48

Анонимен

преди 4 години

В цял свят виждат опасността от вируса, но онези 80% в България пускат партенките, че няма опасност. Опасност има и тя е двойно по-голяма от опасността в другите държави заради некадърността на правителството и липсата на адекватни мерки.

47

Анонимен

преди 4 години

59% толкова много се страхуват от вируса, че се опитват да преборят огромния си страх, като се самоубеждават, че опасността е преувеличена. Колко познато.

46

Анонимен

преди 4 години

Коронавируса е единствения вирус който се предава по медийно-политически път и той ще изчезне в България тогава кога тиквата и правителствотому усвоят едни милиарди от ЕС за (борба) с короната.

45

Медицинска мафия

преди 4 години

Не плащайте данъци за медицински съоръжения и заплати на фалшиви експерти и лекари!Лъжат ви че сте болни и ви превръщат във наркозависими от фаркацефтичната индустрия, която ви разболява до момент в който сте разурени и нямате пари вече да ядете!Без лекарска намеса шансът за оцеляване от ковид е по-голям от колкото със. Видя се Италия и Испания - двете уж най-добри здравни системи убиха най многото хора!Защо все още държавата плаща за некадърното и корумпирано лечение по болниците?

44

Анонимен

преди 4 години

Тези 59% може да си въобразяват, че са умни, това не е страшно. Страшното е, ако ни заразяват заради глyп0cтта си.

43

Анонимен

преди 4 години

59% не искат да разберат истината. Можеше и да са повече, примерно 80%. Тези хора са странен феномен - каквито и доводи, факти, доказателства да им даваш, те не желаят да разберат, а когато човек не желае да разбере, нищо не може да го убеди в истината. Толкова много години редовно срещам такива хора, внушили си нещо, и не искат да разберат каква е реалността.

42

Анонимен

преди 4 години

Аз съм от тия 59% българи които са умни.Те отказват да бъдат управлявани от западняците.И са прави къде се е чуло и видяло *** да управлява умен.

41

Баче Кико

преди 4 години

Толкова се страхувам от вируса и правя като щраусит, че си крих главата 10 дена в пясъка на плажовете на Халкидики и всяка вечер бях на таверна - без маска. И сервитьорите и те бяха без маски - пак от страх.

40

Анонимен

преди 4 години

Ами очукано, лъгано, мачкано общество, не е трудно да го заблудиш с руски хибридки.Жалко...Целта им е да насъскат хората срещу Боко, а иначе Путинофилите им все тая дали ще ***. Те жадуват да настъпи хаос, защото това е единствената среда, в която могат да виреят и да смучат.

39

Анонимен

преди 4 години

НЕ СА 59,А СА 99 % КОИТО ИМ Е ЯСНО,ЧЕ КОРОНАВИРУСА Е ЕДНА СВЕТОВНА ЦИОНИСТКА ИЗМАМА ,КОЯТО ИЗМАМА СЕ ИЗПОЛЗВА ОТ НАШАТА ТИКВА ДА ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА ОТ ГАФОВЕТЕ И КОРУЦИОННИТЕ СКАНДАЛИ СВЪРЗАНИ С НЕГО И УПРАВЛЯВАЩИТЕ

38

Анонимен

преди 4 години

Има една истина и тя е ще убийците егоисти алчните бизнесмени неуките роми в България всички те се интересуват само единствено от себе си и от своето благополучие за живота на другите Българи и дали са заразени с короновируса въобще не им пука заради такива дебелокожи егоистични Българи с това мислене страдаме ние нормалните Българи

37

Анонимен

преди 4 години

Сериозен процент са тези, които ни заразяват, подценявайки вируса. 59% е много, повече от половината. Всъщност най-многобсе страхуват от вируса, тези дето казват, че опасността е преувеличена или че вирус няма. Просто правят като щраусите криейки глави в пясъка.

36

Анонимен

преди 4 години

Ние българите сме умен нород и знае че заплахата е преувеличена.

35

Анонимен

преди 4 години

Горд съм че съм част от тези 59%.

34

До повече са

преди 4 години

Всъщност глупaците са по-малко от 59% - всъщност са 100 - 59 = 41%

33

LosHo

преди 4 години

как само 59% при условие, че *** са повече от 90%!

32

Анонимен

преди 4 години

Само една забележка - процентът е много по-голям. Край мен варира между 90 - 95%. На хората, които смятат, че умишлено се преувеличава проблемът с вирус, който съществува, но далеч не е чак толкова опасен. И не е само у нас така. Хората не пасат трева. Можеш да ги послъжеш - но не за дълго и не чак толкова сериозно. Въведените мало умни мерки през април никой и нищо не може да оправдае! Държавата ще плаща тепърва обезщетения за тях.

31

повече са

преди 4 години

Според мен глyпаците са повече от 59%...

30

хуху

преди 4 години

преекспониран вирус и перфектен за джобовете на нашите управляващи, а пък народа кучета го яли или поне тези, които не са държавна хранилка

29

Анонимен

преди 4 години

Пожелавам на дебилните българи егоисти и неуките роми които вярват че короновируса е измислица като ходят по улиците на градовете на цяла България без маски да се заразят с тази болест да не могат въобще да дишат да са на апаратна вентилация в болницата дано тогава да им дойде акъла в празните им дебелокожи инатливи недесцеплинирани безотговорни безсъвестни безмозъщни безчовечни дебилни кухи егоистични глави