40

Анонимен

преди 3 години

Сребреница, Руанда, Босна, Руанда. Повтарят го като папагали. А малко статистика защо не се предлага? За да не би да се разкрият различните мащаби и характер на събитията. В Сребреница от 3000 станаха 8000 жертви (хайде, нека да са толкова), но не се споменава броят на жертвите от другата, сръбската страна, който е не по-малък. Само дето почти няма осъдени бошняци. За сравнение, в Руанда жертвите бяха над 500 000 и то все от един етнос. Това второто е геноцид (по мащаб, характер), а първото не е

39

Тонката

преди 3 години

Не искаме вече бедната и гладна Русия(СССР):):):):)Искаме САЩ и ЕС:):):):)Синовете на Корнела,Деса Радева и Стефан Данаилов ше ми пишат по едно плююююсче:):):):)

38

Анонимен

преди 3 години

Слава богу не сме като сърбите, онез са някакви болни шовинисти без покритие...Поне да имаха някакви победи в миналото, тоест история, ама нема.....Сигурно затова са вманиячени за нас българите, както и промиха мозъка на северномакедонците...големи са, ама на приказки и песни!

37

Косово

преди 3 години

АМЕРИКА АМЕРИКА ГООЛЕМА СИЛА НОМЕР ЕДНО АЛО НОМЕР ЕДНО

36

Анонимен

преди 3 години

Когато България беше със СССР пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

35

Анонимен

преди 3 години

Много трогателна снимка как тази мюсюлманска майка плаче за своя загинал син ислямски боец. Възниква следния въпрос - само мюсюлмански майки ли са плакали за синовете си при войната в Югославия която беше инсценирана от САЩ. Или е имало и християнски майки опечалени. Защо свободните западни демократични медии показват само опечалени мюсюлмански майки, и то не само мюсюлмански майки, а ми въртят само и единствено тази снмика точно на тази опечалена мюсюлманка.

34

СССР

преди 3 години

Българино неразбра ли? Всички беди за България произлизат от САЩ и Европа!! Единственото спасение е Русия!!

33

Факт

преди 3 години

За 30 години американско и западно партньоство, ЕС и НАТО България намяля с 2 милиона и днес е първа по смъртност в света.

32

Тонката

преди 3 години

Днес имало протест от 100 човека пред НС:):):):)Жалка работа:):):):)

31

Тт

преди 3 години

Докато над САЩ не изгреят много ядрени слънца да го изпарят,няма света да види благоденствие!

30

СССР

преди 3 години

САЩ и Европейския Съюз са бомбардирали България в продължение на години!! Загинали са над 10 милиона Българи в резултат на агресията на империалистите!! Само благодарение на намесата на Русия беше спрян геноцида над Българския народ!!

29

Анонимен

преди 3 години

За Милошевич нищо не можаха да докажат, той почина в затвора, а след това съдът в Хага го оправда.

28

Хемус

преди 3 години

САЩ е фалирала държава бе!Подържа се на изкуствено дишане!Китайците ги задушиха икономически и финансови,затова е и театъра с коронавируса

27

Анонимен

преди 3 години

16 май 1968г. селцето Май Лай, Виетнам. Американски войник опира дулото на пистолета си в главата на млада жена и я принуждава да прави орална любов на собствения и син. След това пред очите и пуска един куршум в главата на момчето, после застрелва и нея. Американците избиват цялото село до крак - 504 души, само цивилни - жени, старци и деца, не е имало въоражени. Никой от ротата не се противопоставя на клането. Командирът после е съден от военне съд, но помилван лично от президента Никсън.

26

Тонката

преди 3 години

Милошевич,Аркан и Ратко Младич го отнесоха накрая:):):)При Свети Петър:):):)

25

Христо Христов

преди 3 години

До 10Не забравяй, че за взривовете в сградата на оон в косово бяха арестувани трима немски агенти от разузнаването им.

24

християнин

преди 3 години

На САЩ им е лесно-голяма,мощна икономически и военно дърава,и най-важното-далеч от ислямския ад.Нека дойдат тук и да видят и разберат как се съжителства с ислямския свят.Тогава да издават присъди.

23

Анонимен

преди 3 години

Ами то в Русия през ВСВ милиони немци бяха застреляни! Дайте една статия за руския холокост над немския народ, за руските "кръволоци", за Людмила Павличенко която ги е отстрелвала като пилци горките немци.

22

Хемус

преди 3 години

Резултати от външната политика на САЩ!И чии всъщност бяха труповете?Така и косоварчето сега ще отговаря за клане,понеже вече не е нужен на хамериканцити

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16Бомбардирани са над 10 български града, не само София !