449

Анонимен

преди 3 години

Социализма не е измислен от хора които трудно могат да прочетат половин страница текст и не знаят английски език.

448

Я - зе

преди 3 години

Ние можем , ние знаем как да направим еврото 3000 лв .

447

Червените милионери

преди 3 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

446

Хахахаха

преди 3 години

Хахахахахахах имали план! Хахахахаххахаха !!!! Тея са по неадекватни и от ГЕРБ и Борисов!На ваще планове сме се нагледали! Незнам как може да сте толкова неадекватни!

445

До Анонимен 509

преди 3 години

"... млади, образовани, кадърни" - тези приказки ги слушаме още от времето когато бяхме пионерчета и комсомолци и всяка година се оказваше, че онези наши съученици, които са деца на АБПФК са най-подходящи за председатели и комс.секретари, макар че половината от тях едвам връзваха тройка. Но накрая им напомпаха дипломите и те първи влязоха във ВУЗ в елитните специалности.После от университета скочиха направо на шефските постове.Затова ще подкрепя само такъв, който е доказал, че е кадърен!

444

Анонимен

преди 3 години

Не виждам какво се обиждат някои, ГЕРБ няма идеология, има един Вожд и той решава всичко. Партията расте и старее с Вожда. Затова толкова лесно я бутат три пъти от власт.

443

До 508

преди 3 години

Затова в последните 10 години не просто я обраха,а направо я опоскаха.

442

Анонимен

преди 3 години

До АнонименО НЕ, ВЕЧЕ ИМАТ ПЛАН КАК ДА ОБЕРАТ ЕС, ЗАТОВА ИМА СИГНАЛИ ОТ ЙОНЧЕВА ХАХАХА

441

haha

преди 3 години

Нали знаете кой каквото прави на себе си го прави. Аресва ви как живеете, добре, аресава ви да сте на едно ниво с Албания добре, аресва ви да сте роби добре. Искате да сте последни не само в Европа а и в Света - дерзайте по същия начин, нищо не променяйте. Каквото щете. Никой нема да го направи за вас. хахаххахахаха

440

Анонимен

преди 3 години

Няма нужда да се упражнявате на гърба на Нинова.Тя никога не била член на БКП.-Факт.За разлика от Б.Борисов,който още не си е върнал партийната книжка.Факт.Нито Нинова,нито Борисов ще бъдат бъдещите премиери.Ако изборите са честни,ще ни управляват млади,образовани кадърни хора,а не мутри.

439

Анонимен

преди 3 години

комунисти, винаги имат план как дас оберат държавата.

438

Ани

преди 3 години

Нинова не веднъж се е доказвала че е един от най-големите разбойници на България.Знаем че може, но не искаме това да ни се случи.

437

Кака Мара

преди 3 години

Виж сега, какиното!Ти си била във властта, приватизирала си,уволнявана си , корумпирана - Как да ти се вярва?Борисов 10 г.управлява,прави колкото може,ето и снимки с пари излязоха.. Народът си вика - щом има пари той,може и за нас да има!Е,как да изберат Вас? Вие,които никога нямате?

436

Има план, вярваме

преди 3 години

Има план как да краде и как да пробутва разбойнически закони и подзаконови актове, чрез които да ограби и спестяванията, и имотите на хората.Знае как да граби и съсипва - 45 години власт, гарантирана от чужда армия и правото да вилнеят без да носят отговорност.И само да им падне властчица, ще докажат, че МОГАТ да надминат по грабеж и безобразия и Тошо, и малограмотните Тошови велможи, и Жан-Виденовите тепегьози, и Станишковите експерти по спорта "лява ръка-десен джоб", и Орешарсковските крадци

435

Гледна точка

преди 3 години

До 500. Освен, че идеологията им е изначало сбъркана и демоде, те като дойдат на власт не спазват това, което са обещали.

434

Анонимен

преди 3 години

Нинова увери:Имаме план за България,ние можем,ние знаем как_________________________ХАХАХА...Абе хахахахахахаха

433

Анонимен

преди 3 години

Когато с гръм и трясък нахлуе злото и всичко изглежда изгубено,изведнъж ще настане обрат.Като подгонени от подивели ветрове ще се разпилеят разбойниците,които с десетилетия са грабили държавата.Ще дойдат честни хора,милеещи за нея".Слава Севрюкова.Дали младите хора ще бъдат нашите спасители,предстои да разберем.

432

Анонимен

преди 3 години

Тя собствената си партия окраде и фалира , държавата иска ............

431

Анонимен

преди 3 години

Защо бсп оцеля, а герб се срива?Защото бсп е партия с идеология, може да е неприемлива но идеология, а герб е партия с вожд, като падне вожда пада цялата партия. Затова Бойко бе прекатурен така лесно.

430

haha

преди 3 години

До 484А аз се чудя колко български граждани ще озъбите в буквалния смислъл на думите ако се здържите на власт... Пенциите че ги трепете ли???