59

Анонимен

преди 4 години

Площад ,,Журналист,, в София се казваше ,,Йорданка Чанкова,,Само че тази жена е загинала за идеалите си като съпруга на др.Чанков.Чанков станал ,,неудобен,, за БСП и за отмъщение Номенклатурата посмъртно разведе покойната Йорданка. Прекръстиха и площада на ,,Йорданка Николова,,Мародерство. Да откраднеш името на покойния!Това е достатъчно доказателство за липсата на морални ценности на (не)БКП-(не)БСП.

58

Златена

преди 4 години

Когато роднините на дебилните безсъвестни безмозъщни безотговорни безчовечни българи егоисти с егоистично мислене се заразят с коварната болест коронавирус и недай се боже починат от нея тогава дебилните българи егоисти сте повярват че коронавируса е опасна болест и въобще не е за подценяване.

57

Анонимен

преди 4 години

Вирус броди из страната,вирусът на Бойковизма!!!!

56

до 56

преди 4 години

Направи си един скенер на главата, че КОВИДа може там да те е ударил. Той удря слабите места.Съвсем си се заплел в разсъжденията си

55

Златена

преди 4 години

Много скоро всички страни от Европейския съюз ще наложат забрана за българите да пътуват към техните страни заради повишения брой заразени с короновирус в България за това са виновни дебилния президент Радев и дебилните егоистични безсъвестни безотговорни безмозъчни безчовечни българи егоисти с егоистично мислене жалкото е че заради всички тях страдаме ние нормалните Българи.

54

Златена

преди 4 години

Нормално нищо хубаво не можем да очакваме от дебилните безсъвестни безмозъщни безотговорни безчовечни българи егоисти с егоистично мислене които се интересуват само единствено от себе си и от своето благополучие за живота на другите Българи въобще не им пука заради българите егоисти в България страдаме ние нормалните Българи.

53

Анонимен

преди 4 години

При направени над 5300 теста няма как да не са повече!Някой изглежда ни смята за слабоумни!Да ама не,както казваше стария доносник бай Петко Бочаров!

52

Анонимен

преди 4 години

Много страшна пандемия. Хората оздравяат масово. И статията е супер манипулативно написана.Заразените минали 8144. Да ама това е общата бройка. От тях оздрали за 3927 и починали 293 и остават активни 3923 човека. Видяхте колко са хоспитализираните и колко от тях интензивни.Останалата бройка се лекува вкъщи от настинка ако въобще е със симптоми.

51

Анонимен

преди 4 години

Ходете си без маски.Ако не направите ,,стаден имунитет,, ще направите ,,естествен подбор,,.Интересно ми е друго.Как , ако един човек почине, всички търсят нечия вина, а сега се намират хора,които казват,,не ме интересува,че мога да заразя човек, който след това да загине,,Явно си има постоянен процент садисти във всяко общество.

50

Батко

преди 4 години

Правят им се повече тестове за да има повече позитивни и да всяват страх и паника и да контролират хората. За съжаление, обаче не им се получи вече хората не им вярват и няма кой да им спазва мерките. Баце каза " хората не били дошли на контрапротест, а дошли да го поздравят за успеха".Само, че тези хора преобладаващо роми, хора от села и градчета и част от администрацията на ГЕРБ са били натоварени на рейса против волята им и много от тях не знаеха къде отиват, но взеха някоя паричка. Платени!

49

HeinrichHimmler

преди 4 години

Платените клакьори на ГЕРБ пишат да изчакаме до догодина , тогава да се преброим, че сега идвала криза?!! Кризата е от десет години, няма да чакаме Бойко да се наяде още повече и да се окопае! Иьхарчи милиарди излишък сега хазната била празна ?!! И това ли е заради кризата . Спрете да пишете глупости само защото ГЕРБ ви плаща да го правите мишки !

48

Анонимен

преди 4 години

НеБългарската СП воюва с народа си над 100 годиниПомним срамния ,,Възродителен процес,, и как изгони българските граждани на ,,голявата екскурзия,,Сега мрънкат за икономическите емигранти- като сина на Курнерия, който пере парите (ни) от Техноимпекс в Щатите.Лицемери.През ,,възродителния,, прекръстваха починали(!) вече хора.Ами помним и друго - след 9.9.1944г. посмъртно ,,разведоха,, партизанката Йорданка Чанкова и я прекръстиха на Йорданка Николова!!?Изврaтено.

47

Анонимен

преди 4 години

Фурмата, кажи къде ги раздават тези пари да ходя да си взема! Не ти ли минава през ума, че хората просто си казват това, което мислят? Това е едно от местата, където могат да бъдат чути! Банални станахте с това клише платени ***!

46

HeinrichHimmler

преди 4 години

Страната гърми от протести вие не смятате за нужно да го сложите като главна новина.. занимавате ни само с вируси .. вие сте вирус за държавата, както и всички други планети медии! И вас няма да ви подмине народната любов!

45

Анонимен

преди 4 години

Като е толкова опасен вируса, Баце що докара цяло стадо с автобуси и ги стовари на площада на "контрапротест"?! Иска симпатизантите му да измрат ли?

44

фурмата

преди 4 години

Вижда се тука ефекта от раздаването на пари на държавните служители - яко *** на управляващите. Яко пишат и коментират. Чак предполагам и с по 3-4 имена пишат. До тези дето са на заплата, както и тези които отричат тестването, както и тези, дето обясняваха до преди месец, как максимума на тестовете на ден бил 1200 теста - как така стана възможно мамка му се правят над 6000 теста?И кое наложи да се правят точно сега?туристическите тестове са не повече от 30% от общото число

43

Анонимен

преди 4 години

Батко, абсолютно си прав! Но не знам кой ще плати за това.

42

Анонимен

преди 4 години

Боко внесе 1 милион теста и сега ги продава чрез лабораториите на хората,нищо,че са здравно осигурени.

41

Анонимен

преди 4 години

БСП защитава комунистически Китай, защото оттам тръгна КОВИДа.Целта е да го омаловажат като опасност.Така правеха и по време на Чернобил.Номенклатурата ядеше от запасите преди аварията, а народа го държаха в подчинение Даже имаше хора,които ползваха Гайгерови броячи,които сочеха радиоактивност на храната. Хората можеха така да преценят какво да ядат. НО! Не. Противо,,наподната,, милиция правеше хайки и изземваше тия устройства от хората,(след като им удари по ,,едно кило бой,,за ,,лечение

40

Easy

преди 4 години

Процент 4.09 е обнадеждаващ. Световната криза, която настъпва, е по-лоша. Есен-зима-пролет 2020/2021 няма да е лесна за цял свят. Едва ли правителството на Бойко е виновно и сега трябва да се сваля като остават месеци до насрочените избори. Тогава да се преброим.