до заместника му Антоний Странджев и финансовия министър Симеон Дянков.

59

Н

преди 3 години

Имат шистов газ.

58

Анонимен

преди 3 години

Сега тъпите кратуни ,които замърсяват почвата и от там водата,да осъзнят защо не трябва да замърсяват и тровят водата,вкл. и подпочвените води!

57

Анонимен

преди 3 години

Трябва да има уволнения и разследване на кражбата от Топлофикация София. Ние подадохме сигнал за това в прокуратурата, в Министерството на финансите, което е принципал на борсата и до самата борса. Това е една нагла кражба на над 2 милиона лева. На 16 юли беше извършена сделка продажба на 50 МВтч за последното тримесечие базов товар на цени, значително по-ниски от пазарните. Занижени са с близо 20 лева на МВтч

56

Маркс

преди 3 години

Честит ви комунизъм, другари. Така ще изчезнем, ние първите от бялата раса.

55

Анонимен

преди 3 години

За 2 години и три месеца ТЕЦ Варна, без изобщо да работи, е спечелила близо 57 милиона лева като ангажирана за студен резерв. По този начин са изплатени над половината от 48.5 млн. евро, изхарчените от фирма Сигда за покупката й.

54

Анонимен

преди 3 години

Вилфрид Мартенс поиска от ГЕРБ да спечелят изборите и да спрат кражбитеДа спечелят изборите и да спрат кражбите - това поиска от партия ГЕРБ председателят на Европейската народна партия Вилфрид Мартенс.

53

Анонимен

преди 3 години

Политическа партия ГЕРБ получава правото да ползва безвъзмездно имоти - частна държавна собственост в София. Имотите представляват помещения, на 16-ти и 17-ти етаж, в сграда, намираща се на бул. Витоша 89.Помещенията ще се използват за административните нужди на ръководството на партията за срок от 10 години, се казва в решение на Министерския съвет от 12 февруари в секция "правителството се разпореди с имоти".

52

Бож.

преди 3 години

А като дойде Какакурни и другите кучета нарадев и като потече една ми ти вода,та чак ще издави хората като в село Росен преди години!

51

Да

преди 3 години

Добруджа ското ще е китайска. Добричлий са налазили навсякъде. Хубави хора са, но много нахални...,много далеч след понятието нахален...2 3 пъти.

50

Анонимен

преди 3 години

Министерският съвет, управляван от Бойко Борисов, подари на Политическа партия ГЕРБ, управлявана от Бойко Борисов, два етажа от възможно най-централната сграда в София - Малкото НДК за безвъзмездно ползване за срок от 10 години.

49

Анонимен

преди 3 години

Всичко,до което се е допрял руски и ромски ботуш се превръща в пустиня- включително мозъците на русофилите!

48

До 65

преди 3 години

Плевнелиев се занимава с бизнес много преди да се занимава с политика. Имал дал.

47

Анонимен

преди 3 години

700 хил. евро в брой е платил държавният глава Росен Плевнелиев за къщата си на Халкидики

46

ГЕРБ

преди 3 години

Видими резултати.

45

Анонимен

преди 3 години

Фирмата Артекс е продала апартаменти на нереално ниски цени не само на Цветан Цветанов, но и на Цецка Цачева и Вежди Рашидов, показва справка в Имотния регистър. Сделките са сключени през лятото на 2018 г.. Цецка Цачева е придобила 198 кв. м. за 670 евро на кв.м., заедно със сестра си. Фирма на Вежди Рашидов е платила малко повече 856 евро на кв.м. за 116 кв.м. в същата сграда и е придобила още един апартамент в нова сграда на ул. Тинтява.

44

Анонимен

преди 3 години

На вниманието на г-н Премиера. Ако не, да си подава оставката, както и всички началници по веригата!

43

Анонимен

преди 3 години

Христо Терзийски.Кипърският предприемач Харис Кунтурис, станал известен с това, че източва банки, забърка в схемите си и шефа на Главна дирекция Национална полиция /ГДНП/ Христо Терзийски.Христо Терзийски е придобил част от изключително апетитен имот в Драгалевци именно от фирма на кипъреца Харис Кунтурис на скандално ниска цена.С нотариален акт от 28.02.2019 година, висшият полицай Христо Терзийски получил 29,89 идеални части от имот с обща площ от 1673 кв. м. в най-апетитната зона на Драгалевци или 503 квадрата за сумата от 45 евро на квадратен метър.

42

Мин Танева

преди 3 години

Аз ви предлагам да се придържаме, че нямаме такива измами и всичко е наред, защото иначе и това ще ни спрат. В крайна сметка ние изпълнихме това, което бранша искаше. Но сега да се хвалим какви измамници сме? Утре нали ще кажат, значи не трябва да получавате тази помощ!, заявява открито министър Танева.