68

Стефан Стоянов

преди 3 години

До Роза : Ще бъде и жив, и ще управлява по добре от всеки друг по света!

67

Биде

преди 3 години

Тоалетната хартия достатъчна ли е в Москва?

66

Анонимен

преди 3 години

Това е добре за САЩ - ще имат свестен човек начело на Русия, който да им назначава президентите...

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 57Прав си. В икономическо отношение руснаците нямат нищо. Принудени са да разпродават природните си ресурси за да си кърпят бюджета. И с Путин и без Путин. не са нищо повече от една колония на САЩ

64

Анонимен

преди 3 години

царят единствен е без маска...

63

Роза

преди 3 години

В момента Путин е на 68г.Смятате ли ,че след 15г. той ще бъде жив, и ако бъде жив,дали ще бъде адекватен умствено?Човешкия живот и човешката работоспособност са ограничени,колкото и това да не се харесва на диктаторите.

62

sd

преди 3 години

Новите санкции на САЩ са лично срещу *** и лицата действащи в негова полза. Тръмпета е длъжен да подпише до 15 дни без да увърта.

61

За минус-русофилите

преди 3 години

Ум ви липсва, това отдавна се знае, затова на всеки нежелан за вас факт за Русия просто пляскате минуси, като че ли така ще го зачеркнете. Я сега два въпроса, за да ви задействам рефлекса - колко светска държава е Русия, след като от вчера в конституцията й влезе некво си божество? В 21 век, рийш ли. И вторият, по-неприятен - защо вашият слънцелик кумир премахна определението "безплатна медицина" и го замени с "достъпна"? Ще отговорите смислено, ама някой друг път.

60

православен патриот

преди 3 години

Да е жив и здрав Вовата още дълги години !!! Да направи нашата сестра Русия още по могъща !!! Нека треперят плъховете по света и у нас !!!!!

59

sd

преди 3 години

Пълна пародия!

58

Ами

преди 3 години

Честита победа на другаря Путин и на всички православни и славянски народи по света!

57

GFR

преди 3 години

ПУТИН АКБАР !.....

56

Peter

преди 3 години

Каквото и да си говорим, това са си вътрешни работи на руснаците. Нито нас, нито на америкаците ни е работа да се месим....

55

Българин

преди 3 години

Браво! Още един пирон в ковчега на задокеанските окупатори!

54

Анонимен

преди 3 години

До 51Те САЩ си ги унищожават икономически и с Путин начело така, че...

53

Анонимен

преди 3 години

ПУТИН- 70% ОТ РУСНАЦИТЕ СА СРЕДНА КЛАСА- ДА ПОЯСНЯ- СРЕДНАТА КЛАСА ВЗЕМА 2 И ПОЛОВИНА МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ, А МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА Е 127 ЕВРО, НО ИМАТ НАД СТО МИЛИАРДЕРИ В ДОЛАРИ- ПОДОБНО НА НАС ПОЯВИЛИ СЕ ОТ НИЩОТО, НАЙ ЧЕСТО ОТ НЯКАКВИ СЕЛИЩНИ ОБРАЗОВАНИЯ, КОИТО ДАЖЕ НЕ СА И СЕЛА ИЛИ ПЪЛНИ СИРАЦИ- НИЕ ВЕЧЕ ИМАХМЕ ТАКИВА И БЯХА ОТСТРЕЛЯНИ ЕДИН ПО ЕДИН , ИМАТ И ЧАСТНА АРМИЯ ВАГНЕР/ДАЛЕКО В ПРИВАТИЗАЦИЯТА СА ОТИШЛЕ/ИМАТ И ВЕЖЛИВИ И МЪЛЧАЛИВИ ТУРИСТИ ПО ЦЯЛ СВЯТ ИМАТ И ЕДНИ ТЕРИТОРИИ С МНОГО ВЕЖЛИВИ.

52

Анонимен

преди 3 години

До 52Не разбирам защо вярата в литературни герои от стари книги е толкова важна точка...

51

Анонимен

преди 3 години

А някой да се е поинтересувал от другите 200 и кусор промени гласувани? Може и да си е отворил вратичка за по-голям мандат, но това което дразни западът е че с промените новата конституция има приоритет в интерпретирането на международни споразумения. Това е така във конституциите на повечето западни страни. Дава право на Руснаците са отстояват националните си интереси. Най-опасното е че дава пример на други страни. Ако ние имахме такава конституция и нас по-трудно щяха да ни доят.

50

Анонимен

преди 3 години

Ама напълно нормално. Руснаците винаги са били крепостни селяни и са и търсили господар. От край време е така.

49

Анонимен

преди 3 години

До 49Не, що?