97

Анонимен

преди 3 години

Има нужда от още хотели. Осечете и покрай Ропотамо и Велека и на Албена осечете гората и направете хотели. В цял свят хората търсят природа и зеленина, наще като видя поляна до морето и я бетонират. Аз лично не ходя в Гърция, но ходя на море за 1 уикенд през годината.Обичам природата и ходя на почивки из Родопите, Рила и други диви и прекрасни места

96

Анонимен

преди 3 години

Много неграмотно и несвързано написано, но поне става ясно че ЧАСТНИТЕ СОБСТВЕНИЦИ на хотели, очакват ДЪРЖАВАТА да им рекламира бизнеса. Не им стига намяляването на ДДС, криенето на данък печалба, полузаконните трудови договори, ами и безплатна реклама! И това, ако не е нахалство!

95

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 116Туризма на България не се изчерпва със Слънчака. Искрено се надявам всеки черноморски "хотелиер" да фалира и гине от глад. Нека да си кажем истината - короната е най-малкия проблем на фекалните български брегове. Бетон, чалгия, нагли мутри с прически 1-ви номер, мутреси с джуки като Дафи Дък, отвратително обслужване, стара и некачествена храна, разреден алкохол, 70 лв. за чадър и два шезлонга. И с корона, и без корона - НЕ СТЪПВАМ. Тоя бетон си го бийте в главите, алчници.

94

Анонимен

преди 3 години

Има видеозаписи от Слънчев бряг, пусто е.

93

Цоко

преди 3 години

Относно строителството покрай брега, Гърците(отново) са го измислили. Района в който ходих имаше парцели за продажба, но нямаш право да строиш. Каравана или сглобяема къща на бетони постаменти(не заровени в земята) може. Ако искаш. На практика няма как да е по-високо от един етаж. Просто е. Ама там има воля от страна на властимащите. С жената си говорихме ако беше у нас щеше да има 10 етажни хотели.

92

Fallschirmspringer

преди 3 години

""Хотелите останаха празни първите туристи не дойдохаПрез последните дни 150 полета към Бургас бяха отменени.Нешо ми подсказва ,че това състояние на хотелите скоро ще стане нормалното им състояние.То алчността,локомията,беззаконието и глупостта се наказват

91

Анонимен

преди 3 години

Никога вече няма да стъпя на скапаното българско черноморие. Запазвам си с хубавите спомени от преди 20-30 години. Всичко това вече не съществува.Всеки отговорен за неговото унищожаване,трябва да влезе в затвора. А това са всички управляващи от 89-та година до сега.

90

мръсни латвийци

преди 3 години

Добре де няма ли начин да ги принудим да дойдат? все пак сме членове на нато утре като искат от нас помощ да не хапнат дръвцето

89

Fool

преди 3 години

До 105 Анонимен:Ти не си сериозен нали? Колко осигуровки и данъци плащат хотелите и ресторантите по морето? Трябва да си много заблуден да си мислиш, че Слънчака е икономическия гръбнак на държавата :D

88

Анонимен

преди 3 години

България е пред икономическа катастрофа.Радвайте се, че туризма загива.После ще ревете !

87

бедна Българио,

преди 3 години

Хотели има а гости няма! Олеле сиромаси сме!

86

само заради морето!!

преди 3 години

До Нали напъвахтеВсичко отмениха и си вкараха автогол!

85

чичо Спас

преди 3 години

Много си е хубава България, но аз на Супер Боко, Паяка и другите кратуни, пари не давам...

84

Летовник

преди 3 години

Бааси. Вече 4-ти хотел в Гърция проверявам - няма места . Всичко резервирано. Ама няма да се отказвам . Все някое семейно хотелче или апартамент ще намеря свободен .... Имало празни хотели на нашето черноморие ? Да ходят там паяците . Щото от кафявата вода с натурален аромат мухи ще има бол .Аз там не стъпвам.

83

Анонимен

преди 3 години

.....От бранша настояват страната ни да се рекламира повече като атрактивна дестинация...Давам ви пример за реклама:Елате в България докато я има още!илиЗа последен път - България!Кюлю кюлю кюлю! Последните ми спомени са още живи! Няма да ги забравя скоро т.е. в близкото бъдеще следващите 200г.нямам планове за Черноморието! Е тва е!

82

Анонимен

преди 3 години

Много ме бе смях като ми кажат хотела ви разполага с безплатно вифи и кабелна и като ги попитах къдее безплатното вифи на слънчев бряг любезно ме пратиха в офиса на Виваком и Теленор там било вифи а скат кабел благодаря дано повече не гледа тоя оператор

81

Анонимен

преди 3 години

Коя ще е специалната церемония с която ще посрещнете туристите? Ще им увеличите още повече цената на топлата бира ли ? Или ще ги биете докато не се съгласят да си наемат шезлонг ? Ще им пребъркате джобовете ли?

80

Анонимен

преди 3 години

"" Феодало-бизнесмените по тези географски ширини, да правят, като вятъра :) ""..................Феодало-бизнесмените все ще се оправят вярвай ми ... само, че като няма кой да плаща данъци в бюджета ... наесен ти ще правиш като вятъра. Андрешко така и не може да разбере, че всичко е свързано.

79

Анонимен

преди 3 години

Все ми е тая. Вожда намали данъците на бранша така че от тях да ни внасят в хазната не чакаме. И да имат туристи само мутрите ще тъпчат пари по джобовете за народа нищо.

78

Анонимен

преди 3 години

Мутрите превърнаха прекрасното ни море в гробище. В такива трудни моменти всеки се надява на редовните си клиенти. Всички истински хотелиери очакват да се представят добре пред клиентите те да са доволни и пак да се върнат. Обаче мутрите които са направили хотели по морето казваха :Като не ти харесва изчезвай друг ще дойде. Да ама не