158

Анонимен

преди 3 години

Радев ще си умори електората, сигурно не се е замислял, че всички тези млади хора, които призовава по площадите, уикенда ще отидат на село при мама, тате и баба и ще ги заразят с ковид...после кой ще гласува за червените??....гъззз глава затрива, ще се сети, ама късно......

157

Анонимен

преди 3 години

Шат на патката радев главата. Този ще падне преди правителството.

156

ko4o

преди 3 години

Зелен потник чума го не хваща, вие корона мислите ще пипне!Такова недоразумение едва ли ще имаме някога за президент

155

Анонимен

преди 3 години

Да заменим Тиквата с Черепа и Ал Бънди и тогава си е.... мамата

154

Анонимен

преди 3 години

Покажете колко пъти Херр Грухи Грухи Квиксов са го тествали скурана вируса

153

Анонимен

преди 3 години

Червени чучела, вече и *** от 5-ти километър разбраха, че това с пачките е фотошоп. Няма ли да се укротите вече бе, чакаме истински доказателства от вас и президента, ама май само едно изфабрикувано колажче имате, жалки сте.

152

Анонимен

преди 3 години

Коронавирус може и да го подмине но соровируса е трайно там.

151

Българин

преди 3 години

Жалко! Как се надявах да има нещо положително и у него!

150

Тикволандия

преди 3 години

До дедовия: Ето ти правомощията на президента по закона за НСО:Президента осъществява контрол и общо ръководство, но пише за какво, и са изброени три неща: това е назначаване на началника (по предложение на Министерския съвет), след това, утвърждава основните структури и удостоява офицерите с различни звания. Това е целия контрол, осъществяван от президента по закона за НСО. Той дори няма право да свика заседание на комисията, която решава кой да бъде охраняван. Контрола е на парламента.

149

Анонимен

преди 3 години

До ДжанъмДедовия е богаташ но ако си беден как ще платиш обучението като ГЕРП искат по 3 бона най-малко такса за ВУЗ. Държавна поръчка и тя е платена, орязана или нямаш право да се преквалифицираш или учиш нови предмети и специалности. И професорите и те от ГЕРП прибират парите и не ги е грижа какво си научил.

148

Анонимен

преди 3 години

Вируса е там от 4 години,но късно се появиха симптомите му! Червен вятър,червени бузи,червени сърца...А червен ботуш ни чака,ако не се излекуваме окончателно!

147

Тикволандия

преди 3 години

До дедовия: Ами гледай си занаята, като изкарваш добри пари от него и не пиши за това, което не ти е ясно.Виж се какво си писал: "Радев го видяхме. Негови гардове (НСО) хвърлиха българското знаме и го стъпкаха, а той счита че не им е началник и не била негова работа да ги контролира."Чел ли си конституцията, чел ли си закона за НСО? Хал хабер нямаш. Пак ще ти повторя: чети и тогава пиши. Много са такива като теб, дето са научили едно занаятчийство и се мислят за велики. Лъв еднокнижник.

146

Анонимен

преди 3 години

Хайде на протеста. Нека направим Нинова премиер!

145

до 149

преди 3 години

Много си първосигнален. Няма да ходя да викам никъде. Помисли ме за комунист, защото ти казвам какъв илитерат си? Вземи се скрий, само излагаш свестните хора, които днес бяха на работа, а не на площада.

144

МНЕНИЕ

преди 3 години

Давай Радев - Мачкай Гадните Гербери , Депесари и Патриоти .ЕК ПОДКРЕПИ НАРОДА И РАДЕВ .ЕС , Русия и САЩ застанаха зад Президента НИ и НАРОДА .Световните Медии написаха много Информация за Корупцията на ГЕРБ - Тези са ни Ограбвали Яко , Много Яко .За ГЕШЕВ има Отделни Материали как Ограбва на Хора Частна Собственост .

143

дедовия

преди 3 години

144, нещо си се объркал. Бойко ви прези, защото комунистическите фирми вече не са на хранилка. А това е проблем. Също така Институциите заработват една по една. Друго си беше времето, където никъде нищо не работи и заработва, само ако висш партиен функционер не им се обади. С този начин на работа приключваме. Държавата си влиза в правомощията. Божков ще харчи, ще харчи, пък накрая ще свършат (вече няма приходи) и ще спре.

142

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОБОКО СИ ПАЗИ КНИЖКАТА КАТО "АМУЛЕТ"!ПО ВАЖНОТО Е КАКВО ПРАВИ ЗА НАРОДА СИ!!!А КОМУНИСТИТЕ И ПО 5 КНИЖКИ ДА ИМАТЕ ВСЕ СТЕ СИ ЯЛОВИ И НЕКАДЪРНИ!!!

141

Анонимен

преди 3 години

Победителят днес е "На Радев все някой друг му пише репликите, освен ако отскро не е някой друг." Вероятно тук е имало смисъл, но е изгубен превода.

140

Анонимен

преди 3 години

А защо слушалките трябва да са невидими?

139

Анонимен

преди 3 години

Мен даскали по Български не ми трябват. Отивай да викаш на площада с пенсиите. Тук явно няма, какво да кажеш :) червенопитек.Толкова си далеч от Царя :) Няма да ти стигнат 10 живота да го настигнеш.