64

До Василев:

преди 3 години

Абе Весо, твойто ЦРУ не се ли разпадна вече?Те горките не знаят кой им е началник в момента.

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53Че Гевара - това са име и фамилия. Не знам това подигравка ли е или просто поредното невежество. Ако питаш американците със сигурност ще ти кажат че е убиец. Аз обаче не смятам така. По отношение на него американците са убийците и не само че го убиха ами му отрязаха и ръцете и сега ги държат някъде като ловен трофей. Не знам дали Гевара някога е рязал ръце. А кажи ми сега кой е убиецът.

62

Анонимен

преди 3 години

До ВасилевАми щом се мислиш за по глупав то бай Сали - добре.

61

Анонимен

преди 3 години

Буш и Обама никой не ги възхвалява като национални герой за разлика от Чегевара.

60

Анонимен

преди 3 години

До Фидел 56Я дай линк , лъжецо! Дай да видим къде намери, че в Куба има мобилни телефони от 2008 ?!?! Бас правя, че няма да дадеш!

59

Василев

преди 3 години

Когато един народ произвежда и печели повече от теб, значи е по-умен и образован от твоч народ!А когато го прави в условия на икономическа блокада, това означава, че е пет пъти по образован и умен!И в нощните шкафове на кубинските диктатори няма пачки с милиони евра, а кубинците да ровят в кошовете за битови отпадъци и да спят клошари под мостовете!!!!Животът е жесток селяни прости!!!Агент Матю Донахю!ЦРУ!!!

58

Анонимен

преди 3 години

Другарят Че е жив! "Nathalie Cardone - Hasta siempre (Official Video HD)"

57

ПроСоТо

преди 3 години

кубинците са много свестни хора..Имах двама колеги от Куба в Института...Просто много честни и ЛОЯЛНИ....Твърде се различават по манталитет от нас....Иначе,така нареченото "ембарго" цели само едно:-Защита на захарната тръстика НА ЩАТИТЕ!!!НИКАКВИ "политически",или други ИЗМИШЛѝОТИНИ нямат значение!..А,и ТЮТЮНА!!!!..И още некои работи..ЧИСТО ИКОНОМИЧЕСКИ.

56

Факт

преди 3 години

Не бих казал,че Куба се развива добре,но на фона на останалата част от Латинска Америка изглежда по същия начин.Само дето няма олигарси.Изобщо латиносите хич ги няма,независимо дали са в добри отношения със САЩ или не.

55

V

преди 3 години

Тия с ресурсите които имат не им трябва сащ .Знаете ли че кубинците не плащат ток ? Че държавата им дава два килограма месо на месец безплатно ? Ми то всичко им е безплатно .От къде да дайдат парите?Бяхме по 9 милиона сега кубинците станали 11 мил. Аз ги помних че са 10 мил. И за кво реват тия?Като искат пари да плащат ипотеки ,ток ,храни .В Хавана не знаят как да ги накарат да работят подобно на боко тиквата в бг. Да бачкаш ама да нямаш нищо освен заеми .Ако попаднат в кадърни ръце ще са добре

54

Фидел

преди 3 години

Направих проверка в Уикипедия на английски естествено.Пак хванахме copocoидите в крачка.Значи, истината е, че в Куба още през 2008 година започва употребата на мобилни телефони като тогава има над 330 000.Пак казвам, че в живота има много по-важни неща от клюкосването по телефона и селфитата във Фейсбук и Инстаграм.

53

Анонимен

преди 3 години

Обама не е ли убиец?

52

Анонимен

преди 3 години

Буш не беше ли убиец?

51

Анонимен

преди 3 години

Чегевара не беше ли убиец?

50

Анонимен

преди 3 години

жалко за хората които отделили време да напишат коментар и то на статията която е копиранаСайта ви явно не се контролира от Инвестор БГ или не ги интересува кой какво и от къде поства важно да се пълни на всеки 5 мин.

49

Анонимен

преди 3 години

Никой не са застреляли, ами Кастро ги пусна да си ходят - отвори границите и каза - който не му харесва социализма да се маха. И не са стотици хиляди, ами yтайките се изнесоха в САЩ. Брайън де Палма има добър филм по въпроса с Ал Пачино - е такива се изнесоха в САЩ, като героят Тони Монтана, такива като него днес след 50 години в България са елита и цвета на обществото.

48

Анонимен

преди 3 години

До ФиделАнтоанчо, стотици хиляди кубинци избягаха в САЩ. Някои не успяха -застреляха ги. Да си чул някой американец да е избягал в Куба??? Аз не съм.

47

Анонимен

преди 3 години

А преди 1989 година как произвеждахме селскостопанска продукция и изнасяхме на изток и на запад, с какъв национален манталитет?

46

До Анонимен 33

преди 3 години

До Анонимен 33Няма да убедиш хората служейки си с обиди. Обяснявам ти като на дете с особени нужди: 2011 година бях в Хавана за две седмици и на мода бяха телефона с тъч скрийн. Правя го защото виждам, че за теб притежанието на мобилен телефон е жизнено важно и особена ценност. Има милиони хора на тази земя много по-щастливи и без телефони, но с 240 каратови усмивки.

45

Анонимен

преди 3 години

Куба е невероятна страна единствено в която САЩ не можа да изсере големите си л...на. Затова така неистово бе мразен Кастро , единствено той успя да умре от естествена смърт а не след атентати преврати и тям подобни а страната макар и бедна успя да запази независимостта си. Много кубинци забягнаха в Америка - страната на мечтите им и много успяха там. Но все пак никога няма да забравят Куба и това че са кубинци. В тази страна има много достойнство. Винаги ще я харесвам.