98

Хмм

преди 4 години

До 98Съгласен съм, че беше грешка да ги премахнат толкова бързо. Аз си я нося и без да е задължително. Предпазва ме и от пролетната алергия. Преди няколко коментара казах, че направиха грешка защото си мислеха, че ще си напълнят хотелите и за това махнаха всички правила. А сега хем празни хотели, хем по-голямо разпространение на вируса и хоп става още по-зле. Но не виждам защо голяма част от хората са против тия маски, все едно ще им разяде вътрешностите.... Това е странното.

97

Истукан

преди 4 години

Ако си мислите, че маските ви спасяват, се лъжете жестоко. Ако правителството на Борисов си мисли, че прави нещо, се лъже жестоко. Напротив, маската заразява, не предпазва. Да не говорим за горещините, изпотяването и задушването. Ако е тръгнал вирусът, спиране няма нито с маски, нито със затваряне на заведения и градове, нито с нищо. Единственото спасение е да се отвори всичко и хората да се заразят по-скоро, за да изчезне и хората да придобият имунитет.

96

Анонимен

преди 4 години

Онези 80% така и не разбраха, че маската пази другите, а не човека, който я носи и продължават да питат как щяла да го предпази маската.

95

Ха-ха

преди 4 години

Болните трябва да се разстрелват. Особено тези, които членуват в някоя политическа партия :)

94

До100

преди 4 години

Абе на какъв език трябва да ти се обяснява? Швеция трябва да се сравнява със другите скандинавски страни,като гъстота на населението, като манталитет,като здравни системи,а както се вижда там(Швеция)има в пъти повече заразени и починали,това го признават и самите те!

93

Анонимен

преди 4 години

Почти всички държави, в които се опитаха да не спазват ограничения, след време ги въведоха. Само в Швеция все още твърдят, че няма ограничения, въпреки че техният начин на живот всъщност е с много ограничения. Като краен резултат Швеция е на едно от първите места в света по брой на заразените и починалите на човек от населението.

92

Бай Х

преди 4 години

Маските не пропускат частици до 0,03 микрона, а Ковид е с размер 0,0125 микрона. И питам аз този "свръх " от какво точно ще ни пазят маските. На 35 градуса ще вдишваме собственият си въглероден диоксид и тава ще доведе до белодробни проблеми.....

91

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНапротив - страните които не спазват мерки нямат повече заразени и смъртни случаи от тези които спазват, дори в някои случаи са по-добре.

90

Анонимен

преди 4 години

До До 85A Бразилия като е много по-гъсто населена от Белгия, и много по-бедна, с окаяна здравна система, и не спазват мерки защо имат по-добри показатели от Белгия.

89

ЦИНИК

преди 4 години

Мислете му гражданята.Ний на селу сме си добре.Пак жа носите парцаля по устътъ.Па и все сте на купило от магазиня.Па после пак ни викайте селяни прозти.

88

До 87

преди 4 години

Не сме против маските,поне не аз,против съм неадекватните решения на Хунтата! 16-заразени блокирахме цялата държава,три месеца по късно 132-заразени ние се правим на улави!

87

Анонимен

преди 4 години

Какъв е той, че да определя къде и как да се ходи? Мой човек, това са публични места без значение дали са на открито или закрито! С какъв акъл ще караш хората да се разкарват напред назад с хирургични маски като оли гофрени?? Може би щото вече си толкова дърт, че имаш паяжени по мозъка!

86

(-_-)

преди 4 години

Значи вие си мислите, че корумпираните ви правителства изведнъж се загрижиха за живота и здравето на хората, които лъжат ежедневно само и само да запазят себе си!?Утре доброволно ще се подложите на какво ли не в името на някаква фиктивна заплаха.. Що не мислите бе!? Къде са тия жертви, кои са те, как е било миналата година, а преди това?.. В тая цивилизация преобладават о ли го майффенди май :(

85

До 85

преди 4 години

Белгия е 19 пъти по-гъсто населена от Швеция. Швеция може да се сравнява с Норвегия и Финландия, които са подобни на Швеиция. Белгия е на второ място в света по починали на човек от населението след Сан Марино и не е удачен вариант за сравнение.

84

Бай Х

преди 4 години

Овцете пак ще ги затворят в кошарата

83

Ss

преди 4 години

Хайде пак се почна. Донкиход срещу вятърните мелници.

82

АнонимеН

преди 4 години

ТОВА Е МНОГО ХУБАВО НО АЗ ПИТАМ КАК ТОЧНО ЩЕ СЕ ЯДЕ С МАСКАТА :D

81

Анонимен

преди 4 години

За черни хора - черни чували!

80

Анонимен

преди 4 години

От утре всички с маски и по улиците, иначе "яко ще се мре"!

79

Анонимен

преди 4 години

абе този вековен оли гофрен нема ли да ритне камбаната вече?? Аман с неговите налудничеви глупости!