328

Анонимен

преди 4 години

А нещо за дискотеките на закрито?

327

МКII

преди 4 години

До АнонименЯвно не знаеш, но в момента не е забранено да се пътува. Всеки може да си ходи, където си поиска. И много хора са на почивка. Не е само Мутафчийски. Всъщност, аз не знам той по какъв въпрос е в Гърция. Може да е по работа. Но ти явно поради липса на нещо смислено, с което да се занимаваш, си проследил в дълбочина, какъв е случая с Мутафчийски. Даже си установил, че е някъде на Халкидики. А може би за теб Гърция и Халкидики са едно и също нещо. Щото може и да не е на Халкидики.

326

Анонимен

преди 4 години

Тук какво и да се каже, в най-добрия случай ще бъде заменено със звезди*ки.

325

Анонимен

преди 4 години

Спрете да тествате като другите държави и няма да има болни. Прецаквате туризма,това е лоша реклама за БГ.

324

Анонимен

преди 4 години

Значи , ако легнем под масата и чакаме до нова година - ше мине, казвам ви

323

Логиката на ГЕРБ

преди 4 години

Когато човек по образование икономист стане министър на здравеопазването, се отменят и налагат недвусмислени заповеди пред 5 дни. Някои ще си помислят, че е добре, че все пак икономист ни води в борбата срещу коронавируса, но като настане финансовата рецесията, ще се чудим за какво му е тази диплома, когато не е прилагал достатъчно от знанията. Горанов сега мисли как да прекрие следите от корупцията му, замалко да изтеглят заем от 10 милиарда в първите дни на пандемията в България. БСП го спря.

322

Анонимен

преди 4 години

Докато ОПГ Гроб е на власт, българския народ ще е под геноцид и изтребление!!!ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ГЕРБАДЖИЙСКИ!!!

321

Майна

преди 4 години

До Чиновник-Ей търтей и ти и тъпите ти началници и ония в парлама-мента да благодарите на простолюдието,че взимате заплати за нищоправене.Простолюдието имаме пари , защото бачкаме ,а ти си на хранилка скопак!!!

320

Анонимен

преди 4 години

Какви барове и ресторанти бе. лелката от махалата зад паравана дето готви всичко е контактна.но никой не знае.*** и яж.дай и на детето.

319

Анонимен

преди 4 години

До MKIIвсеки е свободен да ходи където си поиска, обаче е доста комично, човека който ни забраняваше да отидем до вилите си по Великден и ни хокаше ежедневно за това в продължение на месеци, да хване и да отиде не някъде на 20-30 км, а в съседна държава, да не говорим че официално на брифинга беше обявено че той има служебни ангажименти, та в тая връзка да питам какви са му служебните ангажименти по плажовете на Халкидики

318

Зен

преди 4 години

До МКII,на кого служиш ?...

317

MKII

преди 4 години

До АнонименНе виждам какъв е проблема, човека да отиде в Гърция. За теб явно проблема е, че завиждаш на хората, които работят и могат да си позволят да отидат на почивка. Ако започнеш и ти да работиш нещо смислено, също ще може да ходиш в Гърция на почивка. Така, само с плюене по цял ден, никой не е изкарал пари.

316

нищо лично,

преди 4 години

джъст бизнес, такова, сега сме демокрация, и политиката е бизнес. Политиците си пазят бизнеса - ами направихме каквото можехме, каквото ни казват учените и лекарите, никой не може да ни обвини като дойдат избори че сме убийци защото не сме взели мерки.

315

Смях

преди 4 години

В нощен клуб с маска... И как се сърба мохито гъзарската с маска?

314

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 333Ако му снимат апартамента сигурно ще намерят пачки както се видяха при премиера.

313

Инфомат

преди 4 години

Да връщат извънредното положение и да затварят заведенията. И без това народа твърди, че е беден, а щом е беден, значи не му трябват заведения.

312

Анонимен

преди 4 години

До МКIIПо време на такава пандемия шефа на щаба за борба с Ковид да си пече пърдялника по гръцките курорти не е ли проблем според теб?

311

Анонимен

преди 4 години

Статистически шансът да yмрeш от административно решение е по-голям, отколкото от КОВИД-19.

310

Анонимен

преди 4 години

До Беден е народътГлобата трябва да е 1 стотинка. За *** заповед трябва да има такава глоба

309

Анонимен

преди 4 години

Да ви е честито връщането на мерките !Май до живот ще сме така...