1118

Анонимен

преди 3 години

Това да си партиец е някакво психично заболяване. За мен няма значение кой е на власт и коя партия. Мен ме интересува как се управлява държавата и какъв е жизнения стандарт и има ли малък и среден бизнес. Ако ще най-червените или най-сините да са. Що народа живее добре останалото няма никакво значение.

1117

Анонимен

преди 3 години

До Локи 1168В Герб има само и единствено неграмотни. Оставка, ***!Грешиш, неграмотността е в цялото българско общество без почти никакви изключения!

1116

Анонимен

преди 3 години

В БГ е точно като едно време даже и по-зле. Само дето всичко е по-шарено, има повече стоки и хората си мислят, че живота е по-добър. Обаче нещата не са така. Няколко близки на управляващите мутри продължават да управляват големи компании и да източват милиарди, други потъват надолу по веригата в администрацията и най различни държавни и частни предприятия. Никой не говори за престъпното минало на управляващите, за свързаните фирми, за ниското им образование... защото ще бъде смачкан!

1115

ДЕБЕЛОГЛАВ

преди 3 години

ТУЛУПА ДА ИЗЧЕЗВА С 200

1114

ГРОБАР

преди 3 години

Знаеш, че ти "предстоят ужасни месеци и години" в ЦСЗ! Ариведерчи, ***!

1113

Локи

преди 3 години

В Герб има само и единствено неграмотни. Оставка, ***!

1112

Анонимен

преди 3 години

Така е предстоят ужасни месеци и години за ВАС. ОСТАВКА!

1111

Ангел

преди 3 години

Тиквата го е страх от предсрочни избори точно в момента защото ще загуби на 100% .Разчита на ***.тото и слабопаметно Българско население ,че след година ще забрави за всичко.Но по интересно е ако протестите се задълбочат ,дали ще поиска оставката на Гешев в опит да успокои народа .Доказвал е много пъти ,че може да жертва и най -близките си само и само да си запази властта !

1110

*/*

преди 3 години

Малка извадка на положението в България е случаят "Росенец".Такова нагло и безпрдонно отношение към зявен и одобрен от общината митинг,не можех да си представя.За хората със шапки доведени с автобуси и бранени от БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ и едни обикновени българи със знамена и песни(заменени по-късно от псувни),обиждани бити,мачкани.Това е нашата родина и ако има виновни ,това сме ние ,че дълги години бяхме "политически коректни",с вменена гордост от" извънземния"етнически модел и други простотии.

1109

Анонимен

преди 3 години

В момента "Демокрация" означава власт на платените ***, подкрепени от турци и патриоти на 15%. До какво води? Изключително затлъстяване на определени хора, масова корупция в администрацията, бедност, злоупотреби и т.н.

1108

Анонимен

преди 3 години

До ПроДоТо.В грешка си драги. 89-та народа си харесваше социализма и се чувстваше прекрасно с него като прасе в кална локва. Комунистите на високи постове го премахнаха за да заграбят народното богатство и да станат олигарси. С тая цел създадоха и СДС за да променят съзнанието на хората. И докато скачахме по площадите "кой не скача е червен" те станаха милиардери.

1107

Дедо

преди 3 години

Всички бандити засегнати от властта е нормално да я мразят.Ама не съм очаквал да са толкова много бре, то те нямат чет и немат брой................

1106

Анонимен

преди 3 години

1160 Това вашата манипулирана Демокрация ли е. Гарантирам ти, че всеки един този път ще гласува, НО НЕ ЗА ТОЗИ НАГЛЕЦ. Простотията им няма край

1105

МНЕНИЕ

преди 3 години

Борисов е Прав да се Страхува че Държавата ще се *счупи* - Падне ли от Власт ще има ЛОВ на Вещици - Всички Политици ще отидат в Затвора - Той се притеснява за Себе си .

1104

Анонимен

преди 3 години

Демокрацията е управление избрано от МНОЗИНСТВОТО от гражданите а не от най-силно КРЕЩЯЩАТА част от гражданите. И да падне правителството на следващите избори пак Бойко ще изберем - ние мълчаливото и демократично МНОЗИНСТВО. Както вече многократно се случи. Руския сценарий няма да мине.

1103

МНЕНИЕ

преди 3 години

Истината е друга - Преди да *изберем* ГЕРБ като Почетна Партия на Власт , Стандарта на Живот в България беше По-висок .

1102

ПроСоТо

преди 3 години

ако стане някакво чудо и гербомутрите продължат "Да беснеят над бащино ми огнище",то наистина ще преживеем ужасни месеци и години.Момента е сходен с тоя през 1989-та.Тогава на всички беше додеяла системата на "развиващия се социализъм"..Макар че по никакъв начин не можем категорично да я обявим за "престъпна" или неудачна!..Но това е друга тема.Сега,юли-август 2020 сме изправени пред подобен проблем:-Ще продължим ли да търпим една фашизирана еднолична Мутренска диктатура,или ще станем европ

1101

Анонимен

преди 3 години

Лицемерна мутро, кажи колко народ си затрил преди да се правиш на "спасител". Кажи къде беше 90'те, и как тази история изчезна, какво правеше след това долна противна и *** мутро? Цялото правителство заедно с мутрите които прикривате трябва да си платите за това което сте причинили!

1100

Анархист

преди 3 години

Така е, предстоят ужасни месеци и години за ГЕРБ.Вие ще продължите да грабите и ще бъдете позорно изгонени Вие и вашите ***

1099

Иван

преди 3 години

Сегашните протестиращи се отглеждет и подготвят по същия начин както хъшовете на Вазов.За да създадат революционна ситуация Руснака им пробутва по малко боб и шльокавица а те реват ли реват по улиците на Букурещ и Браила Да живеи българияяяяя ама с цяло гърло,че да има още боб ииии.............