177

Анонимен

преди 4 години

До 182 Маските са задължителни само на закрито при нас Така че - може спокойно да си излизаш навън без маска . Дори и в заведение да влезеш пак никой не ти иска маска

176

Анонимен

преди 4 години

Да се затворят децата и да не се пускат да излизат. Вируса не засяга децата, те не боледуват от него а само го разнасят. Да се забрани достъпа на деца по улицата, общесвени помещения и паркове. Да се въведат глоби от 3000 лева за родители чиито деца се разхождат на свобода.

175

Каръци

преди 4 години

Всички ще изкараме вируса, но някои чак след дългомесечни мъчителни страхови изживявания! Уви, след като го изкарат няма да си кажат - това ли било,... не си струваше да треперя като лист месеци наред. Гадост е някои, че преболедуват нещо по-силно ментално, отколкото физически,...дори преди да им се е случило. Случаите са 3 :1. Изключителен егоизъм и свръхценностни себеизживявания и/или2. Мазохизъм и/или3. Хипохондрия, която си е леко психично разстройство. Честито на каръците!

174

Доктор Иванов

преди 4 години

От медицинска гледна точка по-коректно е да се използва термина "установени вирусоносители", а не заболели, защото огромния процент от тези хора нямат никакви симптоми на заболяване. Използването на термина "заболели" се прави умишлено с цел всяване на паника.

173

Анонимен

преди 4 години

До Страхови неврозиЯвно ти си уплашен много... щом си написал цял ферман?

172

Анонимен

преди 4 години

В София има най-много заразени, а те вместо да предприемат мерки отвориха кръчмите и дискотеките.

171

До SHEFA

преди 4 години

Ти си един див ***. Не е културно да пишеш с капслок.

170

678

преди 4 години

Спокойно бе хора,явно не е толкова страшно положението.Нашето Слъ,нце тръгнало междуселски път да инспектира,значи всичко в държавата върви по мед и масло

169

Страхови неврози

преди 4 години

Стига сте ревали бе! Като искате да се пазите - пазете се! Като обичате да се страхувате - страхувайте се! Не ни занимавайте с вашите вътрешни изживявания за наближаващия край на света. Ние ще си хванем вируса и ще си го изкараме, на който като му е писано. Някои ежедневно *** от страх да не се заразят, а ако наистина се заразят, ще умрат от страх, а не от вирус. Направо ми иде да им купя и да им раздам по едно въже, да си свършат мъките веднага, че то това живот ли е в постоянен страх.

168

Анонимен

преди 4 години

Грипът не е автомобилна катастрофа, от грипа не се умира. Мерките да се избегне не помагат, това се вижда по цял свят. Трябва да се мисли как да се прекара по-леко и хората на възраст не са засегнати.

167

Анонимен

преди 4 години

В Бразилия не спазват никакви мерки, и там цифрите са същите както страните в които спазват мерки.

166

Анонимен

преди 4 години

Е нали се въведоха мерки, защо мерките не действат?

165

Евро шкафче

преди 4 години

Темпът на нарастване показва, че в света на всеки 4-5 дни броят на официално потвърдените ще се увеличава с 1 милион. Този който си мисли, че това може да се спре или ограничи, е голям оптимист.

164

чоко

преди 4 години

сега ли разбирате идеята на мангъров? целта му е да има много умрели, защото ако не се пазят, ще има много от тях. спрете да го слушате, защото ще се опарите и вие, и хронично болните и възрастните ви роднини (а може и вие да сте такива, не ви знам).

163

Въпрос

преди 4 години

Аз средно статистически българин - искам да попитам мога ли да излизам от вкъщи за нещо друго освен да бачкам и да си пазарувам да ям? Или ако исляза това автоматично ме прави дебилен и егоист. Мога ли също да не нося маска навън при 40 градуса на слънце или това ме прави бай ***. Мерси за отговорите.

162

Загрижен :)

преди 4 години

Само за статисктиката:Америка 51 000 заразени за ден! Рекорд :). Починали от ковида 680?!!?!?!?! Искам някой математик да ми разясни тези цифри. Спрете с абсурдни твърдения...

161

До Изнервен

преди 4 години

Червеното ли е любимият ти цвят? Внимавай, точно той те мъчи и ти прави нерви! Ковито няма цвят.

160

Анонимен

преди 4 години

След всяко интервю на Мангъров се вдигат заболелите. Статистиката показва права зависимост между заболелите и пропагандата от националните медии на непроверени и противоречащи на СЗО и световните изследвания заблуждаващи, фалшиви, хибридни медийни атаки към народното здраве.Към трите "Д" трябва да се прибави четвърто "Д" - демангъризация и дечалгаризацияДисциплинаДистанцияДезинфекцияДемангъризация

159

Waffen SS

преди 4 години

Защо "слънцето" не се изтъпани и да обясни колко успешни са у нас предпазните мерки,как чуждилидери му искали съвети за справяне с пандемията.Докато той се самовъзхваляваше населението тихо и уверено пое "нагоре по ***-яната река без гребла".Защо трябваше да се отменят предпазите мерки отнасящи се о публични места.Българина много обича правилата,но те да се отнасят за другите,а за него да има едно приятно ,галещо егото му изключение

158

Анонимен

преди 4 години

+10000 Славянин е изчерпал темата. В Молдова примерно, където е било масово ваксинирането срещу грип тая зима има реални болни, каращи тежко и в големи бройки. Но е видимо от всички. Тук при нас всичко е нагласено и е пандемия само по медиите. Това е добре от една страна, от друга е илюстрация за реалността в съвременния свят. Марионетки навсякъде, нито една институция не заслужава доверие. ПС родил съм се без маска - няма да сложа такава без причина и без да съм убеден че има някакъв смисъл.