19

българин

преди 3 години

До: номер 6 (Не!)За бойкота на Бойко съм съгласен, две мнения няма!Обаче... не се ли замисляш, къде ти е удоволствието да висиш половин ден (или нощ) на границата, само за да се цопнеш в гръцкото море, колкото и да е чисто?Не приемаш ли вариант едно лято да не ходиш никъде?Или на планина да речем?Ще рече човек, на поклонение в манастир да беше тръгнал нямаше да си толкова фанатично решен!

18

Шкембе Патреот

преди 3 години

Защо требе да ходите до Гърция за едни тиквички по гръцки- и у Нас има такива в менюто- и то на достъпна цена -само стотачка!!! Бъдетепатретоте бъдетесмели (хаштаг)---Ще съсипете Бизнеса и Хотелиерството в БГ!!

17

Анонимен

преди 3 години

Ами да, сега румънците ще се изсипят на нашето море и ще се увеличат още новече заразените в Тикволандия, а гърците са си прави, наложиха най различни условия, за да намалее наплива от мириззливи селянни от бугария и ромиНия

16

Цецо

преди 3 години

Още по пътя за нащо черноморие се почва с тегавнята. На Омв сред зомбираните дето се редят по 1 час за тоалетна и пазаруват като за последно. От там се почва с простотиятаа велика.

15

Отпускарче

преди 3 години

Добре го каза

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5"имаме си прекрасни плажове с прекрасен пясък" - Абсолютно невярно. Плажовете ни БЯХА прекрасни някога, вече не са след дългодишната намеса на мутробарока."мпга да си се разбирам на български" - Ако говориш само български в днешно време, значи си буквално *** "няма да губя от смена на пари" - Левът и Евроото са във валутен борд, курсът е твърд."и няма да чакам в мизерия на КППта" - Чакането си струва пред това да ти дам пари, мутро.Очевидно не си особено интелигентен.

13

Ценоразпис

преди 3 години

Картофки с мирене 10 лв ! Барбаронче 6 кинта. Кетчуп 3 кинта ! Замразена скумрия с зелена салата 15 лева. Кафе 4 кинта ! Водата е чиста колкото е чиста в тоалетната чиния след голяма нужда ! Те тава е Бг морето !

12

БОЙКОТ на МУТРОМОРИЕ

преди 3 години

Пари за лоша храна, лошо обслужване, бетон вместо пясък и барбарони НЕ ДАВАМ!!!

11

Агроном

преди 3 години

В тая жега около КПП Кулата яко ще смърди да на прокиснала лютеница. Ясо!

10

Анонимен

преди 3 години

До Атанас ВелмазовОт близо 10 години ходя в Гърция и никога не съм пълнил багажника със зеленчуци, нито познавам някой, който е. Въпреки че имам апартамент на черноморието, го давам под наем и не почивам в България. А пък в Гърция ходя не заради хипер супер мега евтините цени (каквито не са, просто са нормални), а заради обслужването, което в България липсва. Ти и слабограмотните мутри от твоя калибър се научете да не сте селски тарикати и да не гледате накриво, дотогава се скрийте.

9

Зарко Попа

преди 3 години

Гърчолята предприеха мерки срещу нашенците, които изхарчват зорлем по 25 евро за уикенд, и според злите езици си носят буркани, за да варят компоти с гръцко електричество и суровина:)))))))

8

До 5

преди 3 години

Прекрасни плажове да все платени, водата ни е като тиня, на прекрасния ти плаж само мутрафони и селяяндури щъкат. И бетона е супер ! Само мазохист може да иде на черноморието !

7

Анонимен

преди 3 години

То щото гръцките мафиоти дето не си плащат ддс и цяла европа трябва да им дава заеми и искат да прецакат българския туризъм и икономическо развитие...НЕ НА ГРЪЦКИТЕ МАФИОТИ и скапаните им каменисти плажове.

6

Шкембе Патреот

преди 3 години

Бъдете Патреоте!!--Отивайте на Барбароните при Барбаганьовците да давате стотачки за тиквички по гръцки!!

5

Не!

преди 3 години

Aко трябва цяла нощ ще вися на КПП, но пак ще почивам в Гърция! Бойкот на БГ мутрите и бетона!

4

Анонимен

преди 3 години

Амм Гърция?! Не мерси, имаме си прекрасни плажове с прекрасен пясък, мпга да си се разбирам на български, няма да губя от смена на пари, и няма да чакам в мизерия на КППта.

3

Парижанка

преди 3 години

Ей, тая Гърция голям трън ви е!

2

Атанас Велмазов

преди 3 години

И не забравяйте БГ летовници ''на Гърция'' да заредите багажниците с преоценени домати и краставици от тарелките на Фантастикото, да се запасите с много пастет и лютеница, поне 2 стека с евтина бира Дийп от Лидъла в туби, извадете праза и сланината от камерата ''за мазнинка'' както казва премиера, стинките от касичката дето сте събирали 3 години и да не забравите да се тагнете у Фейса с фрапето и едно пипало на октопод с локация ''гръцки острови'' и текст ''нека ми е зле'' !

1

Гоши

преди 3 години

Епимено