19

Анонимен

преди 3 години

Кой въведе плосък данък без необлагаем минимум? БСП. Кой е лидерът на БСП - Корнелия Нинова участвала в престъпната приватизация като дружките и от номенклатурата и подаряват Техноимпекс с милиони левове преди тя да навърши 30. Егаси обединителят имат левите партии в България. Колко трябва да си .... за да вярваш на Корнелия Нинова? То е просто абсурдно тя да е лидер на левите партии в България.

18

Анонимен

преди 3 години

Ако искате опашките на деветдесетте, фалитите на банки и деноминация на лева, вярвайте й. Високите технологии откъде ще се привлекат като инвестиции, от С.Корея ли.

17

Az

преди 3 години

Какви леви партии ве?! Най-много милионери са при тях, какво им е лявото?!

16

Анонимен

преди 3 години

Протести по време на пандемия, по време, когато българските граждани се поставят под карантина в Италия и Белгия. Хора, чуждите държави са по-загрижени за здравето ви, отколкото Нинова и обединителят. Оставка на президента.

15

Мдааа

преди 3 години

Абсолютно съм съгласен с госпожата,да ги уговори всичките и да се махат от България,аман от лицемери!!!

14

Анонимен

преди 3 години

Аз не разбирам защо всеки път като има протест срещу Борисов, Нинова си мисли че хората много я искат? Какъв социалист е тя? Семейството им са диви капиталисти.

13

Анонимен

преди 3 години

Пролетарии от всички страни, съешавайте се!Що не сте на Бузлуджа бе! Налинвсе пак ви разрешиха да посетите "светите места"?

12

Анонимен

преди 3 години

Лицето Борисов не ме представлява!Омръзна ми да се срамувам, че съм българин!

11

Анонимен

преди 3 години

Caмо искам да питам, Лупи там ли ще е? :D :D :D

10

Ти да видиш..

преди 3 години

От къде ги намери тези 30 леви партии ?

9

Заклинателят

преди 3 години

Когато сме най-зле, като Швеция да сме!Айде, сега бягайте да се криете от Вируса!

8

Анонимен

преди 3 години

Трябва общ фронт против шайката! Леви, десни, всякакви!Иначе мафията ще довърши държавата най-много до 10 години.

7

Анонимен

преди 3 години

БСП мени кожата си, но нрава не. Това се нарича демагогия. Елате в Благоевград и създайте новина кои лица водят протеста. Уверявам Ви, новината ще е не по-малко интересна от новините за едно лице в Дубай. Не желая изпълнителната власт да се осъществява от кадри на партия, свързана косвено с такива лица. Не желая и такъв обединител, под призивите на който се хвърлят яйца по полицай. Оставка на президента.

6

идва края

преди 3 години

на ГЕРБ. Още 30 леви партии с по 5 члена общо 150 пенсионери, плюс оредели разкъсани редици на БСПто, плюс Радев мутрата и отровното трио, и Бойко подава оставка. Следва фалиране на банки и виденова инфлация. Това е щастлив живот - няма пари, няма гайле.

5

Анонимен

преди 3 години

При 30 леви партии няма как да искаме държавата да тръгне

4

Вие се смеете ама

преди 3 години

Само в Карлуково има дори повече леви партии.

3

Захарий 5ков

преди 3 години

В Европа не харесват,не искат комунисти!!! Там знаят,че БСП са комунисти!!!

2

Анонимен

преди 3 години

30 леви партииХахаха

1

30 леви партии?!?!

преди 3 години

През 1990 г. бяха обявили, че е достатъчно да бъдат записани 5 члена, за да се регистрират като партия.Ако това изискване е все още валидно, тогава ще повярвам, че у нас има 30 леви партии.Дали в цялата ни държава могат да бъдат намерени 30 файтона, запазени в що годе прилично състояние?Тогава 30-те партии в пълния си състав биха могли да дойдат в София, да се подредят покрай тротоара на "Позитано" 20 и да демонстрират каква членска маса имат. Няма да е респектиращо, но ще е ефектно.