193

Анонимен

преди 3 години

До Martin Bormann 203то и краварките вече ходят като пингвини! от хамбургерите станахатолкова дебели!

192

Анонимен

преди 3 години

Нищо общо със дискусия няма. Някакви плюнчовци коментират раси и кой какъв комп имал, не за друго а *** да се прави че имал осъзнат избор, особено като нищо не произвежда. Нивото е под това на футболен стадион. Образованите и културни хора са над тези неща.

191

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 216всъщност порцелана и коприната са чисто китайско изобретение!

190

Папуа Нова Гвинея

преди 3 години

Аз съм дивак от островите, но съм чувал, че Славяните не са жълти а са с Кавказка кръв, даже тук от Австралийската база ни го казаха а Австралийците са бели хора, ядат кебабчета и свински пържоли а не царевичен хляб като мен.

189

Martin Bormann

преди 3 години

Кордоба, ти си фен на жълтурите, няма лошо, ама дали те са ти фенове толкова е друг въпрос? Отричас собственото и целуваш чужд ***, за съжаление повечето Българи станаха така, кланят се на изток, север или запад, случат чалга копирана от Гръцка и Сръбска музика загубили всякаква индентичност като нация. Забравят, че за 500 години турците не са могли да заличат вярата и езика на народа. Сърбите в това отношение са с класи над нас и с право ни наричат Татари, виждам защо, срамно е....

188

Анонимен

преди 3 години

Каква свободна и смислена дискусия.Ето затова ценя свободата на Източна Европа.Досега в някоя измислена държава като германия или франция да са ме арестували.

187

до 210

преди 3 години

вземи и се гръмни за славяните,абе ти на училище ходил ли си въобще освен да сер..е.ш глупости вземи и се разрови и виж от къде идват славяните и кои са техните земи и откъде са дошли прабългарите със сините венци,аман от изтрещели хора славяните жълти ,боже пази България от неграмотни

186

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 211Китай не са на това ниво защото са суровинен придатък, за тая цел виж Русия. Китай са на това ниво, защото поризвеждат готов продукт, който продават скъпо за качеството му. Със суровини са за никъде. А тъпана*ите купуват китайски *** на кило от Али Баба, ч еи чак се хвалят какви "сделки" правят. И, не съм "лапе". И чиниите ми са от порцелан, призведен от местни суровини в Метлах, Германия от германска компания. Но какво да разправям на хора,които знаят само битака и евтино

185

Анонимен

преди 3 години

Запада се деиндустриализира и разчита само на някакъв туризъм и сега с тия затвотени граници и умреа от глад хD

184

Martin Bormann

преди 3 години

Кордоба, нали ти казах, че комшиите ми са Китайци, късокраки са, имат особена физика, много често като видя жена в гръб как ходи, знам, че е жълта преди да съм я видял, имат някакви особености на скелета и на крайниците - извънземни същества *** тая крива нива...

183

Анонимен

преди 3 години

197 тези фантазии на някой друг ги разправяй. Всяко лапе миже да си поръча части и да си го сглоби, но явни лапешкият ти акъл не е стигнал до това къде се произвеждат компонентите на компонентите на компонентите. Нито пък и къде се намират редките метали за тях. В Китай има цяла индустрия за извличане от стара техника.

182

Martin Bormann

преди 3 години

До 199) Ако ще избираш страна, поне избирай разумног. Краварите са кофти копеуета, ама поне са бели а ония жълтите ще те сготвят като змия без да им мигне окото - те са канибали да знаеш, ядат човеци!

181

Анонимен

преди 3 години

Рускините да му мислят по пограничните райони само жълти cepaт от смесени бракове.

180

Анонимен

преди 3 години

Хаха мечтата на азиатеца е руса и синеока европейка.Не само искат европейки ами и скандинавски тип жени.

179

Martin Bormann

преди 3 години

Кордоба, както вече ти казах, за жените е въпрос на гледна точка. Аз лично не си падам по късокраки набити жени с фигура на пингвин, сори..... знам, че имат и хубави, но повечето са просто отврат за мен....

178

Martin Bormann

преди 3 години

Добре де, тия рептили зионисти, илюминати, разни масони и прочие дето уж дърпат юздите искат да заличат расите и да създадат едн хибридна раса която ще бъде без култура и лесна за контролиране елиминирайки расизма, НО те дали ще искат да се измешат и да станат и те от тази раса или не? Ако не, то тогава ще бъдат лесни за разпознаване и мишена за всички освен ако не се мислят за богове и недосегаеми, но историята на познава такива (Луи 14ти, Хитлер, Наполеон, Олигарси и тем подобни)

177

Анонимен

преди 3 години

Европа има около 360 милиарда търговски дефицит с Китай. Американския е даже повече. Китайците произвеждат и изнасят, американците дебелеят и се заяждат, нищо друго не могат да направят.

176

Анонимен

преди 3 години

значи когато краварите правят дебилни санкции, мооже! ама ако някой им отвърне по същия начин - става студена война!!! каквото повикало, такова се обадило, краварчета! вече сте бита карта! примирете се!китай ще ви смаже по всички параграфи!

175

Анонимен

преди 3 години

До До 187Явно не си внимавал в картинката. А аз не си "отварям" компа, защото аз го "затварям", ако ме разбираш. И е доста лесно да елиминираш китайските неща от ежедневието си, но за това трябва усилие, а хората са яко мързеливи, поради което си и носят последствията.

174

Анонимен

преди 3 години

Е ти можеш да не искаш черни жени но черните ти искат евеопейките.Хахаха както вече и азиатците.Всеки иска тука.Ламедудза е отворена.